Balea, Alverde, Catrice, Essence - 25 (Козметика от ДМ и Лили)

• 106 428
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
Това случайно да го има при нас? И трите цвята ми се струват хубави.
http://us.rimmellondon.com/products/kate-sculpting-palette

# 631
  • София
Прекалено хубаво е, за да го има при нас. Crossing Arms

# 632
  • София
А тази марка аура в лили ли се продава ? Не знаех, че я има. В пловдив дали я има, някой знае ли?

Аура може да се намери и в Дебенхамс.

# 633

А тази марка аура в лили ли се продава ? Не знаех, че я има. В пловдив дали я има, някой знае ли?

Има я в магазина за козметика в мол пловдив, където има и солариум. Срещу химическото чистене на първият етаж. Забравих как се казва. Peace

# 634
Амиамо, нищо не казваш за ориенталските сенки на Есенс, харесват ли ти, как ги намираш?

# 635
  • София
Амиамо, нищо не казваш за ориенталските сенки на Есенс, харесват ли ти, как ги намираш?

Нямам време да пиша.... Simple Smile Разкошни са! Вчера пак си закупих продукти на Есенс. Така, както не харесах бронзантите от Ориенталската серия, вчера си взех по-светлия и червило 02, лилавото. Купих още едно червило на Есенс, от дълготрайните, новите, номер 130. Ей така, да си имам още едно. 

# 636
чакам отзив за светлия бронзант  Hug
вчера го гледах, стори ми се точно какъвто го искам - без оранжеви нотки, но понеже съм нарочила друг за покупка, се поколебах
но до колкото се познавам, накрая ще имам и двата  Crazy

# 637
Мерси Амиамо!

Последна редакция: ср, 04 май 2016, 17:24 от Lemy

# 638
Ей, само при нас я няма тази колекция  Crossing Arms

# 639
Момичета, кога успяхте да изкупите цялата ориенталска серия, вчера във Фармастор на Витоша, кьораво червило не беше останало, нито хайлайтър, нито тъмен бронзант, та отнесох един светъл... Grinning на всичкото отгоре аптЕкарките не знаеха кога пак чакат зареждане.
Бубанка, светлия хайлатър на мен много ми хареса. Моята кожа е светла с жълт подтон. При мен не забелязвам никакви оранжеви нюанси.

# 640
Виктория, а сенките имаше ли ги?

# 641
Имаше ги. Бяха останали две палитри. Аз не си ги взех, защото имам подобни цветове на друга палитра, но ги тествах. Не ми се сториха много пигментирани.

# 642
  • Стара Загора

Няма да се учудя ако не  я заредят въобще при нас в ДМ. Очаквали потвърждение от тях за обектите... Харесала съм си само единия бронзър, не ми се поръчва онлайн.

# 643
  • Стара Загора

Няма да се учудя ако не  я заредят въобще при нас в ДМ. Очаквали потвърждение от тях за обектите... Харесала съм си само единия бронзър, не ми се поръчва онлайн.

Другата седмица ще ходя до Свищов, така че ако го има мога да ти взема. Peace

# 644
  • София
Ще споделя за светлия бронзант. Сега ми е влязла мухата в главата за минералната пудра на Лореал. И обещавам на себе си, че спирам с покупките... Joy Party

Общи условия

Активация на акаунт