Balea, Alverde, Catrice, Essence - 25 (Козметика от ДМ и Лили)

• 106 467
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
Съветът ми е да не пестиш пари от слънцезащитни продукти. Здравето е по-важно от разлика от 10 лв! А и сама казваш, че си бяла, т.е. предразположена към лесно изгаряне...

# 526
  • Стара Загора
От няколко години използваме слънцезащитните на Balea и нямаме оплаквания. И аз съм със светла кожа. Като цяло има и значение факторът, колко пъти се мажеш и колко време се излагаш на слънце.
Скрит текст:
Факторът за предпазване от слънчево изгаряне (SPF) показва теоретично времето, през което можете да останете изложени на слънце без да предизвикате слънчево изгаряне. Например продукт с SPF15 ще Ви позволи да се излагате на слънце 15 пъти по-дълго без да застрашите кожата си от изгаряне, отколкото, ако не използвате слънчева защита.

# 527
Така е, за слънцезащита не се пестят пари! Но в конкреттия случай няма смисъл от отгоре дадените 10 лв Whistling Аз съм много бяла, с чувствителна, зачервена кожа и с (вече) леко пигментно петтно около устата. Слагам слънцезащита всеки ден. Миналата година си изкарах на неща на Сън Денс и са си ок, работят. Нещата на Нивеа, Гарниер и т.н  съдържат същите неща като по- евтините марки, просто малко по- друг ред и разни добавки, които дали са там или не е все тая. Филтрите са едни и същи. За химичен филтър 20-30 лева не давам Grinning още си ползвам нещата наред с Бочко, който е бая мазничък за лице и като сложиш наистина необходимото количество, за да се предпазиш от показания фактор на опаковката ставаш.. Crazy а аз съм със суха, дехидратирана кожа, но пък заради силикона запазва влагата в кожата като никой крем, затова и продължавам да го ползвам. Иначе за тяло ще е ок, но започва да действа 20 минути след като го нанесеш, а Балеа веднага.
И все пак аз си оставам голям любител на кремовете само с физичните филтри, които са много по- добри
Видях, че се пише за слънцезащита и нямаше как да не се включа Mr. Green
Едит:
Скрит текст:
Сиси, това изобщо не е вярно. Слънцезащитата с химични филтри има давност 2-3 часа, независимо от фактора, фактора в този случай не играе никаква роля. Тези с физичните филтри обаче имат мааалкэ по- голям 'живот' в зависимост колко вредни лъчи са отразили.
EWG са писали много по темата за слънцезащитата Peace

Последна редакция: сб, 30 апр 2016, 16:14 от Mery*-

# 528
  • Стара Загора
Mery*,
Скрит текст:
това по-горе в скрития текст го копирах от сайт, но миналата година ходих на лекция на Bioderma на тази тема и там казаха същото... Не съм търсила задълбочено допълнителна информация.

# 529
Миналата година ползвах, по препоръка на продавачка, някаква гръцка марка 18-20 лв беше, доста голяма кутия, май 200 мл. Опаковката беше тъмнокафява, но не помня името, купих я на морето, от София се бях запасила с Гарниер. От комбинацията на двете мазила останах доволна, но сега наистина съм в дилема какво да взема. Имам още малко време, ще помисля Simple Smile Благодаря за отговорите, момичета Simple Smile

# 530
  • Стара Загора
Vanchita_345, да не би да си използвала продукт на Carroten? По описание точно за тях се сещам.

# 531
  • на дъното
От 2год. цялото семейство ползваме слънцезащитните на Балеа и съм повече от доволна  Peace

# 532
  • sofiq
Като спомена Бочко,аз миналото лято взех за малкия 50-ти фактор на Бочко и останах очарована,както се досещате детето е постоянно във водата ,мажа го през 2-3 часа обилно.Ходихме 2 пъти на море и няколко пъти на басейн миналото лято и имаше едвам забележима разлика от банския Peace.

# 533
ползвам основно слънцезащитните на балеа и алверде откакто стъпиха на нашия пазар - за мен, момъка и голямата девойка
другото, което ползвам, са биодерна и авен - малката ми е със слънчева алергия
гарние, нивея и подобните избягвам - за мен са ненужно скъпи за качеството си

# 534
  • София
От Ориенталската серия на Есенс си закупих само сенките. Бронзантите не ми допаднаха....нямаха тестери за тях и на този етап се отказвам дори от светлия бронзант. Ружа го няма. Срея за тяло мирише хубаво, много е траен, но на мен ми е малко сладникав...Все още обмислям дали да го купя. С блестящи златни частици е. И едно червило си харесах от тази серия, не го купих, но го мисля сега..... Joy....и май ще го купя.  Joy

Светъл Великден за всички вас!

# 535
  • Вестерос
Хайлайтъра как е? Или той е ружът , за който си писала

# 536
  • Варна
Есенс „Блясъкът на Ориента” е вече налична в аптеки Фармастор!
гр. София, ул.Ружа 1, III-Градска болница, градинката срещу бл.131Б
гр. София, ж.к. Св. Троица, ул. Щросмайер, бл. 367А
гр. София, ж.к. Овча Купел, ул. Монтевидео №37
гр. София, бул. Витоша № 60
р. София, бул. Ломско шосе №34, Хали Надежда
Аптека „ФармаСтор” 13 – гр. София, ж.к. Младост 3, бл.314, метростанция Акад. Ал. Теодоров – Балан
гр.Бургас, бул.Демокрация 104

Ходих днес до ДМ-Grand Mall Varna , няма и помен от колекция.Ще чакаме.

# 537
  • София
Хайлайтъра как е? Или той е ружът , за който си писала

Няма тестери.  Mr. Green Има и хайайтъра стик. От Компактните стори ми се, че имаше и руж с хайайтър...

# 538
При нас в Лили няма нищо от Ориента. Явно първо по аптеките ще е. Не се сетих да видя в Медея дали има нещо, тя е до Лили.
Купих си балсама на Катрис. хубав е, но ме дразни сладкото във вкуса му. Confused
Някой виждал ли е този продукт и някакво инфо за него? Аз ли не го открих или още го няма... Thinking

# 539
  • София
И аз обиколих няколко Лили-та - нищо! От Фарамстор си закупих сенките.

Общи условия

Активация на акаунт