"София-Ден и нощ " 9 Реалити сериал по Нова Тв

• 76 959
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
  • Sofia
Не знам някой писал ли е за това, но това е копие на немския реалити сериал Берлин-ден и нощ. Направен е едно към едно.
дай малко повече инфо,моля...

# 541
Не само "Берлин ден и нощ". Има също така "Москва ден и нощ", "Киев ден и нощ," предполагам и и други. Това е проект, който не е измислен в България.

# 542
  • София
Току що прегледах по диагонал първата серия на Москва ден и нощ.... Еми едно към едно! Всичко: героите, историята, характерите, пора, дори и вратите в квартирата, пристигането на Настя/Рая...абе всичко  Laughing Пффф мислих, че идеята е една, а иначе сценария е различен, но... Явно няма какво да плюем по сценаристите, те просто преписват!

# 543
  • София
Къде мога да гледам първата серия?

# 544
  • София
Къде мога да гледам първата серия?

# 545
  • Sofia
Краси Ванков казвал ли е,че е чужд продукт или се хвали,че той е автора?

# 546
  • Sofia
Краси Ванков казвал ли е,че е чужд продукт или се хвали,че той е автора?

Мисля, че е казвал, но може и да се лъжа. Peace

# 547
Прехвърлих набързо, че с руския сме на Вие, но Поли 1:1, Боби, историята, интрото...

# 548
Още в началото се каза, че и в чужбина го има предаването.
А в темите се коментираше още преди старта, че нещата са по сценарий, който е един и същ за всяка държава със съвсем леки изменения тук-там.

# 549
Това, че го има в чужбина предаването не значи, че трябва едно към едно да копират сценария  Peace Все пак живота в БГ е по-различен от този в Москва

# 550
  • София
Въпреки това ми се струва нелепо... По същата логика защо просто не го превеждат на различни езици .. дори не е реалити наистина (като биг брадър и тн) ,които се правят във всяка държава  ,  ае копиране на сценарии и актьори 1:1 , изглежда все едно си правим наш сериял - "Двама мъже и половина " или "женени с деца" ,примерно разбира се  newsm78

# 551
Въпреки това ми се струва нелепо... По същата логика защо просто не го превеждат на различни езици .. дори не е реалити наистина (като биг брадър и тн) ,които се правят във всяка държава  ,  ае копиране на сценарии и актьори 1:1 , изглежда все едно си правим наш сериял - "Двама мъже и половина " или "женени с деца" ,примерно разбира се  newsm78
Ако не се лъжа по българска телевизия даваха български вариант на Женени с деца така че не се учудвай те че са копирали 1:1 този сценарий

# 552
Това, че го има в чужбина предаването не значи, че трябва едно към едно да копират сценария  Peace Все пак живота в БГ е по-различен от този в Москва
Така е, но това явно е сред условията на собствениците на предаването.
Макар, че предвид съдържанието, което виждаме - нищо по-различно не показват от това, което може да се покаже в някоя друга столица. Най-обикновени хора с леко филмирани проблеми.

# 553

Е, неее, те и героите са копие едно към едно. Баси.

# 554
  • И аз не знам къде
Еми ако някой няма търпение да разбере какво ще се случи да гледа чуждестранните формати  Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт