Ин Витро при д-р Лилия Димитрова

• 104 814
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • Пазарджик
roha28 ама как 60 лв. на мен ми взеха 40 лв.
И на мен ми се стори много мъничко и тясно, а вярно ехографа е малко по кофти но тък не е важен той този зад него.

Ееее аз да си се оплача.... кога ли съм имала късмети ясно съм изтеглила късата клечка за този живот. Отново имам полип и отново трябва да ми правят хистеро. Направо ще се гръмна вече. Та така утре започвам да мисля къде да си го правя сега, и да звъня да местя ембрионите та да видим.
За местенето Димитрова не беше много наясно кое колко ще струва.Каза само че се попълва декларация във Виената и от там те се оправят с местенето.Утре и на тях ще звъня.

Оффф направо ми гърми главата  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 61
Здравейте, момичета, и аз днес бях при д-р Димитрова. Исках да съм сигурна, че полипа дето махах преди няколко месеца, не е пораснал пак и бях любопитна да видя новото работно място на д-р Димитрова. Видях я много по-спокойна и ентусиазирана, отколкото преди. Чакахме 4 жени, със сигурност работата й се е увеличила. Разговаряхме и ме прегледа. На прегледите цената е 40 лева, както досега, а на големите бременности с доплер, за които отделе повече време  - са 60 лв. Каза ми, че и първичния - консултация, която е около час - също е 60 лв. Като си помисля, че в други клиники за 5 минути взимат 80 лв...

# 62
пипилота, не се притеснявай, всичко ще се оправи. Ще ти махнат полипа и всичко ще е наред. Не ти ли предложи да направиш във Вита хистерто? Знам че тя работи с др алън начев от майчин дом , аз при него правих хистерото 2014 г. Иначе във Вита има един др. Попов , води се един от най- добрите в Спфия за лапароскопия, но може да не прави хистероскопия.  За прегледа явно големите бремености са 60лв. А другите прегледи -40 лв. Както и да е , няма значение това. За местенето на ембрио, мерилинМо е писала в заден пост 100 лева.

# 63
Декларациите били 2 и искат да им отидеш на място да ги разпишеш. Не ми казаха за пари за транспорта. Др Димитрова го организира от Вита и става за ден два. Не успях обаче да го свърша това когато планирах и ще отида евентуално в събота.

# 64
Здравейте момичета! Искам да попитам или ли сред вас бременни с близнаци след ин витро при доктор Димитрова? Интересува ме къде се следите...по каса и не по каса!

# 65
Моля момичетата от София за помощ: какви хотели има около клиника Вита?
Предстои ми опит, а не съм от София. Не искам и да притеснявам роднини и приятели в София и предпочитам хотел.
Благодаря! Simple Smile

# 66
  • София
Magdalena1978,

Този хотел е най-близо: http://www.madridbg.com/

п.с. Нямам лични впечатления, открих го с търсачката..

# 67
Здравей Магдалена,
защо не звъннеш на регистратурата във Вита? Може да работят с някой подходящ хотел наоколо с прилични цени.

# 68
Magdalena1978, Lombardi  много правилно те посъветва за хотел Мадрид. Цените са прилични, стаите са чисти и уютни, често отсядаме с мъжа ми в този хотел и винаги сме оставали доволни. Simple Smile
П.С : А най- големият плюс на хотела е, че е точно до болницата, на педя разстояние дето се казва . Wink

# 69
Много ви благодаря! Да, щях и на рецепция да звъня, но и личните впечатления са важни за мен!
Благодарности!  bouquet

# 70
малко скъпо тази болница. newsm09 .пуснах тест за крав .ех как стига 160 лева newsm78.

# 71
  • Пазарджик
малко скъпо тази болница. newsm09 .пуснах тест за крав .ех как стига 160 лева newsm78.

какви кръвни ти пуснаха? Защо толкова пари?

# 72

какви кръвни ти пуснаха? Защо толкова пари?

Зависи какво са ти пуснали за изследвания. Само стандартните хормони за инвитро ли са това? Възможно ли е да се правят в други лаборатории?  Дали ги признават?
И на мен ми се стори скъпо 60 лева за преглед, в сравнение с други места, но пък съм ходила в майчин дом  при др Алън Начев ,  където ми взе 90 лв.  за преглед преди хистероскопията през 2014.

# 73
Да, мисля, че беше преди 2 години, тъй като аз имам кръвен тест. Мисля, че всички станат по-скъпи, тъй като тогава.  newsm12

# 74
По-скъпо е от други места.Аз не съм пациентка,но бях ходила преди 1год за цитонамазка и микробиология-взеха ми 140лв.ЕЕЕ повече не отидох.Важното все пак е вие да сте доволни и да се случи чудото. Peace

Общи условия

Активация на акаунт