Ин Витро при д-р Лилия Димитрова

• 105 545
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Да винсе похваля че днес се роди моето бебче- Марио, 2990 гр и 50 см, много е красив и съм много хепи мама:)) пожелавам на всички да усетят това:))
Честито бебче! Много радост да ви носи!

# 376
  • София
roha28, честита рожба!!! Да ти е жив и здрав младежа, да расте в мир и любов и да стане силен и достоен човек!  Hug

Еееех, как ме зарадва, момиче.. Бог да ви благослови!

# 377
roha28, честитооо. Да ви е жив и здрав, много късмет, здраве и успехи му желая  balloon

# 378
roha28, ЧЕСТИТА ТИ РАДОСТ !!!
От сърце ти се радвам, и ти пожелавам малкият юнак да изпълва дните ви с много щастие и емоции !
Siana84, засега мисля да не прибързвам със старта на вторият цикъл. В момента съм на отпускарски режим, пък после ще му мисля.  Wink
Отново честито на всички станали мами вече, а на чакащите стискам силно палци !  Peace

# 379
  • над кукувичето гнездо
Да винсе похваля че днес се роди моето бебче- Марио, 2990 гр и 50 см, много е красив и съм много хепи мама:)) пожелавам на всички да усетят това:))
bouquet Честит нов човек и ново начало!  Hug

# 380
  • Пазарджик
roha28 Честито мила и много щастие ви желая  Hug Hug Hug Hug

# 381
Момичета здравейте и от мен...Аз от септември месец ще съм пациентка на д-р Димитрова. Проблемо при мен е че съм с намален яйчников резерв,защото съм с един яйчник и съм на 42 години.. Бях в клиникаСтефанов преди два дни и той ми каза,че клиниката им не работи с такива случаи като моя.Предложи ми донорска яйцеклетка. А аз никога не съм правила опити за инвитро.Това ще ми и за първи път.Много съм отчаяна, гласът на д-р Димитрова по телефона е толкова нежен и обнадеждаващ...Избрах си нея за светица и дано да ми помогне! Каза ми че работи с пациентки с моя проблем и че в медицината също стават чудеса...Сега лекувам уреаплазма от която не мога да се отърва...Провеждам втори антибиотичен курс...Дано успея...Стискам ви палци и ще следя темичката постоянно!!!Пожилавам много усмихнати детски сърчица на всички Ви!

# 382
thzveta, пожелавам ти да пребориш успешно уреаплазмата!
Виж какво е състоянието на тръбите ти - много е важно това, защото като изкарате яйцеклетки и като имате ембриончета, има и други важни фактори, докато се достигне до бременност. Ако има течност в тръбите - хидросалпингс - това възпрепятства имплантацията.

Д-р Димитрова е много всеотдаен специалист. Имам пълно доверие в нея.

При мен обаче и вторият при нея опит ще е безуспешен. Мен ме мори тази ендометриоза - тежка форма е. При стимулациите се обостря, боли ме, прави нещо като възпаление и дори да имам ембриончета - явно не се захващат. Тестът ми е след 2 дни, но от сега си зная, че май няма да е успешен опита.

Решила съм на 100% и вече няма сила, която е в състояние да ме спре да направя лапароскопия - да ми изчистят цялата ендометриоза и излишна тъкан от нея. И хистероскопия - за да се види дали пак нямам полипи и се готвя за  3-ти опит при д-р Димитрова (общо 5-ти). И после ще му мисля.

# 383
Браво Маги за упоритостта ти...Стискам ти палци от все сърце. И аз ще правя цветна снимка но само след като съм микробиологически чиста

# 384
Маги, какви са тези приказки! Стискам ти палци да си бременна, откога те чакам.

# 385
  • Пазарджик
Маги стискам ти палци  Hug аз забременях когато най-малко мислех че ще стане.Даже бях започнала да си изчислявам кога ще мога да започна следващия опит.

# 386
ох, благодаря ви момичета! Няма да се смеете, но днес за малко да си запиша час при д-р Попов.
Много ме мъчеше тази ендометриоза - болки.
Чак в Петък ми е теста - не остана до часа на истината.
Дори д-р Димитрова ми се обади да ме пита как съм. Но на нея не посмях да споделя, че ми е паднал гарда малко....

# 387
  • София
Аааааа, Magdalena1978, така няма да се разберем!  Hug
Броя дните, всеки ден ти мисля хубави работи, а ти вече планираш следващия опит.. Стегни се, усмихни се и се успокой! Не можеш да си напълно сигурна, че ще е неуспешен този опит. Ами ако е успешен?! Сега двойно ще ти стискам палци, пък дано да компенсирам баланса в настроенията..  Hug

# 388
Magdalena1978,
от сърце се моля да ти се получат нещата този път, стискам ти силно палци да знаеш ! Simple Smile
Поздрави, и много късмет на всички борещи се все още.  Peace

# 389
Magdalena1978, стискам ти палци за теста утре!
Roha28, честито бебче и от мен! Да расте много здрав!
Siana 84, желая ти лека бременност до края.

Общи условия

Активация на акаунт