Ин Витро при д-р Лилия Димитрова

• 105 368
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, как вървят при вас нещата?
Моята пунцкия наближава с пълна сила и съм малко стресирана - не знам какво да очаквам!
Иначе стимулацията мина добре - тръгнахме малко бавно, но направихме корекции и нещата се насочиха в правилната посока. Нямам кой знае какви оплаквания, освен че вече ми е понатежал корема. Чакам с нетърпение да видя какъв резултат ще произведем с мъжа и ще пиша веднага. Стискайте палци и дано чудото се случи. Praynig

# 181
Siana84, стискам ти палци всичко да се получи при теб, и ембриончето ти да се имплантира успешно.  Peace
phoenix_fire, това с тежестта в стомаха е нормално. Не е приятно, но трябва да отшуми. И аз до деня на пункцията бях под стрес и се чудех какво ще излезе, но те съветвам да се отпуснеш и да вярваш в добрия резултат. Поне аз така направих, и мисля, че ми помогна.
Вчера беше трансфера ми- д-р Димитрова ми върна 2 ембриона ( на 5-ти ден, с ембрио глу), бяха 3, но 3- то е спряло да се развива. Сега на 12- ти ще ми е кръвният тест, моля се всичко да е наред и най- сетне да видя заветните 2 чертички ! Simple Smile
Успех на всички от мен !  Peace

Последна редакция: вт, 03 май 2016, 17:55 от Fortuna_85

# 182
Здравей, Сияна ! Simple Smile
И аз вземам Утрогестан вагинално, плюс Естрофем перорално. Още след пункцията имах болки, но доста затихнаха, кофти ми е, че ми остана само една тежест в стомаха- оттогава все стои издут, също като ПМС. И аз имам леки неразположения, но се надявам да отшумят напълно скоро. Иначе се чувствам добре, трансфера мина леко и не усетих някакъв дискомфорт нито преди манипулацията, нито по- късно.
Стискам ти палци всичко да е наред !  Praynig

Последна редакция: вт, 03 май 2016, 21:19 от Fortuna_85

# 183
Привет Fortuna_85 - пожелавам ти успех и скоро да видиш  EFP
Знам, че тежкото коремче е нормално. Даже се притеснявам, че не изпитвам по-силни симптоми. Много е тъпо, но си мисля дали няма някакъв проблем след като се чувствам почти идеално. Трудно е да не мислиш глупости, когато се надяваш толкова силно и следиш за всяка промяна в тялото си.
Иначе фоликулчетата са 8, надявах се на поне още няколко, но колкото-толкова. Дано от повечето да излезне нещо читаво, за да си увеличим шансовете за успех.

# 184
Феникс, ако това ще те успокои аз към последните 3-4 дни от стимулацията ми започнах да усещам някакви промени в себе си. Когато увеличихме дозата на Мерионала постепенно започнах да усещам напрежение в яйчниците и опъване.
Пожелавам ти успешна и лека пункция, и скоро чакам добри новини от теб ! Simple Smile

# 185
Момичета, слагайте дълбоко утрогестана и лежете поне час след него. Освен това се надявам да си пиете фолиевата киселина.
Феникс или фьоникс, не се шашкай. Не е задължително да имаш гадни симптоми.радвай се сега на това.
На останалите момичета също много палци от мен!

# 186
спокоено ни мишли нищо кугато чака.само спокоено. love001

# 187
phoenix_fire, какво става с теб ? Не мина ли вече пункцията ти ? Аз чакам с нетърпение деня за кръвния тест, гледам да не мисля само за това и се старая да се разсейвам с други неща.
Стискам ти палци всичко да мине успешно при теб !
Поздрави  Peace

# 188
Fortuna_85, Финикс, стискам ви палци и скоро да се похвалите Simple Smile
Аз тепърва ще правя ЗЕТ и има да треперя на ембриончето ще ли да се размрази. За мен тази неизвестност е смазваща.

# 189
Здравейте момичета! Пункцията мина, но имах нужда от ден, два да си събера акъла и затова не съм писала.
Самата пункция, да чукам на дърво, мина много леко. Нямах силни болки, след един час се разхождах из стаята. Все още имам лека тежест и усещам че е имало някаква намеса в тялото ми, но нищо кой знае колко страшно.
От осем фоликула изкарахме пет яйцеклетки. За съжаление две от тях не бяха качествени. Голям страх ми донесе тази новина, но от останалите три две се оплодиха. Към момента се делят нормално и ако всичко продължи така, във вторник ще си ги прибера. В момента живея от телефонно обаждане до телефонно обаждане. Не смея да се надявам, понеже знам как боли когато се размечтаеш пък животът ти поднесе нещо друго. Моля се тези двечките да са достатъчно силни, за да оцелеят още два дни и да продължат да се развиват нормално.

