Balea, Alverde, Catrice, Essence - 25 (Козметика от ДМ и Лили)

• 106 520
  • 752
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
Абе,то,че ще се купува Мейбълин,ще се купува,то е ясно  Peace
Но я кажете за тез на ГР от новата брошура как са?  newsm78
От години не съм взимала на ГР  Embarassed Коя им е най-тиражираната  hahaha

# 466
  • Варна
...  и се оказа че изобщо нямат базата за грим на GR ooooh!
По повод споменаването на базата на GR да кажа, че няма да оставам без озаряващата база на GR! Великолепен продукт!  Heart Eyes
Може ли линк! Моля!

# 467
# 468
# 469
  • Бургас
И от мен един палец за новата спирала на Мейбълон.Страхотна е като лилавата.Това ми е 4тата най-любима спирала.Няма размазване,лесно се сваля.Прави страхотни миглите и дава малко повече обем от лилавата Peace
Т.е. повече ти харесва от Lash Sensational? Пак ще ме вкарате в грях, ей Mr. Green
Аз моята я пуснах в размените.Дава много голяма плътност на миглите и както казах ми идва в повече драмата,но имам доста дълги мигли,а са и гъсти и с тази спирала миглите ми стават прекалено подчертани.По-лесно се сваля от Lash Sensational

# 470
Благодаря ти Мария bouquet

# 471
  • Вестерос
И от мен един палец за новата спирала на Мейбълон.Страхотна е като лилавата.Това ми е 4тата най-любима спирала.Няма размазване,лесно се сваля.Прави страхотни миглите и дава малко повече обем от лилавата Peace
ето това очаквах като мнение и утре я купувам  Laughing

# 472
Фигс да малко повече,заради обема,който дава,защото съм с ужасни мигли Peace,а другата ми дава малко по-малко обем Peace

# 473
Благодаря ти и на теб Klari bouquet

# 474
  • Бургас
Да ви кажа, на мен новата спирала на Мейбълин изобщо не ми харесва /засега  Wink/. Купих си я преди две седмици, мисля, още като я пуснаха, да не взема да пропусна нещо  Laughing Тушът беше доста течен, а четчицата е такава, че наслагва прекалено голямо количество продукт наведнъж. Резултатът при мен е - точно три мигли и половина  Laughing Иначе харесвам силиконови четки от този тип и предполагам, че като престои известно време, ще се разберем, затова съм я оставила да отлежи един, два месеца, като я отварям от време на време.  Simple Smile Все пак да уточня, че моите мигли са доста къси и редички и съм във вечно търсене на вълшебната спирала от дрогериен клас. Пробвам повечето нови неща, които излизат.  Peace
Ивче, и аз си купих второ червило от новите на Флормар. Много, много ми харесват.  Heart Eyes Вярно, че цената им не е особено ниска, но смятам, че си заслужава. Качеството е доста добро, поне за мен.  Peace
Купих си и от тези лакчета-заздравители на Есенс. Бях ги виждала, но си мислех, че са полупрозрачни, като заздравители. Благодаря, че споделихте за тях.  bouquet Много са хубави - доста плътни, пастелни, нанасят се лесно и не стават на черти. Само не знам как ще е трайността. Днес се лакирах с млечно бялото. Ще споделя как се държи през следващите дни.  Peace

# 475
  • Стара Загора
Да ви кажа, на мен новата спирала на Мейбълин изобщо не ми харесва /засега  Wink/. Купих си я преди две седмици, мисля, още като я пуснаха, да не взема да пропусна нещо  Laughing Тушът беше доста течен, а четчицата е такава, че наслагва прекалено голямо количество продукт наведнъж.
Ивче, и аз си купих второ червило от новите на Флормар. Много, много ми харесват.  Heart Eyes Вярно, че цената им не е особено ниска, но смятам, че си заслужава. Качеството е доста добро, поне за мен.  Peace
Купих си и от тези лакчета-заздравители на Есенс. Бях ги виждала, но си мислех, че са полупрозрачни, като заздравители. Благодаря, че споделихте за тях.  bouquet Много са хубави - доста плътни, пастелни, нанасят се лесно и не стават на черти. Само не знам как ще е трайността. Днес се лакирах с млечно бялото. Ще споделя как се държи през следващите дни.  Peace

Хем искам да я пробвам и аз тази спирала, хем не ми се купуват нови. Имам 4 отворени (едната е за хвърляне вече), които редувам и 2-3 нови. А преди бях се зарекла да не ползвам повече една, но така се случи. Tired
Много се радвам, че си останала доволна от червилата. Аз и още бих купила, обаче 90 броя имам и се ограничавам напоследък. Но който има малко и им се чуди, мнооого са хубави. Heart Eyes
Снощи към 18 ч. го сложих като го купих, прибрах се и вечерях, грима свалих около 10,30 и бях забравила, че съм с червило. Отивайки в банята, видях че има лек цвят останал, устните са меки и гладки. Heart Eyes А 7 номер е някакъв разкош. Прекрасно свежо розово без да е ярко и в същото време без да е скучно. Идеално е за офиса през деня. Погледнете го. Heart Eyes Снимките с телефона не са толкова хубави, за да покажа прекрасния му цвят, но долу горе за представа. Blush

Скрит текст:

От лакчетата взех 2 номер. Много приятна бледа праскова. И 1-ви е хубав, но имам такъв цвят от Габрини и реших да не трупам еднакви.

Скрит текст:

# 476
офф: Ивче, прекрасна си! И грима ти много ми харесва.  Heart Eyes
След като писа преди време за червилата на Флормар /тук или в блога ти, не помня/, ги гледах, но нито един цвят не е подходящ за мен.  Confused

# 477
  • Стара Загора
А, грима вече в края на деня беше леко поизносен. Бях с лилавата палитра на Wet n'wild (Petal Plusher май се казва). Благодаря ти. Hug

Червилата си мисля, че има за всеки по нещо, но явно съм в грешка. Някой друг също беше писал, че не е могъл да си избере цвят. Blush

# 478
На мен за разлика от лилавата не ми беше течен туша Peace
Ивче имам 8 отворени спирали,но пусто любопитство и отворих 9тата.Четох негативи,но всеки има разлни мигли Peace

# 479
Абе,то,че ще се купува Мейбълин,ще се купува,то е ясно  Peace
Но я кажете за тез на ГР от новата брошура как са?  newsm78
От години не съм взимала на ГР  Embarassed Коя им е най-тиражираната  hahaha

Точно показаната в брошурата е една от най-купуваните спирали на ГР. Но, разбира се, пак всичко си е до мигли Simple Smile
http://goldenshop.bg/index.php?route=product/product&path=64 … amp;product_id=73

Общи условия

Активация на акаунт