Balea, Alverde, Catrice, Essence - 25 (Козметика от ДМ и Лили)

• 106 466
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
  • Вестерос
До Варна докато дойде серията ще я изтеглят  Laughing

# 541
  • Стара Загора
До колкото помня бяха казали, че ще заредят Ориенталската серия в ДМ, но чакали потвърждение. За Лили нищо не съм чела сякаш  newsm78

# 542
  • София
И аз от 3 години ползвам само слънцезащита на Балеа, всякакви съм взимала,  вкл. И спортни спрейове, никакъв проблем, предпазват перфектно. Ползвам и детските серии за децата.
Бижу, и аз си взех това глосче, много е приятно  Heart Eyes

# 543
  • на последния етаж
Христос Воскресе!

Ружът от Ориенталската въобще няма да се предлага, така ли?!

# 544
снимка на една наша блогърка:

Цитат
Spotted! Успях да намеря новата колекция Light Of Orient от Essence Cosmetics Bulgaria в аптека ФармаСтор на Витошка

харесала съм друг бронзър за лятото, но и този на Есенс изглежда привлекателен  Thinking

ружът го няма на българския сайт: http://www.essence.eu/bg/limitirani-serii/lights-of-orient/
четката и очната линия също липсват: http://www.essence.eu/de/trend-editions/lights-of-orient/

Честит празник на всички!  easter

Последна редакция: нд, 01 май 2016, 09:26 от bubanka

# 545
Някой виждал ли е този продукт и някакво инфо за него? Аз ли не го открих или още го няма... Thinking

То пише, че е наличен само в избрани държави и май България я няма Sad

# 546
  • София
Христос Возкресе!

Ружът не се предлага. А продавачките от ДМ и Лили само повдигат рамене.....не знаят какво включва Ориенталската серия. Много често ме питат: Декоративна козметика ли е?  Mr. Green

# 547
Vanchita_345, да не би да си използвала продукт на Carroten? По описание точно за тях се сещам.

Да, точно това ползвах, но не си спомнях името. Доволна съм от него и ако намеря в София ще си взема пак такъв лосион, но може би и един на Балеа ще пробвам, за да видя как ще ми действа, така и така първо започвам с висок фактор и след като ми потъмнее малко кожата взимам по-нисък и задължително нещо за след слънце Simple Smile

# 548
  • София
Току що си купих най-светлия цвят червило от ориенталската серия. Много нежен, бих казала универсален цвят, докато другите 2 цвята са по-ангажиращи.

Скрит текст:

Замислям се и за лилавия цвят......... Grinning

# 549
  • Пловдив
Христос Воскресе!
В новия каталог на Лили има промоция на Катрис - за всяка покупка с марка Катрис над 5 лв., се получава скреч карта за спечелване на червило Катрис цвят 050 и 9 от 10 печелят.  Peace
Наскоро си взех хидратиращия серум на Балеа от ДМ.
Впечатлена съм от резултата. Мислех, че ще се окаже прекалено лек за моята дехидратирана кожа, но въпреки, че е лек като консистенция, много добре ми хидратира и изглажда кожата, попива моментално, ползвам го и като основа за СС крем. Мисля, че това ще ми е нощният крем за през лятото. Искам да ви попитам дали някой е ползвал крема от същата серия и какви са ви впечатленията за него. Ето този:

Благодаря предварително, ако някой сподели.

Последна редакция: пн, 02 май 2016, 07:07 от marzeliva

# 550
Точно същия Аква серум /съдържа и хиалур.к-на/взех днес от ДМ, четох ви отзивите, че е лек и бързо попиващ - идеята ми е да го смесвам с чиста хиалуронова киселина. Имам такава от алиекспрес и всичко по опаковката е на китайски ез. Ще сложа малко за начало за проба.

# 551
  • Стара Загора
Vanchita_345, да не би да си използвала продукт на Carroten? По описание точно за тях се сещам.

Да, точно това ползвах, но не си спомнях името. Доволна съм от него и ако намеря в София ще си взема пак такъв лосион, но може би и един на Балеа ще пробвам, за да видя как ще ми действа, така и така първо започвам с висок фактор и след като ми потъмнее малко кожата взимам по-нисък и задължително нещо за след слънце Simple Smile

Каротен е много масова марка, със сигурност ще си намериш техните продукти в София на по-ниска цена, отколкото на морето  Sunglasses
Христос Возкресе!

Ружът не се предлага. А продавачките от ДМ и Лили само повдигат рамене.....не знаят какво включва Ориенталската серия. Много често ме питат: Декоративна козметика ли е?  Mr. Green

В българския сайт на Essence се виждат продуктите, които ще внесат. Колекцията няма да бъде заредена в Лили, а от ДМ очаквали отговор. Не знам как да нарека повечето пишещи коментари във FB страницата на Essence... едни и същи въпроси задават при положение, че хората многократно са отговорили на тях... не си правят труда да прочетат малко #Crazy

Последна редакция: пн, 02 май 2016, 00:33 от ❇Sisi_91❇

# 552
До сега само ви четох, но ето нещо и от мен :

https://www.google.bg/search?q=alverde+коректор+2в1&client=opera&hs=Rqh&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwig7Kr_-7nMAhXDXBQKHUtsA70Q_AUIBygB&biw=1024&bih=640#tbm=isch&q=s-he+double+highlighter+pencil&imgrc=hv01rAZ9lW8hQM%3A 
не знам защо пище essence, не съм го виждала при тях, моята марка е s-he, но изглежда по същия начин. Бялото си го слагам във вътрешните ъгълчета на окото, а розовеещото - под веждите. Разкочен е, по някакви бледи спомени около 5лв беше някъде.

https://www.google.bg/search?q=alverde+коректор+2в1&client=opera&hs=Rqh&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwig7Kr_-7nMAhXDXBQKHUtsA70Q_AUIBygB&biw=1024&bih=640#tbm=isch&q=alverde+2+in+1+concealer+eye&imgrc=kcx7nSDIy2wA9M%3A   розовичкото е околоочен коректор с четка, но не го ползвам, защото нямам нужда и не мога да споделя мнение. НОООО това безцветното е някакъв серум (не знам какво означава описанието на опаковката и какъв трябва да му е ефектът  Grinning ) но сутрин след като си измия лицето си го слагам под очите (с мини рол-он-че е накрайника) и след една минута усещам нещо като леко изстудяване и освежаване, а кожата е мека. Невероятно е - много бързо ми се отварят очите сутрин с него  Laughing - около 8лв по сппомени.

# 553

хм, уж поправка ;д

# 554
Може би имаш предвид това, защото нито снимките се виждат, нито линковете отварят нещо.
http://www.makeup-byclaire.co.uk/wp-content/uploads/2014/02/Eye- … -Copy-220x220.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-tH6RcrJWYXI/UTW9YyrLIWI/AAAAAAAANHg/4v … s280/IMG_3439.JPG

Общи условия

Активация на акаунт