Ин Витро при д-р Лилия Димитрова

• 105 564
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Цъцъцъ... да ви остави човек за месец два и какви ги натворихте?!?

Бебенца, забременявания... все хубави новини Simple Smile

Честито на всички!!!
На останалите успех и не губете кураж! Simple Smile

# 406
Честито, Магдалена! Толкова се радвам!! Стискам силно палци всичко да е наред до финала! Simple Smile

# 407
Здравейте момичета,
На 11 юли се роди нашата малка принцеса (3690 грама и 52 см), зачената благодарение на доктор Лидия Димитрова.
Успех на всички!
Честито! Да ви е жива и здрава! Simple Smile

# 408
Здравейте момичета,
На 11 юли се роди нашата малка принцеса (3690 грама и 52 см), зачената благодарение на доктор Лидия Димитрова.
Успех на всички!
Честито! Да ви е жива и здрава! Simple Smile
Благодаря ти, Маги.
Стискам палци след девет месеца да гушнеш твоето пухкаво бебе.

# 409
Здравейте, момичета,
Успех на всички бъдещи майки, които вече са узнали прекрасното новина, кураж на всички продължаващи по тежкия път в безкрайната борба!
Нова съм във форума, въпреки че от 7 години усилено чета във форума.
Да се представя - от 11 години се боря с проблема, все още без резултат. Никога не съм виждала двете чертички и вече вяра и надежда почти не остана, че ще изпитам това чувство.
Имаме проблем с мъжкия фактор - олигоастенотератозооспермия и 4 % качествени. До момента сме направили една инсеминация и четири инвитро опита, все неуспешни.
Преди последния около година посветих на подобряване на общото ми здравословно състояние и качеството на клетките, имах много добри резултати при кръвни изследвания през последните девет месеца, но уви при последния опит получих много болка от тежкия резултат.
На 37 години съм, във връзка с предходните опити преждевременно съм влошила АМХ - около 1 е. При последния опит ме стимулираха с Мерионал, резултатите от изследванията бяха добри, въпреки че не образувам много фоликули - около 4-5 общо и имах само една клетка, която не се оплоди.
Имате ли мнение от този препарат и удачен ли е при хора с нисък АМХ?
Много благодаря на всички, които биха дали съвет при тази ситуация.

# 410
Къде си прави опитите, какво казва доктор Димитрова?

# 411

Raia37, аз бях с АМХ 0.72 и ме стимулираха с Мерионал. Организма ми явно го прие добре, защото имахме положителен резултат накрая Simple Smile Успех! Hug

# 412
Raia37, всичко е много индивидуално относно стимулациите. Аз също опитах само с Мерионал, но при мен не бяха качествени ембрионите. При мен сработи друга схема (мисля, че по-рано бях писала - 150 Гонал и 225 Мерионал). Моят АМХ преди 2 години беше 0,55, после стана 0,99. Така че съм като теб.

Ако си пазиш историята от другите стимулации: колко единици на кой ден са слагани, как са растели фоликулите и т.н., обсъди ги с д-р Димитрова. Тя ще избере правилната стимулация.

А разбрахте ли на какво се дължи мъжкият фактор. Изключихте ли възпаления при него. Поне неща, които могат да се лекуват или контролират.

ПП Ние видяхме плодно сакче. Едничък е героя Simple Smile

# 413
Маги, браво на сакчето-юначе! Да расте до ревлив финал! Hug

# 414
Браво, Магдалена! Супер новина за плодното сакче! Стискам палци за успешна бременност до края! Ти си пример, че трябва да следваме упорито мечтата си, колкото и малък да е шанса, както и да вярваме в лекаря си. Д-р Димитрова отново показа, че е много добър специалист!

# 415
florans1, изключително благодарна съм на д-р Димитрова! Господ здраве да й дава, за да помага на още семейства!

Иначе относно мен - бях си казала - докато имам пари и яйцеклетки - ще пробвам - после - ще му мисля.

# 416
Raia37, аз бях с АМХ 0,72. Имах само 3 астрални фоликула преди симулацията. Симулацията ми беше само с Мерионал 375. Освен тези 3 се появи още един фоликул. Всичко стана оптимално за мен. 2 яйцеклетки се оплодиха и сега имам близнаци Simple Smile

# 417
Браво, Apolonia12.
Всеки организъм е различен. Аз бях стимулирана с Мерионал 300 през цялата стимулация и при мен резултатът беше смазващ.
Но благодарение на вас, момичета, продължавам да търся причина и евентуално по-добър подход при следващ опит.
Много се радвам, че при вас се е получило.

# 418
Здравейте,
честито на всички успели, на останалите успех и скоро да се радват всички.
Аз съм вече 14 гс. Искам да ви помоля, ако някоя от вас има координати на д-р Бояджиева от Майчин дом да ми изпрати телефонен номер, може и на лични. Д-р Димитрова ме изпраща при нея, каза на 4-ти етаж в МД, но и няма координатите. Трябва да се консултирам и евентуално да направя обременяване с глюкоза.

# 419
  • София
аз ще ти го пусна на лични

Общи условия

Активация на акаунт