"София-Ден и нощ " 9 Реалити сериал по Нова Тв

• 76 947
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
Еми ако някой няма търпение да разбере какво ще се случи да гледа чуждестранните формати  Laughing Laughing
Може би тези,които за отгатвали какво ще се случи в коментираните ситуации,са правили именно това...

# 571
Еми ако някой няма търпение да разбере какво ще се случи да гледа чуждестранните формати  Laughing Laughing
Може би тези,които за отгатвали какво ще се случи в коментираните ситуации,са правили именно това...
Едва ли. Аз в началото постоянно пишех тук, какво би следвало да видим и все познавах, но едва онзи ден си пуснах един епизод на Москва-та.
Просто сценарият в началото беше крайно предвидим. Сега, като не е толкова реален, пък се отгатва на база "Кое е най-малоумното нещо, което може да се случи?" Whistling

# 572
Като се сетя само за Бранко..Какъв ли не го изкараха тук,а то нищо общо.Същото и със Симонка за бременността и.Очаквахме какво ли не развитие и разкритие за лъжата и,а то...

# 573
  • Sofia
Като се сетя само за Бранко..Какъв ли не го изкараха тук,а то нищо общо.

В смисъл?

# 574
Че се занимава с проституция,наркотоци,абе нелегален бизнес.  Peace

# 575
Ау, Галя има отвратително кльощави крака.

# 576
  • Бургас
Дани да не набара сега Райчето? Joy
Едит: правили ги били на маймуни, ами Дани и Галя какво правеха с Рая? Tired

# 577
  • София
Ау, Галя има отвратително кльощави крака.
И аз това загледах.

# 578
  • Yambol, Yambol, Bulgaria
Е според неговата изкривена (за мен)логика те с Галя може да са заедно чод носа на Рая.Но тя няма право да е с Бранко.Сега и Галчето като разбере ще се разрази една буря.😈😈😈😈

# 579
  • Gotham City

Мииии...правиха секс и после и казаха...това, ако е правене на маймуна.... Tired

# 580
  • Бургас

Мииии...правиха секс и после и казаха...това, ако е правене на маймуна.... Tired

Имам предвид всичките лиготии и показност пред Рая, въпреки че Галя знае за чувствата й.. какво щяло да стане ако Галя разбере, тя искаше обяснения от Рая, а не се замисля, че постъпва по същия начин.. Peace

Последна редакция: вт, 19 апр 2016, 22:48 от kavak_yelleri_fan

# 581
Лили пълна вещица  Mr. Green

# 582
  • Дубай
Леле ма какви работи се случвали в столицата Рая може би ако не беше с Галя нямаше да стане падна ми в очите

# 583
Хванах се на бас с мъжо за 5лв,че Дани ще хване Рая и Бранко.  Crazy 5лв са си 5лв.  Joy Sunglasses

# 584
Ех тоя Дани че ме ядоса той може да е с Галя а Рая с Бранко не че и като започнат да се лигавят с Галя не мога да ги гледам направо и тая Теодора глупавата бизнес ще прави а хич не проверява цени да се поинтересува малко дава парите само на баща си който до вчера не искаше да вижда!

Общи условия

Активация на акаунт