Ин Витро при д-р Лилия Димитрова

• 105 533
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
  • Пазарджик
на 20 ми е теста. Умирам от притеснение, имам някакво напрежение от днес все едно ще ми дойде всеки момент

# 331
на 20 ми е теста. Умирам от притеснение, имам някакво напрежение от днес все едно ще ми дойде всеки момент
Пипи, нали знаеш, че симптомите и за имплантиране и за предстоящ цикъл си приличат. Мисля ,че ще успеете тоЗи път, имам предчувствие:))

# 332
  • Пазарджик
Благодаря ти ROHA Чул те Господ  Praynig

Аз знам много неща ама вече нерви на са ми останали и се впрягам за всичко.

# 333
Пипи, точно зачщото вече нямаш нерви нищо не прави...радвай се само на живота. Каквото има, ще стане!

# 334
  • Пазарджик
Оххх момичета, вчера сутринта получих леко кървене и много се изплаших.Помислих че е цикъл  Cry
Веднага звъннах на Димитрова и тя ме прати на тест ЧХГ на 8 ми ден 59,7 . До вечерта течението поспря ама не съм мърдала от леглото. Днес няма нищо  Praynig Утре ще пускам пак да видим как се движат нещата.
Стискай те ми палци  Praynig

# 335
Оххх момичета, вчера сутринта получих леко кървене и много се изплаших.Помислих че е цикъл  Cry
Веднага звъннах на Димитрова и тя ме прати на тест ЧХГ на 8 ми ден 59,7 . До вечерта течението поспря ама не съм мърдала от леглото. Днес няма нищо  Praynig Утре ще пускам пак да видим как се движат нещата.
Стискай те ми палци  Praynig

Пипи, стискам всички палци. Резулатат ти е чудесен за 8 ден. Не се притеснявай за кървенето, май всички, които сме инвитро имаме този проблем. За наше щастие в 99 % от случаите, всичко се разминава.

Последна редакция: нд, 19 юни 2016, 14:36 от roha28

# 336
И от мен стиснати палци newsm10

# 337
Успех, Пипилота! С теб сме и не губи вяра!

# 338
Стискам палци, Пипи и вяравам, че всичко ще е наред!

# 339
  • София
Пипилота, с теб сме! Стискаме всички възможни палци!!!  bouquet

# 340
  • София
Стискам всички палци, Пипи!
Аз пак съм отложена за следващия месец Sad Вече ми е много криво с цялото чакане.

# 341
Пипи, пий си хаповете и почивай. Аз имах също прокървяване.
Кате, имаш ли опция за отпуска или нещо подобно? Не се впрягай, че си отложена. Има причина за това. Твоето бебе просто чака добър момент.

# 342
  • София
За съжаление мога да си взема едни 3 дни само, които бяха предвидени за море, ама ще мина без море тази година като гледам. Впрегнах се аз, защото чакам от миналата година и сега се чудя не трябваше ли поне едно инсе да предложа да направим, за да отмятам процедури за по Фонда поне. Иначе знам, че е за добро, ама...

# 343
  • Пазарджик
Здравейте момичета, резултатами от теста е 134, и май за сега съм бременна.

# 344
Здравейте момичета, резултатами от теста е 134, и май за сега съм бременна.

Еххх, Пипи, толкова се радвам за вас:))) стискам палци този път всичко да мине леко, без проблеми и след 9 месеца с бебче или бебчета Simple Smile) кога ще ходиш на ехограф?

Общи условия

Активация на акаунт