"София-Ден и нощ " 9 Реалити сериал по Нова Тв

• 76 998
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
 Shocked Потресена съм...гледах една руска серия, където Макс/Боби се възмущаваше, че Стела/...не знам коя е спала в леглото му с гаджето си, и то чужденец...значи 1 към 1
В интерес на истината, всяка думичка на руските актьори се разбира идеално и изведнъж почувствах непознат досега комфорт  Joy

# 556
Shocked Потресена съм...гледах една руска серия, където Макс/Боби се възмущаваше, че Стела/...не знам коя е спала в леглото му с гаджето си, и то чужденец...значи 1 към 1
В интерес на истината, всяка думичка на руските актьори се разбира идеално и изведнъж почувствах непознат досега комфорт  Joy
Kъде ги гледате напред тези серии ??
Искам по финални да видя героите на Дани и Рая дали ще се съберат  Joy

# 557
Руснаците са до 34 серия  newsm78 а Берлин ден и нощ къде се гледа

# 558
Аз гледах половината от първия епизод на Берлин ден и нощ и е едно към едно с нашия: Боби там се казва Джои пак се караше на един с пор за наема. Рая дойде на гарата в София с автобус, а героинята й от Берлин със собствената си кола. Също всички се възмутиха на това, че имали огледи и трябвало да гласуват. В Германия се излъчва от 2011г. и са излъчени повече от 1160 епизода. Забравих да пиша, че Джои, които е прототипа на Боби е и дядо, на Боби- не е.

# 559
Руснаците са до 34 серия  newsm78 а Берлин ден и нощ къде се гледа
в youtobe, но качеството е много лошо и спрях, че ме заболяха очите.

# 560
# 561
А ние толкова плюнки хвърлихме по сценаристите  Joy. Оказа се, че те нямат никаква вина за малоумните на пръв поглед сюжетни линии  Laughing

# 562
А ние толкова плюнки хвърлихме по сценаристите  Joy. Оказа се, че те нямат никаква вина за малоумните на пръв поглед сюжетни линии  Laughing
още по-зле те копират  Sick

# 563
Забравих да пиша, че Джои, които е прототипа на Боби е и дядо, на Боби- не е.

Нищо чудно Симончето да забременее, този път наистина.
 Laughing
От Асенчо и да се оженят.
 Heart Eyes

# 564
Може, но дойча ми е слаб иначе ще го гледам и ще разказвам  Wink

# 565
още по-зле те копират  Sick
Не, те не копиратт. Просто такива са условията на хората, държащи правата за предаването, а именно че ще се разиграва един и същ сценарии без значение от държавата.

# 566
И аз не разбирам немски. А руският доста напред ли е със сериите преди нашия?

# 567
до 34 са май руснаците

# 568
  • DE
Не се изненадвам, че има немска и руска версия със същия сценарии. Просто рекламираното като реалити не е такова  Peace
Може и да е интересно да се направи съпоставка между трите. Аз съм гледала една и съща история интерпретирана от тайванци, корейци, японци и китайци  Crazy Всички ми харесаха като две от тях повече  Laughing

# 569
Аз гледах първи епизод от Москва ден и нощ,имаше един същия като Коки (познах го по смешните боксерки).  Joy Сега ще погледна колко са епизодите за да разбера колко има още до финала. Макар че си спомням бяха казали,че са продължили да правят снимки,защото гладаемоста е била голяма.

Едит сега гледам 57 епизод всичко наистина е еднакво попаднах на момента в който бармана(Марио) взема пари от негов приятел и ги дава на управителката(Събина).Дори ръкостискането им е същото.  Joy

Последна редакция: пн, 18 апр 2016, 20:24 от Baby.st.ss

Общи условия

Активация на акаунт