Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 82

• 72 719
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
No_frame bitch ,честно казано не следя другите мерки,но съдейки по дрехите (дали са по-отпуснати от преди) ,нямам промяна и в тях. Не знам защо се получи така, да кажеш ,че велоергометъра го карам на голямо съпротивление и правя мускул ,но аз го карам на първите три ,даже третото не чак толкова. Клекове и подобни упражнения за крака правя рядко и без тежести. Започвам да се отчайвам вече ,всички ми се хвалят колко са отслабнали (да, всеки организъм е различен ,но ми става много неприятно предвид усилията,които полагам).

# 601
Христос Воскресе!
От днес официално започвам режимът на д-р Байкова. Споделям го с вас, за да може да се срамувам ако не съм сериозна.
Големи прегрешения в почивните дни нямах, освен някоя чашка вино и вчерашното преяждане, което започна в ранни зори и свърши до момента на лягане.
Агент, супер снимка!

# 602
*white angel* ,  минус три килограма за месец ми се струва повече от ок. Аз би трябвало съвсем да зарежа всичко - за осем-девет месеца съм свалила само осем килограма, а от обиколките следя само талия и ханш и изобщо не знам при другите дали има някакви промени.  А не е като да не нямам доволно още за сваляне... И не е като да не съм съвестна с тренировките.
Приеми, че си има хора, които по-лесно се променят и такива, при които по-бавно се случват промените. Естествено, зависи си и доколко човек е склонен стриктно да следва някакви ограничения в храната. Ако не е от тези, ще се поти два пъти повече, и ще чака три пъти по-бавни резултати от стандартните на хора, които броят калории, изчисляват съотношения и т.н  Laughing
За днес по план БР2.

# 603
Благодаря за отговорите ❤
Ще продължа с диетата и тренировките ,та дано да има резултат. Покрай Великден развалих диетата обаче ,уж гледам да се ограничавам ,но пак ядох козунак. 😆
Вие колко пъти в седмицата и как тренирате (смисъл какви тренировки правите най-често) ? Аз реших малко да си променя тренировъчния план, за разнообразие.Реших и да си давам малко повече почивка (вече 2 дни в седмицата) ,защото ми е трудно да се възстановявам след тренировките ,често не мога и да си доспивам и си мисля ,че това ми създава излишен стрес.
Отново благодаря за отговорите ❤

# 604
Благодаря за отговорите ❤
Ще продължа с диетата и тренировките ,та дано да има резултат. Покрай Великден развалих диетата обаче ,уж гледам да се ограничавам ,но пак ядох козунак. 😆
Вие колко пъти в седмицата и как тренирате (смисъл какви тренировки правите най-често) ? Аз реших малко да си променя тренировъчния план, за разнообразие.Реших и да си давам малко повече почивка (вече 2 дни в седмицата) ,защото ми е трудно да се възстановявам след тренировките ,често не мога и да си доспивам и си мисля ,че това ми създава излишен стрес.
Отново благодаря за отговорите ❤

И според мен е по - добре да се почива повече, защото мускулите трябва да се възстановяват. Аз си давам два дни почивка, но май е малко.

# 605
  • София
Почивката е част от резултатите, ако не почивате, ще намалите свалянето на мазнини, както и оформянето на мускулите, които отново работят за вас, докато почивате. Така че, не претренирайте и почивайте.

Ангелче, аз си мисля, че при теб се е получило уплътняване на мускулите, затова нямаш резултат на см. В много от случаите, дори в първите месеци има и покачване на см, докато се топят мазнините. Особено ако тренираш всеки ден, мускула се изпълва с кръв и стои напомпан, може и затова да не отчиташ минуси. Промени схемата и почивай.
Забелязваш ли намалени мазнини, на око?

