Balea, Alverde, Catrice, Essence - 25 (Козметика от ДМ и Лили)

• 106 402
  • 752
  •   1
Отговори
# 30
Мицеларна вода Nivea - за нормална и комбинирана кожа.

Тримерът е добър, но не го ползвам за вежди. Пинсетата не ми е удобна и не захваща добре, но свети много ефектно.

Последна редакция: ср, 30 мар 2016, 19:33 от Cotton_Soft

# 31
Бижу, пробва ли вече четката на Ремингтън? Може и да си споделила вече, но не съм видяла. Simple Smile

# 32
О, да. Всяка вечер я ползвам. Не съм станала красавица неземна, но моментът на купуването съвпадна с МЦ и нямам една пъпчица. Не знам има ли връзка с измиването с четка, но иначе поне 2-3 истински буци ме радват всеки месец, я по брадичката, я по челото. За сега съм доволна. Обаче твърдо смятам, че не струва намалената си цена, камо ли цялата сума без намалението!  ooooh! А за по-скъпите да не говорим... Прегледах какви ли не четки, преди да я купя и ако щете вярвайте, но под 100 лв няма, а тези, които са около 100,са някакви съвсем неизвестни марки. Една резервна четка е 14 лв, което също смятам за доста прекалено, но... това е положението.  Confused

# 33
И сз гледах за четки и ми стана лошо от цените. Laughing Радвам се, че ти се отразява добре.  bouquet

# 34
  • София
Бижу, благодаря за новата тема! bouquet
Последната мицеларна вода,която и купих и съм доволна е Mixa за чувствителна кожа.

# 35
Как я намираш, veka? Нея купих днес, но ще я пробвам утре сутрин като се прибера от работа. Всъщност, тази е моята, не знам за една и съща ли говорим.  Blush

# 36
  • Варна
Благодаря за темата bouquet

Мицеларна вода съм ползвала на Биодерма, Авен, Гарние, Микса и Жая. Само последната не ми хареса, за сметка на това пък Микса повторих.
От съвсем скоро имам и мицеларен гел, който е нов за мен продукт, но ми е приятен.

Тоници обичам и купувам редовно, но тези, които имам в момента, не са за темата.

# 37
  • sofiq
Благодаря за новата тема Hug
мицеларни води съм пробвала няколко вида,напоследък съм с ла рош ,от дрогерийните съм пробвала на биотен-ужасно ми дразнеше на очите и бих повторила покупката.Много приятно изненадана останах от мицеларната вода на нивеа,чистеше много добре и не ми лютеше на очите.

# 38
  • София
Как я намираш, veka? Нея купих днес, но ще я пробвам утре сутрин като се прибера от работа. Всъщност, тази е моята, не знам за една и съща ли говорим.  Blush
От DM я купувам, но не е тази от снимката.На моята пише под Micellar Water Optimal Tolerance.

# 39
Преди беше само една мицеларна вода на Микса, сега гледам, че са пуснали втори вид.
На моята не помня какво точно пишеше на етикета, мисля, че беше такава която Бижу показа, само, че в шише с помпа. Бижу, дано ти хареса.  Simple Smile

# 40
За премахване на грим най-доволна си оставам от мицеларната вода на Биодерма (сори, че не е за тая тема).От евтините - Розовата Гарние[/color]

+1
особено защото почти не се гримирам в последно време

# 41
  • на кого му пука
Единствената мицеларна вода,която ми е била неприятна беше зелената на Биодерма.Вече като купувам гледам съотношение цена,количество,понеже като ефект при мен няма особена разлика.
Двуфазни лосиони съм пробвала на Гарние,Микса и Лореал.Същата работа с превест май на Микса.
С тоалетни млека нямам много опит и тук не съм склонна да давам 10 лв за такъв продукт.Много ми хареса едно българско.Около 2 лв.

# 42
Здравейте,

Виждам, че си говорите за други продукти, но много моля за помощ   Sad Praynig
Опитвам се да намеря хайлайтърите на Essence, проверих в ДМ и Лили и няма.
Знаете ли дали са ги спрели? Ако не, някакви идеи къде мога да ги намеря?

Благодаря ви предварително!!!  Hug

# 43
Здравейте,

Виждам, че си говорите за други продукти, но много моля за помощ   Sad Praynig
Опитвам се да намеря хайлайтърите на Essence, проверих в ДМ и Лили и няма.
Знаете ли дали са ги спрели? Ако не, някакви идеи къде мога да ги намеря?

Благодаря ви предварително!!!  Hug

Мисля че ги гледах наскоро в Лилито тукашното, на бул България около 50 трябва да се пада. Иначе проверявай и най-долния рафт на стелажа, там крият понякога по-старите продукти, от които са останали единични бройки.

# 44
Много ми хареса едно българско.Около 2 лв.

Скрит текст:
Ползвала съм такова, не помня вече с арника и с алое мисля. Много, много приятно! Peace

Не е зле мицеларната вода на Mixa. Не ми люти и много лесно се сваля спиралата с нея. Не се пени много, да не кажа изобщо. Не мирише, малко лепне лицето като изсъхне, но нанесох крем и лепненето изчезва моментално. Мисля, че ще е добре. Ще видим занапред как ще се получи с изсушаването, като е специално против изсушаване на кожата, но от първи опит - без забележки. Дългосрочно - по-нататък ще преценя.

Общи условия

Активация на акаунт