Ин Витро при д-р Лилия Димитрова

• 104 783
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
Аз също се интересувам от мненията на момичета, които евентуално са посещавали Вита ин витро преди. Търсила съм много информация за центъра, понеже ми е страшно удобен. До момента, уви, не съм попаднала на почти никакви отзиви за него.

Последна редакция: сб, 02 апр 2016, 10:37 от phoenix_fire

# 16
Страхотни новини  Hug Дано темата ни да се напълни само с положителни резултати и многоооо бебета.
Ще се радвам момичетата които посетят центъра да споделят мнения и впечатления. А и ако някоя от вас ще мести ембриони да сподели как и що ще се прави

Успех на всички  Hug

pipilota_85 аз няма да местя, но при разговор за планиране на процедурата с д-р Димитрова преди да напусне обсъдихме и тази тема. Тя сподели, че се е налагало местене при някои нейни пациентки и процедурата е сравнително лесна и безпроблемна. Това във връзка, че ако започнем преди напускането й и се наложи в последствие да правим ЗЕТ няма да има усложнения. Мисля, че тя може да организира нещата в това отношение.

Аз също се интересувам от мненията на момичета, които евентуално са посещавали Вита ин витро преди. Търсила съм много информация за центъра, понеже ми е страшно удобен. До момента, уви, не съм попаднала на почти никакви отзиви за него.

За вита инвитро център, няма почти никакви отзиви в нета. Когато говорих с д-р Димитрова, тя каза че отива в малък център, за да го разработи. Явно са я поканили с тази цел, да разработи центъра, тъй като очевидно е нямал голям успех в ин витрото до момента. Да пожелаем успех на целия екип и много щастливи бебета и мами на вита ин витро център.

# 17
Това, което аз знам за Вита освен, че е хубава, чиста и подредена болница е, че не са имали голям успех с намирането на точния специалист преди време. От там и ефективността им не е била висока.
Сега нещата вече са абсолютно различни Simple Smile
Също така е добре да знаете, че там работи един от най-добрите родни ембриолози - Гергана Ингилизова.

В общи линии бях на 99% сигурен, че ще се постараят да привлекат д-р Димитрова.

Не се съмнявам, че от тук насетне всичко ще се нареди Simple Smile

# 18
Тя е имала предложения и от други места, дори от чужбина. Чест й прави, че остава в БГ, заради пациентите си Simple Smile Аз съм много щастлива и се надявам да успеем с нейна помощ Simple Smile

# 19
Самото ниво на АГ отделението е много високо. Убедена съм, че и с ин витро центъра ще пожънат успех! Много здраве на докторката и дано всички имате моя късмет!

# 20
Пожелавам успех на всички през април.. Аз също ще започвам процедура в края на месеца при Д-р Димитрова, но нямам инфо за болница Вита и специалистите там, ще съм благодарна ако някой може да сподели нещо.

# 21
Vokil , много ти благодаря за споделената информация. Искрено се надявам и вярвам, че д-р Димитрова е направила най- правилният избор на болница и екип. Дано скоро повече момичета да се похвалим и с успешни процедури в новия център.  Praynig

Последна редакция: сб, 02 апр 2016, 18:41 от Fortuna_85

# 22
  • София
Пожелавам успех на всички през април.. Аз също ще започвам процедура в края на месеца при Д-р Димитрова, но нямам инфо за болница Вита и специалистите там, ще съм благодарна ако някой може да сподели нещо.

Аз преди бях пациент и съм доволна, имам една спешна лапароскопия при д-р Попов и съм доволна, даже много доволна. Иначе се следях при д-р Илиева, но това преди да констатираме, че имаме проблем. Мили са и според мен компетентни, единствения минус преди беше много дългото чакане. Това е клиника с много пациенти, съответно имах проблема с припомняне на моята предистрия почти всеки път. Не съм  имала случай на грешно решение при лечение. Общо взето това са плюсовете и минусите.

# 23
Здравейте на всички!
Успех с процедурите!Дано се похвалим всички с двете чертички Simple Smile
За първи път пиша в подобен форум. Първо, макар и вече отшумяло, съжалявам за случилото се с д-р Димитрова в Токуда, мениджмънтът наистина се оказа под всякаква критика и взе глупаво, необосновано и   неперспективно решение. Те губят, мисля.
Във Вита Ин Витро Център оределено са много мили и доброномарени и много добри специалисти. Имам една спешна лапароскопска операция при д-р Попов и ако в бъдеще ми се наложи пак аг операция, то определено ще отида пак при него. До колко има успеваемост Центъра не мога да коментирам - нямам идея колко са бебета и дали се е покачила успеваемостта. Имат разбира се бебета, дано са станали повече....Успех на всички с двете чертички!

Последна редакция: вт, 05 апр 2016, 00:26 от inevitably

# 24
Здравейте всички, пак се намерихме. Simple Smile Дано само с хубави новини да напълним форума Simple Smile

# 25
  • София
Дано! Аз имам записан час вече за другата седмица Simple Smile

# 26
Дами, говорих с Д-р Димитрова, каза че е имала доста предложения, но се е спряла на Вита, увери ме че всичко там е ОК. Екипа се състои от професионалисти с дългогодишен опит, базата и техниката са много добри.

# 27
Здравейте, girls! Беше прекрасен слънчев ден, дано сте го оползотворили на макс! Един въпрос ме вълнува доста - има ли някой, които ще мести замразени ембриони? Ще се радвам да споделите.

# 28
Здравейте момичета и аз се записвам, прехвърлих се от Токуда заедно с д-р Димитрова тъй като знам и съм убедена че тя е моят д-р и ще стигнем заедно с нея до така мечтаните две чертички.Ако някой има повече инфо за самата Вита да споделя, аз не мога да намеря почти никаква информация за центъра. Стискам палци на всички. EFP

# 29
  • Пазарджик
 inevitably
аз също ще местя но за сега нищо не знам.Другата седмица ще се виждам с Димитрова и ще обсъдим въпроса та тогава ще мога да пиша какво що

Общи условия

Активация на акаунт