"София-Ден и нощ " 9 Реалити сериал по Нова Тв

• 77 097
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
  • Gotham City
Защо? Рая и Дани да не би да имат връзка? Нали са само приятели??  newsm78

А на Галя къде да са и "цомбите" като си е в леглото? Или с яке в леглото? ooooh!

# 376
Дани уж няа ми барате Райчето а у па тръгна да спи с Галя  ooooh!бахти противагите са всички  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 377
  • Sofia
   Дани открай време ми е противен. Peace

# 378
И на мен, и то доста отдавна  Peace

# 379
Този път нещо не дадоха интро  newsm78

# 380
  • И аз не знам къде
Хайде сега противниците на Рая да коментират коя приятелка колко е добра  Wink
Веднага
Рая и Дани не са заедно . Събират се само когато и двамата имат огромен сърбеж.  Галя не краде  чужд мъж, а и Рая първа прекрачи границите  Peace

# 381
  • ВАРНА
Не дадоха много промо за утре защото приключват само с целувки! 

След като се поцелуват Дани ще изблъска настрани Галя и ще и каже че е много секси - но не може да спи с нея защото харесва Рая.

Викайте ми Вангата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 382
Веднага
Рая и Дани не са заедно . Събират се само когато и двамата имат огромен сърбеж.  Галя не краде  чужд мъж, а и Рая първа прекрачи границите  Peace
Галя знае ,че с Дани и Рая си имат техни си взаимоотношения и ,че се обичат просто в момента не са заедно... Рая не е правила нищо с Бранко, а Галя уж се прави на приятелка и ще спи с Дани  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 383
Веднага

Коя точно граница прекрачи Рая? Отряза го като кисела краставица Бранко и винаги го е отрязвала. Да, опитаха се да я представят наивна и заблудена до глупост, но никога не е прекрачила границата. Бранко и Галя вече не са заедно и Рая за пореден път го отряза категорично.
В същото време Галя много добре знае за тръпката между Рая и Дани, ако щеш и утоляването на сърбежа им го наречи, но тя първа посегна  Peace. Ти би ли налетяла на мъжа/момчето с което приятелката ти си ляга?

# 384

След като се поцелуват Дани ще изблъска настрани Галя и ще и каже че е много секси - но не може да спи с нея защото харесва Рая.

Дано я изблъска  Praynig Praynig Praynig

# 385

Дано я изблъска  Praynig Praynig Praynig

Или Рая ще влезе, ще се опули  Shocked и ще хукне да гони Бранко, да поплаче на рамото му  Joy.

Това в кръга на шегата, много се надявам Дани да се осъзнае, иначе голямо противоречие има между думите и действията му  Peace

# 386
  • И аз не знам къде
Аз не бих , но образите в сериала са други (ОБРАЗИ КАТО РАЙЯ ) и биха. Райчето и тя иска Бранко,като отрязваше като горчива краставица както ти обесняваш , не спомена да не го иска . Не можело точно след като са се разделили и те да бъдат заедно.
Печикамъков сигурно Райя ще се прибере и ще ги хване , сега пък тя   ще е измамената  Laughing

# 387
Дани пак ще забременява, щото първите 50 пъти не си взе поука... Tired Сценария явно е цикличен някак си...

# 388
съвсем оглупя тоя сериал Tired то не бяха Дани, Рая , Галя, Марио, Теди уф аман

# 389
Хахах стига бе....вече удари дъното това сериалче! Галя е предадена, разстроена, действията ѝ са нелогични, но Дани?!?! Не знам какво става, всичко е толкова скалъпено, наистина сега се очаква Рая + Бранко, после Галя + Рая и Дани + Бранко.

В другата квартира пък май само лигавото Лили е била само с Боби, там всъщност от известно време май никой с никой не е мачкал чаршафите. Голяма простотия стана. Теди с Марио? Дето мрънкаше на майка си, че ще просто на баща си...

Общи условия

Активация на акаунт