Balea, Alverde, Catrice, Essence - 25 (Козметика от ДМ и Лили)

• 106 474
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
Да споделя и аз нещо за ей това чудо - https://farm9.staticflickr.com/8825/17155622922_2f73578191_o.jpg
От край време съм в търсене на матиращ фон дьо тен и понеже този е много хвален, реших да пробвам... Днес го сложих към 11 сутринта и до момента не съм лъснала съвсем, обаче не бих казала, че прави чудеса с моята кожа... Доста е плътен, но за матиращ, няма как иначе да е предполагам. След още няколко използвания ще имам повече впечатления вероятно  Simple Smile

# 511
Искам да попитам дали някоя е ползвала околоочния крем на балеа за нормална кожа, този с лотус който е. Пише, че е против тъмни кръгова, а вече няколко месеца не мога да се оттърва от тях.

# 512
  • Стара Загора
От дрогерийните кремчета, та дори и от по-висок клас, не очаквай подобрение в тази насока. Имаш ли си кръгове, ако не са причинени от недоспиване, само коректор ще ги скрие.

# 513
  • Австрия
Искам да попитам дали някоя е ползвала околоочния крем на балеа за нормална кожа, този с лотус който е. Пише, че е против тъмни кръгова, а вече няколко месеца не мога да се оттърва от тях.

Пише. Обаче... когато на един околоочен пише, че става и за подобряване/премахване на тъмни кръгове, и за подпухналост.. едното със сигурност не е вярно. Та, в случая - добре, че е кремчето - какви ли не съм пробвала за моите торбички, досега най-добре се влияят от това просто кремче (от години го ползвам, паралелно с все нови и различни проби на други). За сметка на това, вероятно не решава проблема с тъмните кръгове. Пробвай нещо друго  Peace

# 514
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
bubanka,на една вълна сме.Имам 721 и 742,разкошни са,освен тях имам и 633 и 670.Ако искаш погледни последните два номера,страхотни са.Толкова прекрасни цветове скоро не бях срещала,много се радвам,че открих тази серия на Мейбълин.С радост ще си ги изразходя.

непременно  bouquet

670 ми е много любимо.За цената си са страхотни тези червила.

# 515
Dims, благодаря bouquet

# 516
Ориенталската колекция на Есънс е пусната  Peace

# 517
  • Пловдив
Кой знае кое е червило това от последната снимка, това което е на устните.

# 518
# 519
  • на последния етаж
Къде? Днес ходих в Ремедиум и погледнах, но я нямаше.

# 520
Къде? Днес ходих в Ремедиум и погледнах, но я нямаше.
колежка-блогърка беше писала във Фейсбук, че я има заредена цялата колекция в аптека ФармаСтор на Витошка

# 521
  • SF
Случайно да сте виждали "маркера на Катрис" - червило за устни, което не се разтича по сгъвките.

# 522
  • Варна
Червилото е 633 Desert Bloom.

# 523
  • Бургас
Аз в момента го използвам. Добре ми хидратира кожата около очите.
Допада ми. Нямам тъмни кръгове под очите,имам леки торбички,но те са ми по наследство.
Хубав е кремът.

# 524
Момичета, какво е мнението ви за слънцезащитните продукти на Балеа? Предстои ми море в средата на юни, видях, че вече са пуснали слънцезащитните серии по магазините и ми направи впечатление, че масовите марки Нивеа, Гарниер, Лореал в Лили са доста по-скъпи от миналата година. В ДМ - малко по-евтини от Лили (това на пръв поглед). Със светла кожа съм и докато направя тен, доста мазила ми минават през ръцете. Мисля да се запася по-рано, а не да чакам последния момент, но при тези цени от над 20-25 лв за някои продукти на Нивеа например, доста се замислих дали да не взема Балеа, ако има добри отзиви за тях.

Общи условия

Активация на акаунт