"София-Ден и нощ " 9 Реалити сериал по Нова Тв

• 76 999
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
  • I Love You 3000
Галчето дали няма да я разкарат скоро? Гледам няма я в промото. Сложили Теодора , която дойде след  Галя в сериала. Като се поомешат хубаво май ще я разкарват. Mr. Green
Ако под "промо" разбираш началното клипче, представящо участниците, то в него няма как да се появи Галя. Там са само хората, пряко свързани (живяли) в квартирата Peace

Обърках се Laughing Имах предвид шашката - интрото. Където са всички са сложили Симона и Теодора. Пък Галя я няма. А е по - дълго от Теодора в сериала.

# 526
Марио каза,че се е договорил  за по нисък наем,ама Теди да не разбере,един свестен няма втози сериал

# 527
И Дани в промото пак настоятелно пита Рая къде е била вечерта  Tired, какво го засяга, нали си има пуберската любов с оная лигла Галя? Която, между другото доста ми падна в очите, великата моралистка  Sick
И като започнат двамата с Дани да се питат какво ѝ е на Рая и полудявам  Peace
И на мен ми стана мъчно за Асен- айде втория баща как да е, ама майка му... Sick егати и посрещането на Симона, егати и поведението...потрес, дали наистина има такива майки в реала  Confused

# 528
И трите парти шапки... той въобще не беше предвидил Асен.
Има такива семейства и в реалния живот, жалко за децата.

# 529
Галя много ми падна в очите ,уж голяма моралистка пък сега ще държи сметка на Рая.Не че защитавам Рая ,ама...Значи Галя може ,пък Рая не.Егати.
Какво пишеше на бележките ,когато Рая отиде в хотела ,че не можах да прочета ?
Марио си мислех,че се е променил ,ама уви.Същия боклук си е и той
И горкия Митко,все на едни попада.Това Наде само мен ли ме дразни с лигавия си глас и умалителни имена като започне да говори.Направо не мога да я търпя.

# 530
Галя много ми падна в очите ,уж голяма моралистка пък сега ще държи сметка на Рая.Не че защитавам Рая ,ама...Значи Галя може ,пък Рая не.Егати.
Какво пишеше на бележките ,когато Рая отиде в хотела ,че не можах да прочета ?
Марио си мислех,че се е променил ,ама уви.Същия боклук си е и той
И горкия Митко,все на едни попада.Това Наде само мен ли ме дразни с лигавия си глас и умалителни имена като започне да говори.Направо не мога да я търпя.

И мен.

# 531
И мен и мен, гърлото ме стяга докато се изкаже, като почне мазно, мазно да ги нарежда #2gunfire

# 532
Туй Наде вече ми е по-противно и от лиглата Теодора.  ooooh!

# 533
Туй Наде вече ми е по-противно и от лиглата Теодора.  ooooh!
Peace Peace #2gunfire

# 534
  • И аз не знам къде
Аз честно да си кажа май не останаха образи в сериала , които да не ме дразнят  Tired а отначало беше толкова готино. Аз май преустановявам гледането,май само вас ще следя,че сте ми готини (кой нямал вилица,вино за 2лв  hahaha hahaha hahahaPeace

# 535
  • София
Ако съдя по почерка на бележките, преди отвратната сцена във ваната  Sick...ясно защо е толкова изпипан "сценария"...

# 536
  • София
Ако съдя по почерка на бележките, преди отвратната сцена във ваната  Sick...ясно защо е толкова изпипан "сценария"...

# 537
  • София
Гласът зад кадър, на този, който заплашваше Рая ми се стори на Пламен Медаров.
Относно сценария, който обсъждате - за мен изобщо не е изпипан. И 3-годишно дете може да предвиди какво може да се случи.

# 538
Привет и от мен! За първи път пиша в темата, защото сериала го изгледах от началото до почти последните серии (само последните 2 ми останаха) в последните 10 дни. Исках да си споделям впечатления, обмяна на инфо и се сетих за вас БГ-Маммита няма тема, която да не сте засегнали. Прочетох само последните 10 коментара, но виждам, че много се възмущавате на сценария, както и аз. Не знам някой писал ли е за това, но това е копие на немския реалити сериал Берлин-ден и нощ. Направен е едно към едно.

# 539
Галчето дали няма да я разкарат скоро? Гледам няма я в промото. Сложили Теодора , която дойде след  Галя в сериала. Като се поомешат хубаво май ще я разкарват. Mr. Green
Ако под "промо" разбираш началното клипче, представящо участниците, то в него няма как да се появи Галя. Там са само хората, пряко свързани (живяли) в квартирата Peace

Обърках се Laughing Имах предвид шашката - интрото. Където са всички са сложили Симона и Теодора. Пък Галя я няма. А е по - дълго от Теодора в сериала.
Правилно съм разбрала значи. Е, в интрото са само хората, които са пряко свързани с квартирата, а Галя там не е живяла, така както и Бранко не е и го няма, както го няма Асен, няма го бившия на Софи, няма я Лили и т.н. Peace

Общи условия

Активация на акаунт