Плетем красоти за топлите дни .. тема 95

• 108 282
  • 754
  •   1
Отговори
# 480
Гледах го този мъфин вчера, ако решиш да пробваш, сподели.
То и моето одеялце е за нероден Петко/мома, но пък ми е толкова приятно, пък дано скоро  Crazy Flutter

# 481
  • в здрача
ТСВ, можеш ли да покажеш поличка с лентата?  Blush
имам си малка племенничка да я изненадам  Blush
Снимката е отдавна, но ето как стои.
Скрит текст:
Плела съм я на една кука обаче. А за да прихвана лентата използвах допълнителен конец, но на обръч предполагам, че ще е по-лесно. На една кука беше почти мъчение. Поличката вече се скъса, ама горе на ластика и съм я прибрала за да измисля какво да я правя, да разплитам ли, да я оправям ли /тя е плетена от кръста надолу/, да я бракувам ли... то детето порасна, а други момичета около мен не искат да се раждат и седи и чака какво ще измисля за нея.

# 482
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
много е кипра  Heart Eyes  ще крада идеята  Hug

# 483
  • Бургас
Това плетох последния месец http://hristina69.snimka.bg/hobby/pletiva.777567.37787646
За първи път плета в кръг и горе с кръгла платка. Това не е цикламено нито розово, а хубаво червено. Схемата не е толкова трудна, върви бързо

# 484
  • Пловдив
Много красива е станала блузата!  smile3501

# 485
Здравейте, виждам, че изработвате много красиви неща и имате желание да плетете.
Аз работя в фирма за производство на прежда за ръчно плетиво и хавлиени изделия.
Завода е на повече от сто години, но не е известен на Българския пазар, тъй като до сега сме произвеждали предимно за износ.
Но сега навлизаме на българския пазар с пълна сила и много качествени, цветни и естествени прежди.
Ще Ви дам да разгледате сайта и каталога на предлаганите ни продукти. От онлайн магазина ни можете да закупувате по 1-2 кълбета, нямаме минимални количества за поръчка.

https://performanceyarn.com/en/             https://performanceyarn.com/cat/     Peace Praynig bouquet newsm03 newsm51Hug

Последна редакция: пт, 10 фев 2017, 13:26 от elitsa1989

# 486
Здравейте, казвам се Десислава Костадинова, виждам, че изработвате много красиви неща и имате желание да плетете.
Аз работя в фирма за производство на прежда за ръчно плетиво и хавлиени изделия.
Завода е на повече от сто години, но не е известен на Българския пазар, тъй като до сега сме произвеждали предимно за износ.
Но сега навлизаме на българския пазар с пълна сила и много качествени, цветни и естествени прежди.
Ще Ви дам да разгледате сайта и каталога на предлаганите ни продукти. От онлайн магазина ни можете да закупувате по 1-2 кълбета, нямаме минимални количества за поръчка и също така доставката е за наша сметка.
За по-големи количества можете да се свържете с мен на телефон 0886 911 155
https://performanceyarn.com/en/             https://performanceyarn.com/cat/     Peace Praynig bouquet newsm03 newsm51Hug

Доставката безплатна ли е, защото когато сложа нещо в кошницата ми дава доставка 3,50

# 487
 Blush Blush Blush

с едно кълбо от лентата шалчето иде късо. с две пък ще е прекалено дълго  Blush
мисля да го разплета и да го започна на повече бримки, така ще е малко по-широко и не прекалено дълго.

плела съм го като другите - на 7 бримки, много сладко се навива Blush

# 488
  • Стара Загора
Боже,момичета не мога да ви изчета,а колко красоти сте натворили  #Crazy.
st.Dobri,страхотни са шалчетата.Всички!Мисля,че са прекрасен подарък  bouquet.
Хриси,блузата е страхотна,направо разкош!Да си я носиш със здраве.

# 489
  • Стара Загора
Ето какво спретнах и аз за моя мъник:

Преждите изглеждат много интересно.

# 490
показвам един опит Blush  и ако някой може да даде съвет ще съм благодарна  Hug

сивото съм показвала и преди - ще го разплитам. зеленото е плетено на обръч - като снуд  Blush получи се приказно, но.... не мога да го завърша така, че да остане широко, като началото. опитвах през две дупки на лентата, опитвах по три, с повече изтегляне... не става и не става. а ми харесва как се е получило до тук и не ми се иска да го развалям.
имам идея да го завърша с ластична нишка и допълнителен конец за здравина.
нямам точно този цвят, но все ще намеря нещо.

# 491
докато снудът е в застой си играх с това Blush
ще има и мартенички  Heart Eyes

много хубав видео урок  Peace

# 492
Много са хубавиии, аз също набелязах няколко клипчета с пеперуди за украса на одеялото Simple Smile)

# 493
  • София
ще има и мартенички  Heart Eyes
Браво! Благодаря за урока!

# 494
  • Пловдив
Привет, момичета! Надявам се приемате новаци. Съвсем от скоро се запалих по плетенето, но това не ми пречи да си мечтая за "мащабни проекти", както се изразява мъжа ми  Grinning
Сега показвам нещо малко и завършено, а "мащабното" като стане за показване пак ще се разпиша  Hug

Общи условия

Активация на акаунт