Притеснения за нежелана бременност

• 4 207
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
Ау, горкото момиче, чак мен ме заболя като прочетох. Като не е достатъчно "мокра", не бързайте с "туй в онуй". Развълнувай я достатъчно, провери влажността дискретно и тогава.  Laughing И лубриканти има, ама много, много внимателно четете да са съвместими с латекс, че иначе спокойно можете да хвърлите презерватива - несъвместимите компрометират сигурността, тъй че каквото с него, това и без.
Пробвайте Durex Feel Intimate, самите те са с доста лубрикант и нямам случай на скъсан от тях. И много правилно са ти казали за въздуха - виж картинките на листовката/ опаковката, ще ти стане ясно.

# 16
решихем да вземем ескапел
Кои сте взели Ескапел?

# 17
решихем да вземем ескапел
Кои сте взели Ескапел?

Мисля, че и двамата, за по-сигурно  Joy

# 18
То да не се окаже накрая, че го е взел само той  Mr. Green Mr. Green
Като капак, сложили реклама на Ескапел в метрото  ooooh! Така съвсем ученичките ще го запият на поразия  Whistling

# 19
Наистина хора аз го приемам на сериозно, не знам дали е повод за майтап, но се притеснявам да не стане нещо, че после просто не искам да го мисля.

# 20
Най-сигурният контрацептив е въздържанието. Като не ви се получава пазенето, явно не сте на ясно.

# 21
Пила Ескапел, после пак пила Ескапел. Това Ескапела за нищо го нямате...Ще си съсипе организма това дете.

Общи условия

Активация на акаунт