Ин Витро при д-р Лилия Димитрова

• 105 573
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Моето излезе около 5 хил. Беше класическо инвитро. Иксито май че е с 200-300 лева по- скъпо

# 436
Bimbaaa,roha28 благодаря  bouquet

# 437
  • София
На мен ми излезе около 6000лв. с лекарствата, изследванията, с ИКСИ, ембриоглу среда и замразяване на ембриони за период от 1 година. Т.е. всички екстри кажи речи, но не се наложиха високи дози лекарства.

# 438
Благодаря kate_hecate  bouquet

# 439
един бърз въпрос: д-р Димитрова се връща от отпуска следващата седмица, нали?

ПП И на мен инвитрото ми излезе около 6,000 лв. Но много зависи от това каква ще е стимулацията. Аз бях на сравнително високи дози.

# 440
  • София
Днес видяхме две точки  Hug twin_neutral, нямам търпение за следвашия преглед. Имаше толкова много хора отвън като излязох (извънреден ден за прегледи, всички още са отпуск официално), че си забравих половината въпроси.

# 441
kate_hecate, честити ти две точици Simple Smile Simple Smile Simple Smile Много се радвам! Simple Smile

# 442
  • София
Благодаря, и аз! Само се моля всичко да е ок и да удържа колкото се може по-близо до термин.

# 443
Честито, кате хекате:)) пожелавам ти след девет месеца да гушнеш две сладки бебчета:))

# 444
Честито, kate_hecate!! Много се радвам! Всичко да е наред, скоро да изчезне неразположението и да ти лекичко бременеенето чак до термин! Simple Smile

# 445
MerylyneMo, честита радост! Стискам палци за успешна бременност до края!
kate_hecate, честито и от мен за двете точици. Желая ти да чуете две тупкащи сърчица и успешен финал!

# 446
  • София
Благодаря на всички, но за мое най-голямо съжаление има само едно тупкащо сърце, другото е спряло да се развива и няма пулс. Сега се моля всичко да е ок с другото бебче, което има пулс и си отговаря на дните.

# 447
Стиснати палчета и от мен, момичета- MerylyneMo , kate_hecate . Simple Smile
kate_hecate, стискам силно палци на малкото тупкащо сърчице в теб, нека е достатъчно борбено и скоро да си го гушнеш в ръце !  Hug
Късмет на всички чакащи като мен да сбъднат своята мечта.   Praynig

# 448
Благодаря на всички, но за мое най-голямо съжаление има само едно тупкащо сърце, другото е спряло да се развива и няма пулс. Сега се моля всичко да е ок с другото бебче, което има пулс и си отговаря на дните.

Кате хекате, всичко ще е наред. Само спокойствие и дилна вяра.

# 449
Момичета, честито на всички, много се радвам за вас! Аз отдавна не съм писала, но следя какво се случва във форума, моя трансфер мина на 21.05 и слава на Бога, беше успешен, сега съм в 20 г.с, но чесно казано не можех да повярвам, че се получи от първия път и доста време от суеверие гледах да не го разгласявам Simple Smile Явно това лято е било плодовито Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт