Плетем красоти за топлите дни .. тема 95

• 108 558
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Благодаря ви  Heart Eyes
На български не съм търсила, повечето са на испански и английски. За маймунката имаше патерн на английски, за куклата гледах клипче на испански, а за пилетата на немски(последните 2 изобщо не ги разбирам, но някак се разбрахме в крайна сметка). Но общо взето няма нищо сложно. Почти всички започват с magic ring и натам следва уголемяването.

# 616
  • в здрача
Ау, много прекрасни неща сте показали - от играчки, до бебешка серия. Момиченце ли чакате? Много красиви модели има за момичета - от бебе до госпожица,момчешките са ....
Още не съм се снимала с туниката си. Сега съм на едни шапки и само да ги завърша и ще зашия момчешките жилетки, че откога не чакат. То и ципове още не съм купила, ама рожденниците са от април, та не ги бързам.
Мислите ли някакви великденски украси? Патенцето се е получило чудесно. Аз си мисля за кошнички и яйчица.

# 617
  • Бургас
Ау, много прекрасни неща сте показали - от играчки, до бебешка серия. Момиченце ли чакате? Много красиви модели има за момичета - от бебе до госпожица,момчешките са ....
Още не съм се снимала с туниката си. Сега съм на едни шапки и само да ги завърша и ще зашия момчешките жилетки, че откога не чакат. То и ципове още не съм купила, ама рожденниците са от април, та не ги бързам.
Мислите ли някакви великденски украси? Патенцето се е получило чудесно. Аз си мисля за кошнички и яйчица.

Joy Аз чакам да ставам баба, обаче не знам кога. Иначе това е за подарък и рокличка трябва да направя

# 618
  • в здрача
То и аз ще стана баба /надявам се да не е в близките 10 години/.

Най-накрая си снимах туниката.
Скрит текст:

Заради този клин, който си купих в пристъп на "ама много ми харесва" си я направих в черно и бяло. Нагласих повече украси, ама реших, че ще стане прекалено, то щерката ме спря де да не прекаля.
Единия ръкав:
Скрит текст:
И другия
Скрит текст:
Розичката ми е за 8 ми март. Ще си я засадя /или поне ще пробвам/, нали още не съм отишла да си купя подарък ...

# 619
  • Пловдив
Гледам, че има плетящи за бебета - ето на тези идеи попаднах
https://www.buzzfeed.com/mikespohr/29-unbelievably-cool-things-y … AzJWn0#.syMdmnXqb
Не че е практично, но е необичайно и весело  Hug

# 620
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Гледам, че има плетящи за бебета - ето на тези идеи попаднах
https://www.buzzfeed.com/mikespohr/29-unbelievably-cool-things-y … AzJWn0#.syMdmnXqb
Не че е практично, но е необичайно и весело  Hug

от тази и още една подобна ми прилоша  Confused

Скрит текст:

Blush нещо такова дали би се харесало на младо майче? сериозна съм  Blush
виждам го не като топка, а по-скоро като бяло пашкулче, с розови или сини елементи  Blush
Скрит текст:

# 621
На мен този "шев" ми прилича като на от операция  Confused

# 622
На мен този "шев" ми прилича като на от операция  Confused

нямах предвид оформянето като ръгби топка, а само идеята за чувалче Peace

https://www.google.bg/search?q=cocoon+crochet&client=firefox … =1280&bih=876

# 623
Идеята за чувалче е добра. Масово по фотосесиите са в такива пашкулчета, което значи че на родителите им допада  Wink

# 624

На мен това ми харесва Heart Eyes но не да е кроше защото изглежда твърдо. И да е по-мекичко и пухкаво. Само не мога да си представя как ще го сложат бебето вътре ако няма нещо като цип някъде.
Хубаво е, но може малко време да се ползва- 1-2 месеца макс, бебетата бързо израстват. Може би след това ако му се сложат някакви презрамки ще може да се ползва и от по-голямо бебе и това което е на врата сега да бъде под мишниците.

# 625
  • Бургас
Благодаря на м-рижа, трябва да плета шапка миньон. Тези бебешки торби не ми харесват, а ги плетат масово

# 626
  • в здрача
Аз имах 2 чувалчета. Номер едно такива протести като я сложа в него, че бързо се отказах, докато с номер 2 ги използвах докато омаляха. Имах едно памучно и едно доста дебело за зимата, но не бяха плетени, а шити, с копчета и много удобни всъщност. Имаха си отвор за крачетата, които се показваха след като "омаля". Но използването им е много специфично и не бих ги направила за подарък - по-добре пелена, че със сигурност ще влезе в употреба.

Този род шапки мисля, че трябва да са за по-големи деца когато вече те самите имат предпочитания, но брадите, колкото и да спестяват шала все пак за дребчовци не мисля, че са подходящи. Да кажат момчешките майки. Аз няма да се наема да изплета нещо подобно за дете, освен по изрична поръчка.

# 627
Добро утро, моето одеало е готово.
http://prikachi.com/images.php?images/523/9079523g.jpg
Това се получи, размери 1.20 на 1.20.

# 628
Благодаря!  Heart Eyes Hug Heart Eyes чудесно изглежда.  Hug

Thinking ако е по-пухкава плетка ще е по-малък размер, но пак ще е достатъчен за бебе.
 Blush много сте бързи. иде ми да се скрия в някой ъгъл  Blush

# 629
Благодаря!  Heart Eyes Hug Heart Eyes чудесно изглежда.  Hug

Thinking ако е по-пухкава плетка ще е по-малък размер, но пак ще е достатъчен за бебе.
 Blush много сте бързи. иде ми да се скрия в някой ъгъл  Blush

За сега съм бърза, защото все още сме само двама, но се надявам скоро да сме повече. А и това ми дава успокоение,защото за една година изгубих трима любими човека.

Общи условия

Активация на акаунт