Ин Витро при д-р Лилия Димитрова

• 105 542
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
Pipilota_85 честито и мен! Всичко ще бъде наред!

# 346
Честито, Пипилота! Успех до финала!

# 347
Здравейте момичета,
и аз съм пациентка на д-р Димитрова. Трябваше миналия месец да започнем стимулация за инвитро процедура, но се оказа, че имам 2 задържани фоликула. Предписа ми противозачатъчни, които трябва да пия до края на седмицата. Миналата седмица ходих при нея, прегледа ме на ехограф и видя, че единият фоликул се е спукал, но другият си е още там, дори се беше появил нов в др. яйчник. Вече се притеснявам, че тези фоликули няма да се спукат, за да започна стимулация 🙁
Pipilota, честито и от мен🙂

# 348
  • Пазарджик
Благодаря момичета, пожелавам на всички тук да видят тези резултати.

Milena_80 мисля че от хапчетата трябва да се изчистят тези задържани фоликули. На мен винаги ми се махаха. Изчакай цикъла и не се шашкай от сега. Дано всичко да е наред.

# 349
Пипи честито...и да си все бременна в следващите девет месеца!

# 350
Аз съм в 6-та седмица и 4 дни. Днес чухме сърчице, но се видя и нещо като миомен възел. Още не е сигурно дали е. Случвало ли ви се е по време на бременост да се появи и миомен възел?

# 351
Аз съм в 6-та седмица и 4 дни. Днес чухме сърчице, но се видя и нещо като миомен възел. Още не е сигурно дали е. Случвало ли ви се е по време на бременост да се появи и миомен възел?

Аз по принцип имам 3 миомни възела, които през първата половина на бремеността нарастнаха, но сега се посвиха почти колкото си бяха.
Лежах в майчин дом миналата седмица и на момичето в моята стая и откриха миоменвъзвл в 10 г.с. Казаха й ,  че няма да има проблем, беше 2 см. Моите бяха около 2-3 см., а стигнаха до 6 см. Сега са пак около 3 см.

# 352
pipilota_85, бях ви изгубила малко от поглед, а то какви страхотни новини имало! Simple Smile
Честито! Много се радвам! Дано да имаш лека бременност и здраво бебе на финала! Simple Smile

# 353
  • Пазарджик
Magdalena1978 благодаря  Hug Чакам и от теб добри новини.
Аз за 30 съм на преглед да видим дали всичко е наред.

# 354
Честито и от мен, Пипи !
Много се радвам за теб, и ти пожелавам една лека и спокойна бременност !  Hug
На всички останали късмет. Simple Smile

# 355
  • София
Пипи, прекрасна новина! Честито! bouquet
Спокойна, щастлива и безпроблемна бременност ти пожелавам!

# 356
  • София
Честито, Пипи, да е леко и безпроблемно този път  bouquet

# 357
Здравейте момичета,
чаках 2 седмици докато успея да вляза при д-р Димитрова. Искам да кажа, че определено си струваше чакането.
Прегледа ми прерасна в дълъг разговор, който продължи 1 час и 10 минути. Д-р Димитрова ми обясни  всичко до най-малките подробности за мойте поликистозни яйчници и за вариантите на лечение в моя случай.
Впечетлена съм от начина на обяснение на сложните медицински понятия  по разбираем начин.За първи път някой ми  чертае плн за лечение стъпка по стъпка. Предложи ми три варианта(за да не минаваме директно  на ин витро) на стимулация с Клостилбегит, Фемара  или инжекции-обясни ми плюсове и минуси, като много точно да ми проследи нарастването на  фоликулите и да ми назначи  инжекция за спукването им и кога да правим секс с моя мъж.Изненадах се че лекар  ми дава три различни подхода. Направих сравнение с предходната клиника, където  консултацията беше 5 минути  и най- важното  беше да си платя....
Д-р Димитрова ми обясни, че не се знае има ли яйцеклетка  във фоликула и каква е качеството и при тези методи,но аз бих искала да опитам, като стриктно и точно ми е проследена овулацията.
Искам да попитам: Има  ли момичета, които са забременели по този начин с проследяване на овулацията?

# 358
Здравейте момичета,
чаках 2 седмици докато успея да вляза при д-р Димитрова. Искам да кажа, че определено си струваше чакането.
Прегледа ми прерасна в дълъг разговор, който продължи 1 час и 10 минути. Д-р Димитрова ми обясни  всичко до най-малките подробности за мойте поликистозни яйчници и за вариантите на лечение в моя случай.
Впечетлена съм от начина на обяснение на сложните медицински понятия  по разбираем начин.За първи път някой ми  чертае плн за лечение стъпка по стъпка. Предложи ми три варианта(за да не минаваме директно  на ин витро) на стимулация с Клостилбегит, Фемара  или инжекции-обясни ми плюсове и минуси, като много точно да ми проследи нарастването на  фоликулите и да ми назначи  инжекция за спукването им и кога да правим секс с моя мъж.Изненадах се че лекар  ми дава три различни подхода. Направих сравнение с предходната клиника, където  консултацията беше 5 минути  и най- важното  беше да си платя....
Д-р Димитрова ми обясни, че не се знае има ли яйцеклетка  във фоликула и каква е качеството и при тези методи,но аз бих искала да опитам, като стриктно и точно ми е проследена овулацията.
Искам да попитам: Има  ли момичета, които са забременели по този начин с проследяване на овулацията?

При мен се оказа, че повечето фоликулк са празни. От 12 извадиха 3 яйцеклетки. Това явно е бил проблема при нас, защотот иволацията ми всеки месец от проследяваните беше ок. За нале щастие още от първото инвитро, една яйцеклетка оцеля и живот и здраве след 20 дни ше раждам:))) успех! Дано да стане при вас по лесния начин:))

# 359
  • Пазарджик
Момичета да се похваля и аз.Днес видяхме плодното сакче. Всичко е наред и си е на мястото. Слвдващия преглед на 12.07 за да чуем сърчице.

Момичета да питам някоя от вече бременните да е правила срклаж или да е чувала нещо по въпроса? На мен май ще ми се налага та трябва да се ориентирам къде.

Общи условия

Активация на акаунт