Ин Витро при д-р Лилия Димитрова

• 105 432
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
  • София
 Nataka, и ти, и съпругът ти, сте преминали през седемте кръга.. Някоко пъти! Нека Господ ви дари със спокойствие и пълно щастие оттук нататък, а масата ви вкъщи много скоро да отеснее! Praynig

Погрижи се, обаче, и за себе си.. Потърси, ако все още не си го направила, добър психотерапевт, който да ти помогне да преработиш натрупаните травми. Ако ги акумулираш, ще доразбиеш здравето си. Трябва да си здрава и стабилна, защото вярвам, че много скоро твоите мънички борбени момчета ще огласят дома ви и ще изцеждат цялата ти енергия (във възможно най-усмихнатия смисъл!..) Simple Smile

Последна редакция: пн, 03 окт 2016, 11:53 от Lombardi

# 466
Nataka, трудно е човек да не се разчуства на твоята история! Браво, майка героиня си  bouquet
Много положителни мисли от всички в темата.  Hug От тук , насетне само щастливи моменти , а твоите мъничета да станат здрави, силни и палави дечица.

Момичета, ми то не остана някоя да не е забременяла Laughing Влизаме в кабинета на д-р Димитрова и излизаме с коремчета ! Успешни бременности с прекрасни дечица на финал. Heart Eyes

# 467
Верно че почти всички забремняха при др Димитрова:)) да е жива и здрава и да ни радва с такива новини при всички момичета винаги:))

# 468
Аз съм много благодарна на д-р Димитрова! Толкова заплетен е нашият случай и пак успя да се справи тя и нейният екип. Слава Богу че има все още в България лекари като нея! Да е жива и здрава и все така всеотдайна към призванието си и да помага на още хора!

Мина моята фетална морфология. Направих и скъп генетичен тест (неинвазивен пренатален тест) и от там всичко е наред. Момченце е. Дано всичко да е наред до края!

Ще ми се смеете, но мен ме е страх сега от варненските лекари ...  Joy

# 469
Ами то си е за страх, и не е много смешно, мен също ме е страх от тях  Sunglasses

# 470
  • София
Аз реших да не правя неизнвазивен пренателен тест. Другата седмица съм на фетална морфология и се чудя дали дори БХС да пускам. Май няма смисъл с този 2ри плоден сак, който не се развива. От много места чета, че е възможно да се изкриви резултатът при много фактори при мен. Вкл. и Фраксипаринът разреждал кръвта достатъчно за известна недостоверност, поне така пишеше в една от брошурите на един швейцарски тест. Разчитам на феталната морфология.
Имам чувството, че ще е момче след вчерашния ехограф. Досега нямах предчувствие, но въпреки че нищо не ми казаха на прегледа, на мен ми се мернаха някакви мъглявини там  Laughing

# 471
Magdalena1978, честито ти, юначе, мила. Simple Smile
Безкрайно се радвам за теб, наистина и ти стискам палци до щастлив ревлив финал. Не се тревожи, щом Бог те е дарил с тази радост, то той ще те пази докрай, сигурна съм в това.  Praynig Опитай се да си спокойна, и да не допускаш нищо да те разтройва.
Поздрави, гушкам те !  Hug

# 472
  • Вдън горите тилилейски
Момичета има ли някой, който да е правил ИКСИ при д-р Димитрова във Вита? А някой да е правил спермограма в тази клиника?

# 473
Момичета има ли някой, който да е правил ИКСИ при д-р Димитрова във Вита? А някой да е правил спермограма в тази клиника?

Здравей Simple Smile
Всички нашите спермограми са от клиника Вита, но опита ни е от предишната клиника на докторката.

# 474
Fortuna_85, Благодаря ти!  Hug

# 475
  • София
При нас обратното - спермограмите бяха от Виена ин витро в Токуда, а ИКСИ-то във ВИТА. Какво те интересува?

# 476
  • Вдън горите тилилейски
Относно ИКСИ-то, исках да събера малко повече информация за това как се справят с мъжкия фактор. А относно спермограмите - доколко мога да разчитам на достоверност.

# 477
  • София
Не знам как да отговоря - при нас е малко смесен фактор - и мъжки, и женски (поликистоза и една отстранена тръба). Мъжът ми е с намалена морфология и почти нулева биологична преживяемост, обаче се оплодиха всички зрели яйцеклетки и от тях се развиха до перфектни ембриони 4 - 2 за трансфер и 2 за замразяване. От 2те трансферирани едната спря развитие, макар че се имплантира. Ние правихме смесено ИКСИ и инвитро и от двете процедури се развиха по 4 ембриона. Не знам при вас какъв е фактора. Това е от първи опит там.

# 478
Ние правихме ИКСИ във вита, тъкмо Димитрова се беше преместила в нея. Димитрова и ембрионоложката са страхитен екип Simple Smile Ние сме с мъжки фактор, можеш да им се довериш на 100%. Тя сама каза, че с този екип се чувства много по-добре и работят по-качествено. Ембрионоложката също е много добра, от 12 яйцеклетки се оплодиха първо 9, след това тръгна и 10-та, (резултата говори сам за себе си, стига да е хубав материала разбира се). Всеки ден ми даваха информация как са бъдещите бебенца. А мъжа ми беше с 2% морфология, преди процедурата той пиеше много билки и ни казаха, че се е подобрил до там, че може да направим и обикновено ин витро, но за всеки случай решиха да се застраховаме с ИКСИ. С ръка на сърцето ти казвам,че може да им се довериш напълно Simple Smile

Последна редакция: пт, 07 окт 2016, 22:06 от Магдалена Куманова

# 479
  • Вдън горите тилилейски
Благодаря ви момичета, отговорите ви ми дават надежда.

Общи условия

Активация на акаунт