# 190
Феникс, стискам ти силно палци всичко да се нареди и двете ембриончета във вторник да са на линия. Simple Smile Разбирам как се чувстваш след пункцията, при мен от 10 фоликула излязоха 5 яйцеклетки, като една от тях не беше качествена. До финала ми останаха 2 успешно развити ембриончета, които Док ми върна. И сега и аз чакам с трепет деня на кръвния тест.
Опитай се да си спокойна, и си мисли само как във вторник ще се доближиш с още една крачка до бленувания от всички ни финал. Wink Аз се старая да си вземам правилно лекарствата и да не пропускам закъснения м/у часовете.
  Магдалена, ти кога ще правиш ЗЕТ ? Стискам силно палци и на теб, да се получат нещата.  Praynig

# 191
Феникс, стискам ти силно палци всичко да се нареди и двете ембриончета във вторник да са на линия. Simple Smile Разбирам как се чувстваш след пункцията, при мен от 10 фоликула излязоха 5 яйцеклетки, като една от тях не беше качествена. До финала ми останаха 2 успешно развити ембриончета, които Док ми върна. И сега и аз чакам с трепет деня на кръвния тест.
Опитай се да си спокойна, и си мисли само как във вторник ще се доближиш с още една крачка до бленувания от всички ни финал. Wink Аз се старая да си вземам правилно лекарствата и да не пропускам закъснения м/у часовете.
  Магдалена, ти кога ще правиш ЗЕТ ? Стискам силно палци и на теб, да се получат нещата.  Praynig

Фортуна, от сърце ти пожелавам успех! Ти как се чувстваш? Надявам се всичко да върви добре.
Аз първоначално се сдухах безобразно като разбрах, че от пет яйцеклетки две са неизползваеми. Надеждата мъничко ми се върна след като разбрах, че две все пак са се оплодили и за момента се развиват доста добре. Остана да превъзмогнем още една фаза и да стигнат до бластоцист. От това, което изчетох знам че доста отпадат и не стигат до това ниво на развитие. Силно се надявам моите двечки обаче да са инатливи (като мен и мъжа Simple Smile) и да прескочат и това препятствие.

Иначе и аз с лекарствата съм супер стриктна - гледам да правя всичко, което зависи от мен. Всъщност това, че в момента много малко зависи от мен ме убива. По принцип съм си такава по характер и да си стоя вкъщи и просто да чакам ме докарва до лудост. Все пак гледам да съм спокойна и да мисля положително, пък дано до вторник да имаме добри новини.

# 192
Наистина, най- трудно е да стоиш и да чакаш ... Но при нас така ни е писано, първо чакаме как ще мине стимулацията, после се молим на пункцията да има достатъчно фоликули и качествени яйцеклетки. Като преодолеем тези 2 етапа чакаме и се молим за повече развити бластоциста, за да можем да стигнем до трансфер ... А вече след него не ни остава нищо друго освен да се молим и вярваме, че накрая ще видим положителен тест за бременност.
 За себе си гледам само напред и броя дните до теста, не искам да си правя планове, защото както неслучайно се казва: "Човек предполага, но Господ разполага." Ще стане това, което трябва !
Поздрави от мен,
и много кураж, момичета !  Peace

# 193
Наистина, най- трудно е да стоиш и да чакаш ... Но при нас така ни е писано, първо чакаме как ще мине стимулацията, после се молим на пункцията да има достатъчно фоликули и качествени яйцеклетки. Като преодолеем тези 2 етапа чакаме и се молим за повече развити бластоциста, за да можем да стигнем до трансфер ... А вече след него не ни остава нищо друго освен да се молим и вярваме, че накрая ще видим положителен тест за бременност.
 За себе си гледам само напред и броя дните до теста, не искам да си правя планове, защото както неслучайно се казва: "Човек предполага, но Господ разполага." Ще стане това, което трябва !
Поздрави от мен,
и много кураж, момичета !  Peace

Фортуна,кога ще правиш теста?

# 194
Здравей и на теб, roha28 ! Simple Smile
Ще правя тест на 12- ти, само чакам да дойде.
При теб как са нещата ?

Общи условия

Активация на акаунт