Търся електронна книга - тема 18

• 183 153
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте дали някой има книгата "Смарагдово зелено" в електронен вариант? Търся я къде ли не, но за сега никакъв резултат Cry
Ако някой я има много моля да ми я прати на: ioanna.zankova@gmail.com
Благодаря  Simple Smile  bouquet

# 316
Търся Die For You на Michele Mills 

# 317
Здравейте търся 2 книжки:  "В служба на злото" и "От онези, които заслужават да бъдат убити" (Питър Суонсън)  Praynig

# 318
  • Варна
търся следните книги /и от сега благодаря предварително на тези, които ми ги пратят/  Blush
- Когато бях петгодишен се самоубих /когато бях на пет се самоубих - Хауърд Батън
- Изгубени звезди - Клаудия Грей
- всякакви други книги за Star wars
- Въздейстние / Доводите на разума - Джейн Остин
- Живият хаос /всички книги от поредицата/ - Патрик Нес

Скрит текст:

# 319
  • София
Дали някой е попадал на следните:

Пътят на промените
Бруклин
Момичето с перлената обица

# 320
Здравейте, сега се включвам в темата. Търсих из много сайтове на Джейн Остин "Ема" , но все на камък. Ако някой я има, моля да ми сподели къде я е дръпнал Simple Smile (в стари теми намерих линк, но не беше активен).

# 321
Здравейте, сега се включвам в темата. Търсих из много сайтове на Джейн Остин "Ема" , но все на камък. Ако някой я има, моля да ми сподели къде я е дръпнал Simple Smile (в стари теми намерих линк, но не беше активен).
Дай адрес за изпращане

# 322
търся следните книги /и от сега благодаря предварително на тези, които ми ги пратят/  Blush
- Когато бях петгодишен се самоубих /когато бях на пет се самоубих - Хауърд Батън
- Изгубени звезди - Клаудия Грей
- всякакви други книги за Star wars
- Въздейстние / Доводите на разума - Джейн Остин
- Живият хаос /всички книги от поредицата/ - Патрик Нес

Скрит текст:
Първите две книги от трилогията "Живият хаос" ги има в Читанка. За съжаление третата не съм я открила никъде.  За третата и аз се присъединявам към търсенето.

# 323
  • Под кленовите дървета
Привет. Търся Джоан Харис „Петте четвъртини на портокала“, Стефан Цвайг "24 часа от живота на една жена", Януш Вишневски "Самота в мрежата".

Благодаря Simple Smile

# 324
  • София
Здравейте!
Търся книги на Камила Лекберг - Прокоба, Проповедникът и Бавачката на ангели. За последната нямам много надежди Simple Smile Ако някой ги има, да каже и ще му пратя мейл на ЛС. Предварително благодаря!  Simple Smile

Прокоба в epub мога да ти изпратя. Има я и в Мейлбукс. Другите две и аз ги търся. Проповедникът е втората от поредицата и не знам защо я няма в електронен формат, след като останалите до седмата ги има.

# 325
Здравейте,

В предишните теми видях, че и други потребители са търсили тази книга, но не видях да е даден линк и за това моля, ако някой може да ми прати Ръководство за недоспали родители на Трейси Хог, благодаря  bouquet

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 08 авг 2016, 16:30 от г-ца Магнетична

# 326
Здравейте!
Търся "После" от Розамънд Лъптън.

# 327
Здравейте, търся "гневът и зората" във epub или mobi Praynig

# 328
Търся "Студеният дом" на Дикенс. Благодаря!

# 329
Здравейте!

Вече имам ''Уязвим'' на Тамара Уебър и понеже много хора я търсеха,
който я иска може да ми пише на лично.

И,за да се включа в темата търся ''Реквием'' на Лорън Оливър.
Много се надявам вече някой да я има  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт