"София-Ден и нощ " 9 Реалити сериал по Нова Тв

• 77 030
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Мисля си,че Галя ще усети парфюма на Бранко и така ще разобличи Рая.

# 511
  • Бургас
И като Галя разбере какво? Tя първа посегна на любимия на приятелката си.. сега ако й прави фасони съвсем ще ми падне в очите..

# 512
  • Sofia
   Айдеее, паричките на бащата на Теди изгоряха. Joy

# 513
  • София
Марио, ще има да си играе сега на воля на машинките  Laughing

# 514
  • И аз не знам къде
Марио големи падения и възходи - всяка серия нова промяна, а пък Теди много долна и стана ролята - не иска да вижда тати,ама заради парички всичко ще забравим  ooooh!

# 515
  • I Love You 3000
Галчето дали няма да я разкарат скоро? Гледам няма я в промото. Сложили Теодора , която дойде след  Галя в сериала. Като се поомешат хубаво май ще я разкарват. Mr. Green

# 516
Чудя се на Коки един ден как ще издържа семейство  Thinking
Toва е филм.
Със сигурност е ясно ,че е филм,персонажа Коки ,има много такива като него,не момчето което играе ролята на коки
Ооо, познавам такива реални образи и да ти кажа добре се уреждат...вземат си заможни, работещи жени, които ги хрантутят...а те се въртят наоколо, уж помагат, а пречат Laughing Но Коко си е голям карък и дразнител.
А Марио иска нещо да метне Тедито ли...не трябвалп да знае, че е намален наема и ще стопанисва паричките  ooooh! тя така с лека ръка му се довери, хем го познава...а той нашия бизнес искал да прави без един лев в джоба hahaha то така всеки иска.

# 517
Асенчо в какво семейство живее, не е честно. Тоя втория му баща е егати гадняра, майка му и тя как се държи. Много мъчно ми стана. Може да заживее със Симона и дано са щастливи, това момче заслужава спокоен живот.
Мисля, че Марио ще прецака Теди. И Боби й каза, че той има проблеми с хазарта и тя се убеди с очите си... Рисково ми се струва това тяхното начинание. За четворка белот не ми се коментира много, Рая май ще извади по-голям късмет от Галя с Дани безработния.

# 518
Бранко салатата от снощи ли се мъчеше да пробута на Рая за закуска? Rolling Eyes

# 519
А къде бяха Бранко и Рая, хотел ли е това? Че имахме гости и не гледах целия епизод...

# 520
Би трябвало да е хотел, нали преди той дпомена, че като е в Сф отсяда в хотел, а в Пловдив има апартамент.

# 521
Бранко беше сложил на Рая шампанско Искра за 2лв.
 Joy Joy

И на мен ми стана кофти за Асен, горкичкия.

Знаех си, че Марио ще използва Теди заради парите. Тя е толкова проста милата, няма ли да я разкарат, че много е писклива и дразни..?!

# 522
Би трябвало да е хотел, нали преди той дпомена, че като е в Сф отсяда в хотел, а в Пловдив има апартамент.
И аз това се чудих, защото помня, че уж нямаше апартамент пък изведнъж - хоп  Mr. Green

Бранко беше сложил на Рая шампанско Искра за 2лв.
 Joy Joy...
Не беше ли това? Не че е по-скъпо, но поне е по-хубаво  Simple Smile

# 523
НСЧ, може може, мен на Искра ми заприлича, ама знае ли човек.
 hahaha

# 524
Галчето дали няма да я разкарат скоро? Гледам няма я в промото. Сложили Теодора , която дойде след  Галя в сериала. Като се поомешат хубаво май ще я разкарват. Mr. Green
Ако под "промо" разбираш началното клипче, представящо участниците, то в него няма как да се появи Галя. Там са само хората, пряко свързани (живяли) в квартирата Peace

Общи условия

Активация на акаунт