Balea, Alverde, Catrice, Essence - 25 (Козметика от ДМ и Лили)

• 106 362
  • 752
  •   1
Отговори
# 705
Червилота на Катрис просто е много течно,според мен. Аз слагам молив отдолу, но не седи добре. Нещо в консистенцията му не е в ред.
..............
Точно така си е, някак течно и нестоящо на устните е. Явно затова го пласират като подарък.

Днес ходих с роднина в ДМ и се възползвах втори път от намалението за РД/на роднината/- взех доста неща - боя коса на Продиджи, шампоан на Гарние, червило на Фломар, шампоани на Балеа, серум Аква и на Алверде шампоани. Нямаше проблем, че е за втори път тази седмица.

Може колкото си искаш пъти да се възползваш от отстъпката за РД през седмицата, в която се пада.

# 706
  • Стара Загора
Това Мошино дали е добро...преди време си бях купувала Мошино от чужбина, което вече не се предлага...е, няма такъв парфюм. Heart Eyes Heart Eyes
Парфюмите в Лили май не са от най-оригиналните.  Rolling Eyes
Може да питаш в парфюмната тема за отзиви  Peace

Точно днес се зачудих на мъжкия Бенетон, че видях го в каталога доста намален (на 18 лв). От години чета за него и дамския добри отзиви. Дали те поне ще са ок, защото и редовната им цена не е висока? Искам да го взема за баща ми, но да не е прекалено лек. Гледам обаче липсва във фрагрантика, да не е спрян от производство? newsm78

# 707
  • Стара Загора
Paradiso Inferno според мен е по-младежки аромат, приятелят ми е имал няколко пъти такъв.

# 708
  • Стара Загора
Paradiso Inferno според мен е по-младежки аромат, приятелят ми е имал няколко пъти такъв.

И аз това си мислех, но бих го пробвала поне, ако има тестер разбира се. Stop

# 709
в Лили доста от парфюмите нямат етикет на български вносител (което доказва оригиналност), но ако оставим това настрана, лично аз неведнъж съм се съмнявала в аромати, които познавам (дори в цветовете на самата течност са се разминавали, не просто аромати). Не бих купила парфюм от Лили  Naughty

# 710
Ивче, зимата рових из темите, че исках да купувам парфюм, и това за Лили ми е останало като спомен, че съм чела във форума. Бенетона не е скъп, и не зная точно как стоят нещата при него, при това положение  Thinking
Ето този сайт са ми препоръчали, но все още не съм поръчвала нищо, защото намерих това което търсех в един магазин.
http://1001-bg.com/

# 711
Виж и тук за парфюм http://www.enzo.bg/
не съм поръчвала от сайт, но имам приятелка, която редовно купва от тук и е много доволна.

# 712
Здравейте Simple Smile
Може ли да ми препоръчате руж? Simple Smile

# 713
  • Стара Загора
Ивче, зимата рових из темите, че исках да купувам парфюм, и това за Лили ми е останало като спомен, че съм чела във форума. Бенетона не е скъп, и не зная точно как стоят нещата при него, при това положение  Thinking
Ето този сайт са ми препоръчали, но все още не съм поръчвала нищо, защото намерих това което търсех в един магазин.
http://1001-bg.com/

Този и аз го знам, препоръчвали са го в парфюмната и в изпитани сайтове, но и аз не съм пазарувала от там.

# 714
  • София
Аз съм купувала един Пиер Карден за мъжа ми от Лили, оригинален си беше. Peace

# 715
  • Варна
Отчитам се с последни покупки - новата спирала на Буржоа, която нямам търпение да пробвам утре и измиващ крем/гел newsm78 за суха и чувствителна кожа на Лореал.

Скрит текст:

В Лили всички спирали на Лореал са намалени този месец, плюс някои на Макс Фактор, плюс често споменаваната Римелска, плюс новата на Буржоа - сега е време за зареждане, ако някой има нужда.

# 716
  • София
Ооо Тайга и аз нямам търпение да я пробваш, имам предчувствие, че спирала е хубава....Ама тооо с твойте миглииии гаранция.

# 717
  • Стара Загора
Ооо Тайга и аз нямам търпение да я пробваш, имам предчувствие, че спирала е хубава....Ама тооо с твойте миглииии гаранция.

И аз с нетърпение ще чакам отзивите й. Четката е много моя, та си мисля че ще ми хареса, но се изумих от липсата на ревюта в нета. Един път и при нас да дойде нещо навреме. hahaha
Дано само туша не е прекалено течен и да цапа лесно. Търсейки мнения, попаднах на снимки и отзив за 1 Seconde Volume, та за в бъдеще ми е в уишлиста. Знам че тук я харесват някои. Никога не съм ползвала спирали на Буржоа досега, трябва да се поправя. Crazy

# 718
  • София
1 second не ми хареса на мен, подарих я на приятелка, но тази новата и на мен четката ми харесва.
Ивче ти дори прословутата Glamour ли не си ползвала? Rolling Eyes
Тайгааа чакам те с кафето тука, айде идваййй и снимка ако обичаш. Praynig Laughing

# 719
  • Стара Загора
Никоя. Laughing
Тази от време оно, когато бях млада Mr. Green, съм чувала колко хубава била. Тогава обаче не се интересувах от грим особено и не обърнах внимание. Гледам сега пак снимки преди и след, дали няма да ми сплъстява миглите?

Общи условия

Активация на акаунт