Ин Витро при д-р Лилия Димитрова

• 105 553
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте момичета,
На 11 юли се роди нашата малка принцеса (3690 грама и 52 см), зачената благодарение на доктор Лидия Димитрова.
Успех на всички!

# 391
Момичета, ЧХГ е 127.15 mIU/ml!!!

Ще падна. Аз се бях отказала в един момент! Добре, че сте вие да ми давате кураж!!! Благодаря ви!

Ако направя тест за бременност дали ще отчете..... Никога не съм виждала положителен тест за бременност.... (така вече 11 години).

Не мога да се свържа с д-р Димитрова по телефона - все заето дава...

# 392
Момичета, ЧХГ е 127.15 mIU/ml!!!

Ще падна. Аз се бях отказала в един момент! Добре, че сте вие да ми давате кураж!!! Благодаря ви!

Ако направя тест за бременност дали ще отчете..... Никога не съм виждала положителен тест за бременност.... (така вече 11 години).

Честито , Магдалена !
А това първи опит инвитро ли е ?
 bouquet

# 393
Maya Bee, 4-ти опит общо. Втори при д-р Димитрова. Първите 2 бяха на друго място.

# 394
Честито, Магдалена! Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 395
Момичета, ЧХГ е 127.15 mIU/m

Честито Магдалена! Лека и безпроблемна бременност и едно пухкаво бебче на финала.

# 396
  • София
Честито, Маги! Лека и и безпроблемна бременност! Все заето ще дава, защото сме толкова много процедури и пункции в момента, че е лудница! Аз чакам да видя колко от нашите ще оцелят и дали ще стигнем до трансфер, стискайте ми палци. Вчера беше пункцията.
Иначе ще покаже теста! Препикай един за своя радост Simple Smile

# 397
Стискам палци кate_hecate!!! Напрежението от неизвестността е наистина голямо. Но вярвай и се моли.
Стискам ти палци!

# 398
  • Пазарджик
Магиииии видя ли   Hug Много се радвам за теб.Пожелавам ти един ревящ финал. Това на кой ден от трансфера ти е и колко върнахте?

# 399
На 9-ти ден след трансфера. Двечки върнати. ЧХГ-то е като за едничко.

Благодаря ви много! Моля се всичко да е наред. Моля се всички да имаме лека бременност. Praynig

# 400
Честито, маги:) леко да ти е до финала:)) еее, др Димитрова е супер специалист:))) Пожелаваме и дълги години да упражнява професията:)

# 401
Браво на тебе Маги! Много ме зарадва:)

# 402
Маги, браво! Пази се, леко бременеене и скоро да гушкаш бебче!

# 403
Магдалена, приятно съм изненадана! Браво момиче. Много, много кураж ти желая и спокойни девет месеца.

# 404
Здравейте момичета,
На 11 юли се роди нашата малка принцеса (3690 грама и 52 см), зачената благодарение на доктор Лидия Димитрова.
Успех на всички!

Еее, какви страхотни новини! Честита радост, vilieva! Нека малката ви принцеса расте здрава и щастлива!
Маги, браво и от мен за твоята бременност. Стискам ти палци да видите с Д-р Димитрова и плодното сакче и до края - леко бременеене!

Общи условия

Активация на акаунт