"София-Ден и нощ " 9 Реалити сериал по Нова Тв

• 77 044
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
Още в първите епизоди, а и няколко пъти след това, Рая каза, че връзката й с Дани е по-"специална" и нещата между тях са хубави докато не са официално заедно.
Освен това ако са искали да имат нещо щяха да го направят. Та не виждам нищо лошо в това Дани и Галя да продължат напред и да са заедно.
За мен е глупаво подобно сърдене ... Имал си нещо с някого, приключили сте, той не ти е собственост та да се сърдиш, че сега си гледа кефа с друга Whistling

# 436
На мен ми стана смешно когато Рая сгащи Дани на излизане от стаята на Дани.  Учуди се как по бельо е отишъл да "сменя крушка ". Mr. Green Та те почти всички в 90 % от сериала са полу голи. Точно от облеклото на Дани ли се впечатли? Whistling

# 437
  • София
Понеже скоро не е имало интрига в сериала и сценаристите решиха да направят - Дани и Галя. От самото начало, когато Дани се премести в апартамента на Галя предполагах, че ще се стигне до такава ситуация. А Рая още е в апартамента. Друга на нейно място веднага щеше да се изнесе.

# 438
Още в първите епизоди, а и няколко пъти след това, Рая каза, че връзката й с Дани е по-"специална" и нещата между тях са хубави докато не са официално заедно.
Освен това ако са искали да имат нещо щяха да го направят. Та не виждам нищо лошо в това Дани и Галя да продължат напред и да са заедно.
За мен е глупаво подобно сърдене ... Имал си нещо с някого, приключили сте, той не ти е собственост та да се сърдиш, че сега си гледа кефа с друга Whistling
Има нещо вярно,но държанието им на масата като ученици пред Рая,не мога да възприема.И бивша любов да и е,не настояща,пак не мога да го преглътна ако съм аз.

# 439
На мен ми стана смешно когато Рая сгащи Дани на излизане от стаята на Дани.  Учуди се как по бельо е отишъл да "сменя крушка ". Mr. Green Та те почти всички в 90 % от сериала са полу голи. Точно от облеклото на Дани ли се впечатли? Whistling
И та се дупеше пред Бранко по мини рокличка,нощница.

# 440
  • Gotham City
Галя многооооо добре знае,че и двамата се обичат адски много,но винаги обстоятелствата ги разделят.Това е долно,много долно!И особеннп да и каже нещо от сорта на съгласна ли си.УЖАССС... Crossing Arms ooooh!

Кои обстоятелства ги спираха до сега? И двамата свободни, живеят заедно, кое ги спираше по-точно? Абсолютно нищо!

И на мен това ми стана смешно  Laughing тя (примерно) по нощница, дето и дупето не и покрива се дупи пред Бранко, по гащи се чекна пред Марио.... И то да беше само тя, те в тоя сериал, само навън като излизат се обличат  Mr. Green

А иначе, какво значи, щом е бивш не може да е с приятелка??? Имам бивш, който се хвана с една от най-близките ми приятелки и съм супер щастлива за тях, вече 5-6 години са заедно и много им се радвам, главно за нея се радвам, защото е страхотен човек и много държа да е щастлива. Други пък, моя позната, не толкова близка, пак с приятел се хвана и детенце чакат, и за тях ужасно се радвам. Всичко е до възприятие, това, че си имал нещо с някой, не значи, че трябва да е сам до гроб

# 441
Всеки си има виждане на нещата.Нито ние ,които смятаме,че не е редно,ще променим мнението на приемащите го,нито обратното. bouquetИ все пак,ако не се лъжа,Рая сподели на Галя за последният път с който спаха с Дани.И беше доста скоро.

# 442
  • София
В каква ли поредна глупост и простотия ще се забърка Коки в следващите епизоди?  newsm78 Инкасаторката вече не я дават, но там не беше интересно...

# 443
На интрото току що дадоха Рая и Бранко се целуват  Joy  ooooh! .
Той я защити от някакъв който я заплашва и в следващия миг ги дадоха с Бранко заедно  Simple Smile.

# 444
''Дързост и красота'' ряпа да яде пред този сериал  hahaha то големи драми ,големи работи
Сега остана Рая да отиде да живее при Бранко ,защото не може да гледа Дани и Галя ...те като влюбени тиййндейджъри
Лили не мога да я  понасям,супер разглезена и ревнива.Чудя се кога ще й дойде края в сериала.

# 445
''Дързост и красота'' ряпа да яде пред този сериал  hahaha то големи драми ,големи работи
Сега остана Рая да отиде да живее при Бранко ,защото не може да гледа Дани и Галя ...те като влюбени тиййндейджъри
Лили не мога да я  понасям,супер разглезена и ревнива.Чудя се кога ще й дойде края в сериала.

Направо ...
Скоро не го бях гледала и като го пуснах бързо разбрах какво се е случвало.Само едно и също въртят и едни и същи хора които се разменят от време на време . Joy

# 446
  • Gotham City
Лили ми е толкова противна, че направо едва я издържам.

Ех, тази праведна Рая, сигурно насила го целуна.....  ooooh!

# 447
Рая само това чакаше, сега с чиста съвест ще каже " Е, какво толкова, след като Галя е с Дани, защо аз да не съм с Бранко"  Joy

Лили кърти  #2gunfire

# 448
  • И аз не знам къде
Аз ли съм изтървала нещо, или ....? Не си спомням многократно Рая да е казвала "Влюбена съм в Дани" на Галя  Thinking

Не знам какво са излъчвали – аз, обаче, слагам знак за равенство между това, моя приятелка да се хване с мое бивше гадже, и това, моя приятелка да спи с настоящия ми любим. За мен не би имало никаква разлика, еднакво враждебно бих приела и двата акта. Peace
Твоите бивщи са вече завоювани и никой не може да ги пипа  Whistling в клетка ли ги държиш  . Бивше - нещо,което вече не е твое. Не бих имала проблем с бивши , настоящото си е друга работа вече  #Sniper
Рая и Дани няма абсолютно никакви пречки да бъдат заедно , даже живеят в една квартира, но те се търсят само когато имат нужда.  Имаха безброй мили моменти , в които да се съберат , но връзка между Дани и Рая не се нрави на сценаристите.  Peace Връзка между Бранко и Рая , и между Галя и Дани е по пикантно , само не знам децата дето гледат как"добре усвояват " този разврат( изцяло в сериала)  dont

# 449
И аз се чудя за децата пълен ужас.Аз не бих позволила детето ми да гледа това.След като знам,че попиват като гъба ще ме е страх да не си помисли всичко това за редно. Sick Вчера гледахме сериала с ММ и неговия брат(близнак) ,а той за пръв път го гледа,та неговото мнение беше ужасно.  Laughing "Тука само к**ви и с*кс само дето наркотици не забелязах.Ако е такъв живота на днешните младежи аз не виждам бъдеще за тях"   bowuu

Общи условия

Активация на акаунт