Balea, Alverde, Catrice, Essence - 25 (Козметика от ДМ и Лили)

• 106 478
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Аххх Ивчеее #Cussing out Laughing.
Аз червило не нося, само гланцове и балсами, кой ме би през ръцете да ги гледам тез незнам.
Между другото направо се чудя за тази прословута спирала на ГР, че казвате, че ви се размазва. Rolling Eyes Аз миглите си извивам със спиралата и дори не ми се рони, не мърда цял ден, че и по трудно я свалям от обикновенните, а камо ли да ми се размаже..Но като всяко нещо, има доволни и недоволни. Аз се радвам, че о/уцелих newsm78  право в десетката с нея от към цена и качество.

Последна редакция: чт, 28 апр 2016, 20:00 от "KiKi"

# 496
  • Бургас
bubanka,на една вълна сме.Имам 721 и 742,разкошни са,освен тях имам и 633 и 670.Ако искаш погледни последните два номера,страхотни са.Толкова прекрасни цветове скоро не бях срещала,много се радвам,че открих тази серия на Мейбълин.С радост ще си ги изразходя.

# 497
Между другото направо се чудя за тази прословута спирала на ГР, че казвате, че ви се размазва. Rolling Eyes
Ами все едно съм с опушен грим след час с нея... Не знам защо така. Rolling Eyes

# 498
  • София
Да не е от молив нещо newsm78, направо не мога да повярвам.  Rolling Eyes

# 499
Не слагам молив. Не, просто не е за мен тази спирала и това е.

# 500
  • София
Нищо здраве да е, надявам се, че си намерила твоята. Hug
Ааа забравих да ви питам, някой използвал ли е DD крема на Дебора? Днес го тествах на ръката и консистенцията е много приятна, има и добра покривност мисля....Ааа ББ крема?

# 501
Ами аз единствено от една Max Factor, водоустойчива, дето хич не ми хареса и тази, която се размазва, не се оплаквам много от спирали. Един, нещо като ползван, Телескопик купих преди време и една Fals Lash Wings, дето все едно няма туш в нея или аз нещо не се справих с четката, по която нищо не остава, са ми несполучливи. Преди време се оплаках от розовата Extreme на Есенс, с която се омазвах яко, но позасъхна и сега хич не е зле. А и една жълта Мейбълин за рошави мигли я подарих, пак поради твърде течен туш.

# 502
  • София
Хм..като те чета, май май не си намерила твоята. Laughing

# 503
О, намерила съм!  Peace Буржоа е моята марка, тъкмо три вида от нейните спирали ми пасват идеално. Мейбълин също има попадения. Онзи ден купих оцветяващата на Римел и не е лоша. Не е спирала за обем, както твърдят, но удължава и оцветява миглите. Peace
Няма да остана без спирала! Laughing

# 504
  • Бургас
http://www.otzivi.bg/bg/catalog/olio-za-kapane-za-mnogo-suha-koz … -duchol-2037.html

Ей с това чудо се къпах преди малко.
Ароматът му не ми допада много.
Хубаво се разпени при нанасяне.
За сега чувствам кожата си мекичка и приятна на допир.
Ще видим как ще е и на второ миене  Mr. Green

# 505
  • Австрия
Аз пък това чудо го пресипвам във флакон с помпичка и го ползвам наред с нормалния течен сапун, а именно мия си ръцете по време на гримиране (макар да ползвам четка, най-напред разпределям с ръце/пръсти) - фдт се отмива много лесно, а кожата на ръцете не се пресушава  Peace

# 506
http://www.otzivi.bg/bg/catalog/olio-za-kapane-za-mnogo-suha-koz … -duchol-2037.html

Ей с това чудо се къпах преди малко.
Ароматът му не ми допада много.
Хубаво се разпени при нанасяне.
За сега чувствам кожата си мекичка и приятна на допир.
Ще видим как ще е и на второ миене  Mr. Green
Ползвала съм го, не е лошо.

# 507
  • София
bubanka,на една вълна сме.Имам 721 и 742,разкошни са,освен тях имам и 633 и 670.Ако искаш погледни последните два номера,страхотни са.Толкова прекрасни цветове скоро не бях срещала,много се радвам,че открих тази серия на Мейбълин.С радост ще си ги изразходя.
Ах лоши, лоши момичета!   Crazy
Всичките ще ги преслушам, нося нюд и светло розови най-често и така ме човърка сега, да не изпусна някой страхотен цвят  Heart Eyes

# 508

непременно  bouquet

# 509

Общи условия

Активация на акаунт