Ин Витро при д-р Лилия Димитрова

• 105 571
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Все хубави новини напоследък. Браво на всички. Аз се позагубих малко, защото от 1 година нищо не съм правила и се канех септ да пробваме 2ри опит с трансфер, но видях 2 чертички 😄 още не мога да повярвам. Сега съм в 8г.с.и се следя при др Димитрова. Дано всичко мине ок този път. Др Димитрова дава позитивни сигнали и ме уверява, че всичко е наред този път. Иначе не знам, как стана. Спрях да го мисля, смених и работата и може би промяната ми се отрази добре. Сега обаче се чудя, как и кога да кажа на шефа. Тук съм от 5 месеца... и малко ми е притеснено.

# 421
Честито, МерилинеМо! Леко да ти е до финала:)) чудесно е , че всичко се е случило по естествен път:))

# 422
Рая, като сте с мъжки фактор коментиран ли е донор.? Четири опита и напредване на годините не са за подценяване, въпрели че твоите години не са много за ин витро, но времето лети. Поне мъжки донори има, не е като проблема с донорска яйцеклетка.

# 423
Рая няма много яйцеклетки, това е проблема.

Икси решава проблема с мъжкия фактор. А 4% морфология не е толкова малко.

# 424
Здравейте, момичета,
Вече и двамата сме проблемни, аз съм с малко и не добри клетки, партньорът с лоша морфология.

# 425
Raia37, зная, че ще прозвучи като клише, но не се притеснявай.

Ние преди 2-3 години бяхме с олигоастенозооспермия, аз с АМХ 0,55. И да не мислиш, че сме седнали и сме развели белия байрак?

Мъжът ми си смени изцяло бельото, обясних му тънкият момент с кръвоснабдяването на тестисите. Аз също се заех със себе си, че 100 неща излязоха при мен.

Няма да се стресираш. Първоначално изживяваш шок - така е, но после се съвземаш, поизтупваш се и смело напред.  Hug

# 426
Благодаря, Маги! Все още сме много объркани и разочаровани, но ни даваш нова гледна точка. Не сме се предали, продължаваме борбата! Мнението ти е много ценно за мен. Лека бременност и успех! Simple Smile

# 427
  • над кукувичето гнездо
Чудессни новини напоследък чета тук и много се радвам.  Simple Smile

# 428
  • София
Аз също мога да се похваля с положително ЧХГ 150 на 9ти ден след трансфер на 2 хубави ембриона. Имаме и 2 замразени. Чакам с нетърпение да видим плоден сак след 10тина дни. Обаче ми е много лошо - болки в корема, гадене, порвръщане, отпадналост, дехидратация и супер болезнени газове за капак. След трансфера съм била буквално 3 дни на работа и оттгава съм все болничен. Уж ОВИ, но доста се проточи.

# 429
kate_hecate, страхотно ЧХГ! Честито! Simple Smile

Относно неразположението - индивидуално е всичко явно. А температурата ти как е? До колкото разбрах до 37,5 се счита нормална за бременност. Над това вече е вирус или нещо друго.

# 430
  • София
Добре ми е температурата, беше 37,1 при най-силната дехидратация.

# 431
  • Пазарджик
Момичета знаете ли Димитрова до кога е в отпуск

# 432
Мисля, че е в отпуск тази и другата седмица.

# 433
Здравейте момичета!Към тези,които са правили платено инвитро или икси при д-р Димитрова,бихте ли споделили каква е цената,ако може на лични.Благодаря!

# 434
Това не се определя от докторката. Цената зависи от стимулацията, от допълнителни изследвания и от още много неща. Може да излезе между 4 и 6 хил.лв според мен средно.

Общи условия

Активация на акаунт