"София-Ден и нощ " 9 Реалити сериал по Нова Тв

• 76 997
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
  • I Love You 3000
Стела беше на 18-19г като се появи в сериала , сега не знам на колко е , зависи в какво часово време се движат нашите герои Joy

Със светлинни години се движат  Mr. Green Вижте как една 18- 19г. госпожица става мениджър на такава възраст, без образование.  ooooh!

# 61
В момента по БТВ Елица Енева - майката на Теди - природозащитник по темата за влаченото куче.

# 62
Не ме интересуват тея двете трътки (Галя и Рая) какво ще правят и какви ще ги мъдрят, но новото приятелство между Бранко и Дани ме изпълва, не знам за вас  Peace

# 63
Не ме интересуват тея двете трътки (Галя и Рая) какво ще правят и какви ще ги мъдрят, но новото приятелство между Бранко и Дани ме изпълва, не знам за вас  Peace

аз пък усещам нещо гнило в Дания Joy

# 64
  • И аз не знам къде
Ще кръшкат двамата  newsm57
Нали като се появиха мацките и Бранко веднага повиши Дани,за да му затвори устата  Whistling
София голям подарък прави - той утре нова мечта ще има - оргия

Как така никой не се обади на Стела , за да и каже какво става с баща  , а пък тя да реагира както си иска.
А пък Марио само снове , ту тук , ту там ,където слънце го огрее

# 65
  • София
Ще кръшкат двамата  newsm57
Нали като се появиха мацките и Бранко веднага повиши Дани,за да му затвори устата  Whistling

Как така никой не се обади на Стела , за да и каже какво става с баща  , а пък тя да реагира както си иска.

Дани й се обади, тя каза, че не я интересува какво става с баща им

# 66

То само групова оргия не бяхме гледали, но сценаристите се поправиха...да има изненадани?

# 67
Аз очаквах,че дете ще поиска(така да станат трима),а той тройка.Уф че съм патка...

# 68
  • И аз не знам къде
Ще кръшкат двамата  newsm57
Нали като се появиха мацките и Бранко веднага повиши Дани,за да му затвори устата  Whistling

Как така никой не се обади на Стела , за да и каже какво става с баща  , а пък тя да реагира както си иска.

Дани й се обади, тя каза, че не я интересува какво става с баща им

Този момент съм го изпуснала

# 69
  • София
А Стела за мастер ли се има, за да раздава уроци наляво и надясно? Много дащна на знания относно човешкото поведение и мъжките уроци.  ooooh! Няма такава глупост!

# 70
А Стела за мастер ли се има, за да раздава уроци наляво и надясно? Много дащна на знания относно човешкото поведение и мъжките уроци.  ooooh! Няма такава глупост!
Да и на мен ми стана смешна с тези умозаключения на вряла и кипяла в живота жена .
Особено онова за мъжете в живота и как били минавали и заминавали през леглото  ..  ooooh!
Еле пък като вземе да премрежва поглед докато говори /между другото много ме дразни гласа и и начина на говор , едно такова оплюнчено , през зъби и примляскващо / ... много неприятно момиче и в реала.Като съчетаеш и визията - бяла .. чак бледа , изпита , изусшена и спихната , като изтормозена престаряла и повехнала жена към 50 те ..отврат .

# 71
  • София
Да и на мен ми стана смешна с тези умозаключения на вряла и кипяла в живота жена .
Особено онова за мъжете в живота и как били минавали и заминавали през леглото  ..  ooooh!
Еле пък като вземе да премрежва поглед докато говори /между другото много ме дразни гласа и и начина на говор , едно такова оплюнчено , през зъби и примляскващо / ... много неприятно момиче и в реала.Като съчетаеш и визията - бяла .. чак бледа , изпита , изусшена и спихната , като изтормозена престаряла и повехнала жена към 50 те ..отврат .

Да, цялостното й излъчване, изказа й ... напудрена тъпота лъха ... Много ми е анти, че й мъжемелачка го играе.

# 72
Ама каква мъжемелачка, ММ не следи сериала, но ако случайно я засече на екрана, казва че меракът за секс му минава поне за седмица напред, толкова антисексуално му действа...

# 73
Нямам думи вече. Тъкмо реша, че има надежда и сценаристите ме изненадат.

# 74
Нещо да не сте познали в последните страници?  ooooh!  bouquet
Теодора прощава на Марио (тя Поли беше по умна от нея в това отношение  ooooh!)
Боби предлага брак,ама не баш,и тука ще има тръшкане на Лили  #Crazy
На Дани образа отдавна не го бяха разваляли,сега какво ще бъде приятелчето по забиване на Бранко,за едни 6 к си престъпи и гордостта и ценностната система  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт