"София-Ден и нощ " 9 Реалити сериал по Нова Тв

• 77 048
  • 747
  •   1
Отговори
# 420
Боби има нужда от кифла, с която да се чувства велик. Иначе и с Марина щеше да си се разбира.

# 421
  • Sofia
   Аз май ще съм една от малкото, ако не единствената, която ще се радва да види Рая и Бранко като двойка. Laughing Ама т'ва едва ли ще стане, колкото и да са нелогични сценаристите. Mr. Green

# 422
  • София
Ей, Дани страшен боклук, нямам думи

# 423
  • 221B Baker Street
Боби има нужда от кифла, с която да се чувства велик. Иначе и с Марина щеше да си се разбира.

Боби има нужда от някоя, която да му свива сармите от време на време. Лилянка няма толкоз акъл. А Марина е егати истеричката,не знам кой би я търпял.

# 424
Галя и Дани дразнят. 
И велико прозрение направи Дани,че май тъпо й станало на Рая. 
Като пубери се държаха на вечерята. 

# 425
  • И аз не знам къде
Ех с оня мухлю,който открадна телевизора беше кротка  Stop

# 426
  • Gotham City
Добре изглеждат Дани и Галя един до друг.
Рая, ако може всички за нея да са, ще е спокойна.... много недообмислени неща при нейната героиня

# 427
  • И аз не знам къде
ами сценаристите мислили,мисли,ама много неще недоизмислили.
ММ гледа мач , а интернета постоянни засичаше и нищо не видях. Първите 20 минути изобщо не гледах. Какво стана , Рая как разбра   и как така веднага двойка станаха Галя и Дани.

# 428
Голямата моралистка Галя,се мушна в леглото на любовта на най-добрата си приятелка.Аман от такива приятелки.Дори и да няма нищо между тях в момента,Рая многократно е споделяла за чувствата си към Дани.

# 429
  • Sofia
   Рая трябваше да пусне на Бранко, като ѝ предлагаше, таман сега нямаше да се чувства прецакана. Laughing

# 430
  • Gotham City
Аз ли съм изтървала нещо, или ....? Не си спомням многократно Рая да е казвала "Влюбена съм в Дани" на Галя  Thinking

Хайде да не съжаляваме Райчето, че е изтървала една от бройките, а? С ГАДЖЕТО на приятелка спа, пред ГАДЖЕТО на приятелка се чекна по бельо и нощува с него в друг град (и после се чудеше защо и налита) и сега нейна приятелка се хваща с БИВШИЯ и и става голяма драма. Ми не може пък всички за нея да са. Точно такава и направиха героинята на нея, хем искат да е положителен герой, хем с всички недосмислици, като се натрупат нещата не се получава

# 431
  • И аз не знам къде
Не ми се нрави новородената връзка - Дани и Галя, но в крайна сметка нямаше никакви пречки Рая и Дани да  са заедно , а те не са  . ( тук липсва всякаква логика )

# 432
  • Gotham City
Именно. Сега ще е "Не те исках докато можеше, ама сега понеже си с моя приятелка, вече те искам", точно така изглежда в моите очи, тъпо извъртяха нещата. По-добре да бяха направили така, че Рая да се зарадва за тях и това е, доста по-симпатично щеше да е отстрани...и логично

# 433
  • Sofia
Аз ли съм изтървала нещо, или ....? Не си спомням многократно Рая да е казвала "Влюбена съм в Дани" на Галя  Thinking

Не знам какво са излъчвали – аз, обаче, слагам знак за равенство между това, моя приятелка да се хване с мое бивше гадже, и това, моя приятелка да спи с настоящия ми любим. За мен не би имало никаква разлика, еднакво враждебно бих приела и двата акта. Peace

# 434
Според мен Дани и Галя няма да се задържат дълго.Някой от двамата ще съжали и ще приключи с това.Версията ми е,че Галка ще се отърси след ден два от случилото се и ще съжали за случката с Дани(това е вид утеха за нея).Другата версия е Рая да напусне квартирата,Дани да съжали за постъпката си и да се върне при нея.Нещо от това ще да е. Mr. Green Ама аз ако съм на мястото на Рая и минута няма да издържа.Галя многооооо добре знае,че и двамата се обичат адски много,но винаги обстоятелствата ги разделят.Това е долно,много долно!И особеннп да и каже нещо от сорта на съгласна ли си.УЖАССС... Crossing Arms ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт