Balea, Alverde, Catrice, Essence - 25 (Козметика от ДМ и Лили)

• 106 410
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
Имаше ги. Бяха останали две палитри. Аз не си ги взех, защото имам подобни цветове на друга палитра, но ги тествах. Не ми се сториха много пигментирани.
Аха, мерси. А много ли са лъскави?

# 646
  • Стара Загора
Вчера пробвах в Лили новите гланцове на Ревлон, които бяха показани по-горе.
https://www.bonjour.bg/product.php?ProductID=723
Много харесах един оранжев цвят.Смея да кажа, че доста напомня на един гланц на Шанел като цвят и усещане  hahaha - това съвсем сериозно. Ноооо, много лепнат, много. Аз съм със средно дълга коса и постоянно ми беше върху червилото, т.е. гланца. Иначе си струват пробата  Peace

И на мен много ми напомнят на Chanel Levres. Те дори ми се струват по-лепкави от Ревлонските. Аз не нося гланцове вече от доста време, но тези ми харесаха. И аз съм със среднодълга коса, не ми залепват. Е, във вятър не съм ги носила. Laughing
Вдигнала съм мерника на 535 и 540. Heart Eyes

# 647
Имаше ги. Бяха останали две палитри. Аз не си ги взех, защото имам подобни цветове на друга палитра, но ги тествах. Не ми се сториха много пигментирани.
Аха, мерси. А много ли са лъскави?

Не бих казала. За мен не са по-лъскави от другите им палитри, ако имаш представа от тях. (Само че аз съм си ориенталка и по кръв и за мен много лъскаво е наистина много, много лъскавото  Joy )

# 648
Мерси. Чудя се дали да си ги поръчвам, но пък ми се искаше първо да ги видя.  Thinking

# 649
  • Вестерос
Днес отидох  ДМ до моста (Варна) нямаше ориенталска серия, попитах служителка дали има инфо кога ще я заредят и тя каза "Коя серия?"  Rolling Eyes Май се насочвам по интернет да си поръчам хайлайтъра

# 650
Хубаво е първо да ги видиш. Като видях серията за пръв път, ми се искаше да си поръчам едва ли не всичко. От това, което успях на живо да видя, се отказах от половината неща.
Дами, някой да има отзив за хайлайтъра от серията и дали може да се сравнява с този на ГР?  Whistling

# 651
Ей, само при нас я няма тази колекция  Crossing Arms

Няма да се учудя ако не  я заредят въобще при нас в ДМ. Очаквали потвърждение от тях за обектите... Харесала съм си само единия бронзър, не ми се поръчва онлайн.

И на мен така. Не ми се поръчва без да съм видяла.

# 652
  • Вестерос
Ако реша онлайн за хайлайтъра от къде ми препоръчвате ?

# 653
  • Стара Загора
Днес отидох  ДМ до моста (Варна) нямаше ориенталска серия, попитах служителка дали има инфо кога ще я заредят и тя каза "Коя серия?"  Rolling Eyes Май се насочвам по интернет да си поръчам хайлайтъра

Защо не пробваш стиковете на Голдън Роуз? Не съм виждала и пробвала този на Есънс, но не са никак лоши ГР-ските.

http://www.makeuparena.com/2016/01/golden-rose-highlighter-stick-u-dvije.html

# 654
  • Стара Загора

Във ФБ страницата на Essence публикуват къде е налична серията - https://www.facebook.com/Essence-Cosmetics-Bulgaria-1405815916300979/?fref=ts
Тук онлайн продават продуктите от серията - http://beautycosmetic.biz/advanced_search_result.php?keywords=Es … qfpmistn4it8h1dk6

# 655
  • Пловдив
Новите гланцове на Ревлон са страхотни! Купих си 530 Rose Quartz и 535 Strawberry Topaz.
Първият го видях в блога на Ивчето - страхотен кафеникаво-розов цвят, а вторият е прекрасно розово-оранжево (дори направо си бие на оранжево на устните). Имаше и много хубав цикламен цвят, но имам подобен гланц на Шанел и реших, че нямам нужда от втори такъв. Нарочно споменавам Шанел, защото имам няколко цвята от Levres Scintillantes и според мен гланцовете на Ревлон по нищо не им отстъпват, а са около 4 пъти по-евтини!

Последна редакция: ср, 04 май 2016, 21:05 от МериДжей

# 656
  • Стара Загора
Много се радвам, че и други са открили прилика с Шанелските глосове и са доволни. Hug
МериДжей, аз също загледах доста Ягодовия Топаз. Страхотен червен корал с блестящи златни частички. Heart Eyes

Момичета, припомнете ми - греша ли или имаше добри отзиви за рол она и део спрея на Нивеа Стрес Протект?
Имам гъбката на Дав и 2 дезодоранта, но напоследък съм решила да купувам нещо ново и се оглеждам.

# 657
Спечелих я с някаква скреч карта ролката на Нивеа, но не ми допада ароматът, малко ми е унисекс. Много похвалиха това.

# 658
  • Вестерос
Честно казано Голдън Роуз освен лакове и някакви сенки навремето не съм си взима друго и не знам как ще ми повлияе, тъй като съм с доста чувствителна кожа и не всяка марка ми се отразява добре. На есенс имам един руж и съм нямала проблеми, имам доста техни продукти други за очи главно и затова реших, но мерси ще поразгледам и на ГР.

Благодаря за линковете  ще погледна  bouquet

# 659
  • София
Излезе новият каталог на  Лили Peace.

Общи условия

Активация на акаунт