За днес отчитам тренировка 5  / Дупемания

Лия, интересен ми е експеримента ти с Байковата диета, ще те следя  Heart Eyes  Hug

# 606
Вивиан , да , на око мога да преценя ,че мазнините са намалели. Започвам да разбирам,че явно съм се претоварила,не си давах достатъчно почивка. 😃
За днес още нищо не съм правила ,вероятно ще правя йога + 30-40 мин велоергометър.

# 607
  • София
Е, това е най-важното, че намаляват мазнините.
Като починеш ден, два, кръвта и някакво количество задържани течности от мускулите ще се оттегли и ще видиш и намалелите обиколки.

# 608
Христос Воскресе, мили момичета  Hug Много здраве и светлина в душите ви желая  Hug

Точно защото е важна почивката, за предната седмица имам само една тренировка  hahaha Под голям стрес бях, не можех да спя и съответно нямах сили за нищо освен работните задължения. Започнаха много да ме болят врата и кръста от обездвижването и днес не издържах и направих тренировка 16 за долна част от Фит30. Започвам си предната седмица отначало  Crossing Arms А тази тренировка ми влиза в любими, разбиваща е по един много приятен начин.

Не злоупотребих много по празниците. Хапнах повечко козунак и ми стана много зле, та това беше от мен тази година.

С постоянство ще дойдат резултатите, момичета. Знам колко много искаме да видим бързи такива, но именно тези, които идват по-бавно са трайните. А 8 кг за 8 месеца си е чудесно постижение, без да се стресира много организмът, така че поздравления на Аманда!

# 609
  • Пловдив
За днес Power Hammer и Power Yoga Class 2 с Ребека Пачико. Изобщо много пауър за днес  Laughing..
Бял Ангел, в момента съм в подобно състояние. Дънките ще ми се пръснат, но пък гледката без тях много ми харесва. Първо си помислих, че съм качила кг, но не би. Тренирам по-силово и с по-големи тежести от обичайните за мен. Нормално е мускулите да се напомпат, но това е само временен ефект. Стремя се да имам поне 2 дни с йога или пилатес.
Лия, и на мен ще ми е интересно да следя резултатите ти с подобен тип диета.

# 610
За днес отчитам тренировка за крака, 45 минути. Останах доволна.  Mr. Green Ще се опитам да я покажа в картинки.  Mr. Green

Скрит текст:
4 Кръга, 20 повторения всяко упражнение( или на страна ).

А1.

А2.

А3.

А4.

Суперсетове, 4 серии всеки.

Б1.

Б2.

В1.

В2.

Г1.

Г2.

Д1.

Д2.  

Аманда, за мен това са страхотни резултати. Поздравления.  bouquet

Дели, бързо да отминава стреса.  Hug

Уайт Ейнджъл, няма отказване. Помисли си за всички други ползи от тренировките и начина , по който се чувстваш след всяка тренировка.

Лия, не съм много запозната, но успех!

Ноу Фрейм,
изкефих ти се.  Mr. Green

Вивче,  Hug

# 611
Благодаря ви за интереса, момичета! Така ще имам по - голям стимул.
За да не е съвсем спам - отчитам упражнения за долна част - напади , клекове и др.

# 612
Благодаря много ,както за мненията,така и за подкрепата  Hug Two Hearts
Днес пък баш нищо не отчитам (викам я,тъкмо се записах в темата,ще имам стимул, но МЦ е тук  Mr. Green и не се чувствам в кондиция за нищо)
Днес си дръпнах 21 day fix ,ще го пробвам ,но без хранителния им режим  Mr. Green На мен ми излезе ,че на ден трябва да приемам 1100 калории  Shocked уж калориен дефицит ,но преди време си бях изчислила калориите от друг сайт и крайния резултат беше 1600

# 613
Добавям и 14 км бързо ходене + малко стреч от ФитнесБлендър - https://www.fitnessblender.com/videos/relaxing-total-body-stretc … ore-bed-stretches .

# 614
За днес тренировка за рамо и трицепс в суперсетове, 40 минути.

Общи условия

Активация на акаунт