"София-Ден и нощ " 9 Реалити сериал по Нова Тв

• 77 007
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Много забавно...
Дрън-дрън-пръц ми хареса.  Laughing

# 616
Наистина ли съществуват хора,които с лека ръка си дават парите на почти непознати и с доказани проблеми с хазарта?! ooooh! Shocked

# 617
Охх тая Галка много тъпа бе .Под строй го насмете Дани да ходи да си ляга . hahaha Joy ooooh!

# 618
  • Бургас
И Дани послушния веднага тръгна... нали Рая много я обичаше, винаги щял да има нещо към нея. Сега като се изнася Дани няма да е доволен..  Joy интересно ми е как ще се развият нещата при Асен и баща му

# 619
Много ме е яд на сценаристите на продукцията. Как може да развалят необратимо всеки образ, така, че да ми опротивее завинаги. Визирам Галя в случая. А ми беше любимка.
Сега няма и един, на който да симпатизирам. Close

# 620
ох тая Галя да я махат вече харесвах я но след тия епизоди много ми падна в очите направо не мога да я гледам! Сега Софи ще излезне права в следващия епизод като каза че Дани не иска Рая да е с никой друг

# 621
  • Бургас
ох тая Галя да я махат вече харесвах я но след тия епизоди много ми падна в очите направо не мога да я гледам! Сега Софи ще излезне права в следващия епизод като каза че Дани не иска Рая да е с никой друг

+1
А Кокича какви ги сътвори пак, гледах го с някакви очила се разхождаше, но се разсеях Joy

# 622
  • Sofia
   Рая най-вероятно, в края на краищата, ще приеме предложението на Бранко да отиде с него в Пловдив за малко. Щом ще се изнася, къде ще отиде, иначе? Освен да се върне пак в квартирата на Боби – май има свободни места в момента. Rolling Eyes

# 623
  • Варна
Много ме е яд на сценаристите на продукцията. Как може да развалят необратимо всеки образ, така, че да ми опротивее завинаги. Визирам Галя в случая. А ми беше любимка.
И на мен ми беше много симпатична и я харесвах но... Струва ми се, че Галя е с Дани просто напук на Рая и Бранко (освен отчаянието й, че "няма на кой да вярва, а единственият й близък е Дани").

Рая най-вероятно, в края на краищата, ще приеме предложението на Бранко да отиде с него в Пловдив за малко. Щом ще се изнася, къде ще отиде, иначе? Освен да се върне пак в квартирата на Боби – май има свободни места в момента. Rolling Eyes

Мисля, че ще се върне в квартирата на Боби (освен ако Дани не осъзнае магически чувствата си към Рая и как не иска тя да си ходи, и съответно Галя да ги ритне от апартамента й  Laughing)

# 624
Рая постъпи добре като разкара Бранко. Той си мислеше, че може да е един ход преди нея, но попадна на изненада. Рая е най-хубаво да се изнесе и се радвам, че ще го направи и Дани няма да я приема за даденост. Няма да се учудя, ако се върне в голямата квартира Поли я няма, Събина- също и Стела е с номинация за изгонване, а тя с другите няма проблеми. Галя не искам да я коментирам. Не вижда по-далеч от носа си. На Митко задачата тази вечер беше най-тежка Wink Коко изтрепа рибата с тези очила страстоубийки  Laughing Симона и тя ги дроби едни... дано не сгази лука пак

# 625
И на мен ми беше много симпатична и я харесвах но... Струва ми се, че Галя е с Дани просто напук на Рая и Бранко (освен отчаянието й, че "няма на кой да вярва, а единственият й близък е Дани").

Мисля, че ще се върне в квартирата на Боби (освен ако Дани не осъзнае магически чувствата си към Рая и как не иска тя да си ходи, и съответно Галя да ги ритне от апартамента й  Laughing)
Като прочетох коментара и се замислих: Абе, Галя няма никакви приятели освен тези, с които я запозна Марио, после Рая и Дани. Тя все едно не е имала живот до появата им?!

# 626
  • Sofia
За Галя,верно че не са споменавали ни семейство,ни брат,ни сестра  newsm78.
Дразнещи са ми тройката/четворка там. И най-много Дани- и на вид,и на поведение  Naughty.
А Галчето какво точно му чака на Дани-да те чакам ли,или да си лягам  hahaha.Ще има ли секс,или да заспивам,демек  Mr. Green.
Жалки са ми и е крайно време да разбутат тоя харем.
Симона започна да ми харесва  Peace.По-адекватно се държи и най-накрая уважи Асен  Flutter.

# 627
  • Варна
За Галя,верно че не са споменавали ни семейство,ни брат,ни сестра  newsm78.
Дразнещи са ми тройката/четворка там. И най-много Дани- и на вид,и на поведение  Naughty.
А Галчето какво точно му чака на Дани-да те чакам ли,или да си лягам  hahaha.Ще има ли секс,или да заспивам,демек  Mr. Green.
Жалки са ми и е крайно време да разбутат тоя харем.
Симона започна да ми харесва  Peace.По-адекватно се държи и най-накрая уважи Асен  Flutter.
А можеше да се разкрие повече за образа й. Най-вероятно Галчето е герой - филър, който се задържа малко повече от останалите такива. До колкото до сцената с "Идваш ли или да лягам сама?", тази сцена беше показателна за отношенията между Рая и Галя в момента.
П.п. Харесва ми двойката Симона - Асен, стига наистина да станат двойка де  hahaha 

# 628
Много нелепа ми беше сцената в ресторанта с Бранко и Рая.Той костюмарче , тя само дето не беше по терлици и с блузката с която седи вкъщи .Той обядва , тя на кола.За самия ресторант пък съвсем.  ooooh! Crazy

# 629
  • Sofia
Много нелепа ми беше сцената в ресторанта с Бранко и Рая.Той костюмарче , тя само дето не беше по терлици и с блузката с която седи вкъщи .Той обядва , тя на кола.За самия ресторант пък съвсем.  ooooh! Crazy
Съгласна  Peace.Те и като двойка никак не си пасват,с Галя по-си отиваше Бранко. А него почти го съжалих... Mr. GreenСпоред мен играе около 40- годишен, а Райчето-колко?, 25 годишна.И все нещо му мрънка, жали се,чуди се...досадна работа.Човекът иска да се забвлява, не да участва в драми.

Общи условия

Активация на акаунт