Търся електронна книга - тема 18

• 182 962
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Търся следните книги:

"Морето, Морето" на Айрис Мърдок,
"Роден син" на Ричард Райт
 "Къщата на спящите красавици" на Кавабата Ясунари.
 "Сговор на глупци" на Джон Кенеди Тул,
 "Синдромът Cri du chat" на Ричард Калич,
 “Човекът се е появил през холоцена” на Макс Фриш
------------------------
Някой ползвал ли е този каталог към Столична б-ка?

Уважаеми читатели от 9-02-2016 г. Столична библиотека предоставя на своите читатели достъп до голям обем от дигитално съдържание - над 20 000 нови електронни книги подходящи за четене през Интернет или за сваляне в различни формати. Електронните книги са от различни български и чуждестранни източници. Поради това форматът и начинът на четене и сваляне може да бъде различен. Читателят трябва сам да се ориентира в конкретния интерфейс. Колекцията включва голям обем книги от българската и английската класика както и нови книги.
http://ilib.libsofia.bg/phpilib/index.php

# 121
Аз сега го погледнах - препраща към Читанка. Така че предполагам книга, която я няма в читанката, няма да намериш Simple Smile

# 122
  • София
Тогава, какво "предоставят"?  ooooh!

# 123

------------------------

Уважаеми читатели от 9-02-2016 г. Столична библиотека предоставя на своите читатели достъп до голям обем от дигитално съдържание - над 20 000 нови електронни книги подходящи за четене през Интернет или за сваляне в различни формати. Електронните книги са от различни български и чуждестранни източници. Поради това форматът и начинът на четене и сваляне може да бъде различен. Читателят трябва сам да се ориентира в конкретния интерфейс. Колекцията включва голям обем книги от българската и английската класика както и нови книги.

Много хубава новина. Само че линка не се отваря.

# 124
Предполагам, че са в процес на дооформяне на цялостната идея. Лично аз бих се радвала повече ако има копия на редки книги, които и по антикварните книжарници са невъзможни за откриване (почти невъзможни). Разбира се, имам предвид главно специализирана литература и речници. А самият факт, че вече "работят" с читанка донякъде е добре, защото един вид правят читанка реална библиотека. (лично мнение - за мен е стъпка напред)

Иначе аз все още си търся Марко Семов - "Цената"

# 125
Здравейте! Simple Smile Търся "Живот в скалите" на Мария Лалева.

# 126
Здравейте и от мен (до сега не съм писала, но следя редовно много теми в този форум) - търся която и да е книга на Джоузеф Камбъл (Кембъл) на български - свалих си ги всичките на английски, разбирам ги и така, но четенето ми се получава много бавно и на места тягостно, тъй като не владея езика много добре.

# 127

------------------------

Много хубава новина. Само че линка не се отваря.

новината е чудесна, виждам , че трябва регистрация, а как стои въпросът с ползването на книгите -платена услуга ли е или безплатна, някои ползва ли я вече?

# 128
  • София
Здравейте, търся книгата " Ръководство за недоспали родители" на Трейси Хог, ако може някой да ми прати на  veni_088@abv.bg

# 129
  • София
Търся  книгата на Виктория Хислъп- Остртовът Rolling Eyes и "Когато кипарисът шепне"

# 130
  • Бургас
Моля препоръчайте ми увлекателна художествена книга. Напоследък удрям на камък, а искам нещо за свободното време. Пиша тук, че ми трябва за Киндъла.  bouquet

# 131
Здравейте и от мен (до сега не съм писала, но следя редовно много теми в този форум) - търся която и да е книга на Джоузеф Камбъл (Кембъл) на български - свалих си ги всичките на английски, разбирам ги и така, но четенето ми се получава много бавно и на места тягостно, тъй като не владея езика много добре.

и аз го търся
за момента имам линкове към книги на английски и руски, на български не съм се натъквала на нищо.

# 132
Моля препоръчайте ми увлекателна художествена книга. Напоследък удрям на камък, а искам нещо за свободното време. Пиша тук, че ми трябва за Киндъла.  bouquet
разгледай Новодобавеното в Читанка.

# 133
Момичета ползващи МБ, ще бъде ли някоя от вас така добра да ми изпрати " Страшни сънища за продан" на Кинг.

# 134
Продължавам да търся.

"Невидимият мост" на Джули Оринджър. Ако някой може да помогне, ще дам мейл на лични.

Общи условия

Активация на акаунт