"София-Ден и нощ " 9 Реалити сериал по Нова Тв

• 77 033
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
А кой беше тоя с качулката от промото Joy

# 481
  • София
Бранко и Рая са ми по-гнусни от Галя и Дани.

# 482
  • Дубай
Леле ма тия яко си се менкат
Ма как си легат като уж обичат друг

# 483
  • Yambol, Yambol, Bulgaria
  Юхууу, секс между Рая и Бранко в джакузито... Laughing
супер банално стана вече.Сега остава Теодора да преспи с Митко,Коко,Дани.После Галя със Боби и вече споменатите мъже.И така през 20-30 серии да си се менкат.Ужас а толкова ми харесваше сериалчето

# 484
Жакузита- макузита  Joy
Егати и въртележките дето ги правят тия хора, братче  ooooh!
Ако в София са така ден и нощ, Я шА си сЕда у Пловдив  Joy

Последна редакция: чт, 14 апр 2016, 23:19 от Анонимен

# 485
  • София
А кой беше тоя с качулката от промото Joy
Митака. Явно Надя е на "два фронта" Laughing

# 486
Рая и Галя не са никакви приятелки.
И Рая и Дани какво ги спира да са заедно?
Повече ми харесват новите двойки.

# 487
Още в първите епизоди, а и няколко пъти след това, Рая каза, че връзката й с Дани е по-"специална" и нещата между тях са хубави докато не са официално заедно.
Освен това ако са искали да имат нещо щяха да го направят. Та не виждам нищо лошо в това Дани и Галя да продължат напред и да са заедно.
За мен е глупаво подобно сърдене ... Имал си нещо с някого, приключили сте, той не ти е собственост та да се сърдиш, че сега си гледа кефа с друга Whistling
В случая не е толкова дразнещо, че Галя и Дани са заедно, ами че живеят всички на куп и Рая гледа като напикано мушкато, когато те се мляскат и лигавят Laughing Пък и е доста тъпо да го правят пред нея, близко е до акъла, че на Рая й е кофти, а те уж са загрижени за нея, а се целуват под носа й...е това вече е тъпо, тя ако имаше гадже, друго щеше да е Naughty Thinking Сега с чиста съвест може да си легне с Бранко Joy И този малък апартамент, кой къде спи, че Рая се очуди като разбра Дани в коя стая е преспал...2 спални...е щом не е в нейната, значи е в Галената hahaha елементарно Уотсън...време е Рая да се изнесе...а тея двамата безработното фотографче и моделката как ще се оправят с парите...ще плащат в натура ooooh!

# 488
  Аз май ще съм една от малкото, ако не единствената, която ще се радва да види Рая и Бранко като двойка. Laughing Ама т'ва едва ли ще стане, колкото и да са нелогични сценаристите. Mr. Green
Не си Laughing и на мен ми е интересно да се развие връзката между Бранко и Рая, първо тайно, после да се оцъкли Галя  #Crazy  LaughingДаже ще се изкефя ако Бранко предложи брак на Рая, все пак дълго таените чувства са по-силни  Whistling А Дани не знам защо е доста противен герой и скучен, самовлюбен, а неоправен, неуверен и вечно отчаян...само се жалва като женичка...и с тази оцъклена физиономия и как замята мазния перчем hahaha И Лили ми е доста противна и как пък го измислиха, че имала козметичен салон, че тя само виси на врата на Боби и тича по дире му...чисто на безработна ми прилича newsm78 Изтървах няколко серии и не разбрах защо Галя изхвърли багажа на хлебарчо Бранко през балкона и кой говорил,че я е купил с кола   Laughing чак пък толкоз да е обидена за една кола...я най-добре да я вземе  Whistling това поне да и остане от  Бранко...Рая пак ще намаже с имотен мъж  Laughing

# 489
Сега изгледах епизода.
На мен пък Бранко ми е противен.Рая не ми е противна .
Само ме е яд ,че много бързо се дава на всеки който и помогне и я защити  ooooh! .Което не я прави лоша а по скоро супер наивна и изглежда.че  отчаяно се нуждае от любов .
Интересно ми е да видя как ще се развие връзката между Бранко и Рая.До къде ли ще стигнат ? Мисля си ,че Галя няма да го приема толкова о.к колкото Рая прие тяхната връзка .
Другото което си  мисля е  ,че връзката между Рая и Бранко няма да е трайна и ще се случи нещо и ще е зарязана отново .
Бранко бил имал чувства към нея  Joy .Да бе да ...Просто иска да я вкара в леглото защото постига всичко което желае рано или късно Simple Smile .

# 490
Сега изгледах епизода.
На мен пък Бранко ми е противен.Рая не ми е противна .
Само ме е яд ,че много бързо се дава на всеки който и помогне и я защити  ooooh! .Което не я прави лоша а по скоро супер наивна и изглежда.че  отчаяно се нуждае от любов .
Интересно ми е да видя как ще се развие връзката между Бранко и Рая.До къде ли ще стигнат ? Мисля си ,че Галя няма да го приема толкова о.к колкото Рая прие тяхната връзка .
Другото което си  мисля е  ,че връзката между Рая и Бранко няма да е трайна и ще се случи нещо и ще е зарязана отново .
Бранко бил имал чувства към нея  Joy .Да бе да ...Просто иска да я вкара в леглото защото постига всичко което желае рано или късно Simple Smile .
Баш Райчето грам не е наивна😅

# 491
Олеее ,сега Бранко остана да е влюбен в Рая ,Дани като разбере да зареже Галя и да му се ''събудят'' заспалите чувства  hahaha и да се сбият вече Дани и Бранко ,че от кога не могат да се търпят. ooooh! ooooh!
По-тъп човек не знам дали има наистина в живота ,такава безполезна твар като Коки и нсериозна ,не знам наистина дали съществува.В реалния живот ,не знам дали такъв образ би оцелял дълго време.
А тая Надя ,ще излезе по-голямо к*рве и от Стела.На 2 стана тъче.Горкия Митак,пак ще яде бой май  Confused

# 492
В този филм всички като имат проблем не звънят на полицията, а на всеки друг възможен. Сцената с Рая в тоалетната беше доста глупава  Wink

# 493
  • ГО
Да и никой в заведението не чу, че някой иска да бие момиче...

# 494
  • Дубай
точно имен това доста си ме учуди
Коки не мога даже да намеря думи да го опиша на кво отгоре се мисли за нещо като за нищо не го бива #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт