Balea, Alverde, Catrice, Essence - 25 (Козметика от ДМ и Лили)

• 106 512
  • 752
  •   1
Отговори
# 375
  • Стара Загора
Май в сряда ще ходя до Лили (а мислех известно време да не купувам нищо козметично  Embarassed )
CРЯДА, 27.04.2016.
ШОК ЦЕНА
-20%
ЧЕРВИЛА. ГЛАНЦОВЕ И ЛАКОВЕ ЗА НОКТИ

Само да не стане като друг път - уж 3 категории трябва да са намалени, а като отида до Лили се оказват 2...

# 376
  • Бургас
Моля ви, препоръчайте ми спирала за обем. Без тези на Мейбълин, защото не ми харесват (поне новите модели, старите май бяха по-добри).
Тази:
http://www.boots.com/en/Rimmel-London-Volume-Colourist-Mascara_1820920/

Или тази:
http://www.essence.eu/bg/limitirani-serii/try-it-love-it-0216/e/ … -rebel-mascara-1/

# 377
Аз ти препоръчвам Bourjois 1 Second Volume. Блогърката за съжаление не е най-прекрасния пример за качествата на тази спирала, но спиралата наистина е страхотна при що годе хубави мигли и умело нанасяне. И още едно мнение.

И да похваля крема за укротяване на къдрици Frizz-Ease JOHN FRIEDA. Втора опаковка започвам, прави къдравата коса наистина страхотна! Преди беше в тази опаковка, а новата е тази.

# 378
  • Бургас
Моля ви, препоръчайте ми спирала за обем. Без тези на Мейбълин, защото не ми харесват (поне новите модели, старите май бяха по-добри).
Аз използвам тази и съм очарована.

# 379
Аз ти препоръчвам Bourjois 1 Second Volume. Блогърката за съжаление не е най-прекрасния пример за качествата на тази спирала, но спиралата наистина е страхотна при що годе хубави мигли и умело нанасяне. И още едно мнение.
Аз я имам, бива, но определено трябва да се обира излишното количество от четката преди нанасяне, иначе спластява доста и наистина си иска умело нанасяне.
На Мис Спорти също можеш да погледнеш - хубави са и са доста евтини.

# 380
Ами и аз я имам, и смятам, че е една от спиралите, които правят миглите ми най-лесно най-хубави. Затова казвам, че е до мигли и до техника. Няма излишно количество туш по четката и ме впечатли с дългото време, в което я ползвам и тя е все така добра като в началото - не се рони, не ми зацапва под очите. Бих си я купила отново като свърша 4-те, които ми остава да използвам! ooooh! Crazy

Последна редакция: нд, 24 апр 2016, 23:34 от Бижy

# 381
  • Бургас
Уф,и аз съм пълна със спирали.
По принцип всеки си познава миглите и техниката е много важна.Аз избирам малко по-суха спирала,с която хубаво да разреша,изчаквам поне 5 мин да изсъхне хубаво този пласт и отгоре слагам по-течна спирала.Поне 15 мин. се занимавам с миглите.Голяма играчка,но е едно от малкото неща,които ми доставят удоволствие и за което не ме мързи.

# 382
Скрит текст:
Аз използвам тази и съм очарована.

Ползвам същата. Не бих казала, че съм точно очарована, но е сравнително добра, не трябва чак такова обиране. Аз съм с много дълги естествени мигли и повечето спирали ги сплъстяват, независимо дали са за обем, извиване илли всичко в едно.

# 383
Ами и аз я имам, и смятам, че е една от спиралите, които правят миглите ми най-лесно най-хубави. Затова казвам, че е до мигли и до техника. Няма излишно количество туш по четката и ме впечатли с дългото време, в което я ползвам и тя е все така добра като в началото - не се рони, не ми зацапва под очите. Бих си я купила отново като свърша 4-те, които ми остава да използвам! ooooh! Crazy
Скрит текст:
Супер ти стои.  Peace
И аз го докарвам до подобен ефект, но задължително избърсвам със салфетка, иначе ми слепва. Наистина е до техника на нанасяне явно.

# 384
  • на последния етаж
Днес си взех палитрата от новата колекция на Катрис, страхотна е! Уникално приятен микс от матови и сатенени сенки.

Много красива палитра наистина, днес я гледах. Но не успях да отворя кутията и  се отказах да я купувам (ако ще трябва да си чупя ноктите с нея занапред...).  Confused

# 385
  • Стара Загора
Май в сряда ще ходя до Лили (а мислех известно време да не купувам нищо козметично  Embarassed )
CРЯДА, 27.04.2016.
ШОК ЦЕНА
-20%
ЧЕРВИЛА. ГЛАНЦОВЕ И ЛАКОВЕ ЗА НОКТИ

Само да не стане като друг път - уж 3 категории трябва да са намалени, а като отида до Лили се оказват 2...

Ей точно този следобед минавах покрай Лили и щях да влизам да си купувам едно червило, че са намалени докрая на месеца и си казах ще го оставя за през седмицата. Добре съм направила. И от новите подхранващи лакове + грижа за ноктите на Есънс искам да взема един. Ще спестя 1-2 лв. Laughing
http://www.essence.eu/bg/produkti/nokti/grizha-vzstanovjavane-na … g-nail-polish-04/

# 386
  • Стара Загора
Видях пост на българска блогърка и след това други за тези подхранващи лакове на Essence и мисля, че ще си взема поне един. Като ги видях на стелажа ми се сториха от онези лакове, които имат съвсем лек непокриващ цвят, а това не е така.
Иначе нали намалението в сряда не се комбинира с месечните намаления на продуктите, т.е. няма да можеш да ползваш допълнителна отстъпка от 20% върху червилото, което искаш да си вземеш?

# 387
  • Стара Загора
Досега не съм се възползвала от него и не знаех. Аз така или иначе съм решила да го взема това червило, няма да се откажа лесно... Mr. Green

Лаковете са покривни, още повече наклони везната този пост на Ида. Heart Eyes

http://idaandmakeup.blogspot.bg/2016/04/essence-take-break.html?m=1

# 388
  • Стара Загора
Ето какво пише за намаленията в сряда в Лили: Отстъпката не важи за артикули, които участват в други промоции или имат по-висока отстъпка.
Иначе точно този пост ме накара да погледна още снимки в нета на тези лакчета  Sunglasses

# 389
Имате ли мнение за спрейовете за коса на Балеа? По принцип ми трябва слънцезащитен, но попаднах в нета и на един More Blond, който ми стана интересен. Информацията в нета на български е оскъдна, а това, което е по-подробно е на немски, който аз не знам.
Освен това според мен мненита тук са по-надеждни.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт