Balea, Alverde, Catrice, Essence - 25 (Козметика от ДМ и Лили)

• 106 513
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
...  и се оказа че изобщо нямат базата за грим на GR ooooh!
По повод споменаването на базата на GR да кажа, че няма да оставам без озаряващата база на GR! Великолепен продукт!  Heart Eyes

# 451
  • Бургас
В нашето Лили, след специално питане важи ли промоцията за заздравители, ни казаха твърдо НЕ newsm78 Взех 3 лака, новата спиралана Мейбълин 8,99 лв, червило Мейбълин с 20% намаление, и се оказа че изобщо нямат базата за грим на GR ooooh! и нищо да не знаят за новите колекции, които чакаме.
В Лили в МОЛ Галерия в Бургас бяха невероятно мили в понеделник,консултантката отиде да попита управителката кога ще пристигнат новите колекции на Есенс и Катрис и дамата лично излезе да ми обясни,че най-вероятно новите лимитки няма да пристигнат тази седмица.Чакали са ги с новото зареждане,но не са ги получили.Дори беше така любезна да попита дали във всички магазини Лили в Бургас се е получило така.Явно никъде все още не са заредени,а много исках да ги видя и да си купя някои неща.

# 452
на мен в едно Лили ми казаха, че лимитките ще ги пуснат само в магазините им в моловете
кварталното Лили изобщо нямало да ги получи, имало списък във фб къде точно ще се предлагат
не съм ровила за списъка

# 453
# 454
В ДМ новата спирала на Мейбълин също е на промоция 8.89 Wink  може ли мнение за новия лосион на Балеа със златни частици?

# 455
  • Стара Загора
на мен в едно Лили ми казаха, че лимитките ще ги пуснат само в магазините им в моловете
кварталното Лили изобщо нямало да ги получи, имало списък във фб къде точно ще се предлагат
не съм ровила за списъка

От FB страницата: От края на тази седмица ще можете да ги намерите във аптеки Фармастор, а скоро и в Ремедиум. По уговорка трябва да го заредим в дм, но колегите още не са готови. Очакваме отговор от ДМ за обектите.

може ли мнение за новия лосион на Балеа със златни частици?

Той не е нов, и миналата година го имаше, но не съм го купувала. Имам един още от по-предната година и е доста лъскав с приятен аромат. Използвам го предимно на морето.

# 456
Така ли? Не съм купувала продукти на Балеа отдавна и не съм обърнала внимание миналото лято. На този имаше стикер "NEW"  newsm78  щом го ползваш за морето, явно доста "частици" има, добре че не го взех

# 457
  • Варна
Кики, златна си!
Има какво да му хване на човек окото и през следващия месец  Heart Eyes

# 458
  • Стара Загора
Даже такъв лосион е имало от 2014г. със същата опаковка като този, който продават в момента. Тoзи, който имам аз явно е доста старичък (от 2013г.). Наистина доста лъскав, но ароматът му е много приятен.

# 459
  • София
Аз отнесох мат червило на Есенс, както и един лип перфектор (така ли беше  Laughing) на Катрис - онова което е като гланц в тубичка с гъбичка. И едно лакче  Mr. Green Много съм скромна, но нещо нищо не си харесах. И чъбитата не бяха намалени  baby_neutral

# 460
Хайде не се свени, кажи кой е вторият цвят  Grinning

# 461
И от мен един палец за новата спирала на Мейбълон.Страхотна е като лилавата.Това ми е 4тата най-любима спирала.Няма размазване,лесно се сваля.Прави страхотни миглите и дава малко повече обем от лилавата Peace

# 462
  • Бургас

Някакви отзиви за това?

Изхабих го мин. година... ужасен ! Трудно се отмива и изобщо не пени Sad
Подкрепям мнението. Страхотен аромат, страхотен! Но иначе не става за нищо. Аз моя го доизхабявам като течен сапун.  Mr. Green
Благодаря ви,момичета!
Явно няма да го купя  Peace
Макар,че опаковката му е ,,вкусна,,  Mr. Green

# 463
И от мен един палец за новата спирала на Мейбълон.Страхотна е като лилавата.Това ми е 4тата най-любима спирала.Няма размазване,лесно се сваля.Прави страхотни миглите и дава малко повече обем от лилавата Peace
Т.е. повече ти харесва от Lash Sensational? Пак ще ме вкарате в грях, ей Mr. Green

# 464
  • София
Тайга Hug..
Тази спирала на Мейбълин, емиии лоши сте...днес най високомерно я подминах и й показах, че неможе да ме изкуши. Mr. Green Останала съм с впечатлението, че отначало още имаше недоволни от нея и съм предубедена, че не е хубава спирала,но напоследък обратното се твърди и ще взема да се ядосам, че да я купя. #Cussing out Laughing

Общи условия

Активация на акаунт