"София-Ден и нощ " 9 Реалити сериал по Нова Тв

• 76 966
  • 747
  •   1
Отговори
# 45
И какво сега само остава Теди и Марио да се съберът  ooooh!

# 46
  • I Love You 3000

Мешана скара Mr. Green Както винаги Simple Smile

Как пък един не хвана някаква венерическа болест, се чудя?

# 47
Тая русата кифла като каква се изживява, че да раздава житейски уроци непоискани на тоя и оня. И то на хора, които не искат да имат нищо общо с нея.
Изпуснала съм кога е спала с бащата на Теодора, но сцената беше много неприятна.
Кой плати операцията на бащата на Дани?
Майката на Симона разбра ли какъв е нейния хубостник и как?
Не съм гледала половин епизод и много неща са се случили. Друг път, и 10 да гледам един след друг, нищо не се случва, а сега...

пусни си в Нова плей да гледаш, Бранко плати операцията и сега с Дани са бест френдс, първи дружки Joy
Новият на Марина я обра и избяга Joy

# 48

Има време и затова Joy
Марио като разбра , че Стела е спала с бащата на Теди и нещо изпсува , май я нареди , което означаваше, че няма да има продължение тяхната история...

# 49

Има време и затова Joy
Марио като разбра , че Стела е спала с бащата на Теди и нещо изпсува , май я нареди , което означаваше, че няма да има продължение тяхната история...
Той нещо много бързо му минава обичта ...уж викаше на Стела,че я обича а у   Mr. Green

# 50
Митко ми е много хубав.  Blush Като бебешко дупе са му бузките Blush ,но очаквах малко по-интересно да бъде като братовчед му го хвана.(мъжо вика малее при мене няма да има такива работи той значи не я обича аз ако съм Ела , че ми трябваш )  Joy
А на тази Стела малко и беше! #Cussing out Толкова  долна постъпка и как Софито и вика Аре махай сее   Mr. Green
Бранко пък много щедро нещо го раздава.Не му се доверявам много,много ще има нещо мръсно в това добродетелство.  Thinking
В следващия епизод Бобката ще предложи брак на онази (забравих и името..та тя е толкова безлична) дали ще видим и свадба най-накрая?  Laughing

# 51
В анонса видях, че Марио се извинява на Теди и ѝ подарява нещо, май ще иска да се съберат...малоумна история  ooooh!

# 52
В анонса видях, че Марио се извинява на Теди и ѝ подарява нещо, май ще иска да се съберат...малоумна история  ooooh!
взе да ми дотъпява вече  ooooh!  Исках си Стелчето и Марио да са си заедно  Rolling Eyes

# 53
Ако след всичко станало Теди се събере с Марио, спирам да гледам и я освидетелствам  Laughing

# 54
ако Марио и Теди се съберат това ще е върха на безидейността на сценаристите ooooh!

# 55
Ако след всичко станало Теди се събере с Марио, спирам да гледам и я освидетелствам  Laughing
щом му прости един път, начи и сега ще му прости  Mr. Green Пък и в този сериал нищо не може да ме учуди  Mr. Green

# 56
bouquet За темата  bouquet

На мен снощи това с бащата не Теди-то ми дойде в повече - егати нагона, егати чудото да се изчукаш с връстнична на дъщеря си, докато жена ти и дъщеря ти те чакат от другата страна #Cussing out И той го раздава едно такова големия сваляч и мъжкар  Sick Sick Sick Каквато и да е Стела, той пък да си беше държал панталона закопчан, а не да я търси по ъглите на дискотеката

Напълно подкрепям, но всъщност Стела даже връстничка не е на дъщеря му, а е с девет! години по-малка от нея, ако се вярва на информацията, която имаме, че Стела е на 18, а Теодора, когато дойде в квартирата каза, че е на 27. Няма такива гнусни хора, няма.

# 57
  • I Love You 3000
Ама, как Стела ще е на 18. Тя трябва да е на училище 12 клас, поне и то в Лом. От къде решихме , че е на 18? А и Теодора как така е на 27 - тя изглежда по - малка от Стела? А доколкото вчера ми се дочу бащата на Теодора или майка й били на 39. На 12 да са я раждали , съмнително ми се струва.  newsm78

Знаете ли, все повече се убеждавам , че сценаристите се сменят на определен период. Това прилича на курсова работа на НАТФИЗ. Rolling Eyes Всеки, който учи за сценарист има за задача седмица или две да пише сценарии за този "реалити - сериал". Аз друго обяснение вече нямам! Naughty

# 58
Стела беше на 18-19г като се появи в сериала , сега не знам на колко е , зависи в какво часово време се движат нашите герои Joy

# 59
Стела, когато се появи в сериала тъкмо беше завършила гимназия в Лом - първо дойде на гости при Дани, след това изчезна за кратко докато "завърши" и окончателно се пресели в София...

Общи условия

Активация на акаунт