Ин Витро при д-р Лилия Димитрова

• 104 818
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
След това, което се случи с нас, аз също смятам, че зад успеха и гърба на Димитрова в Токуда стоеше много добрата техника и екип от ембриолози, обучаван извън България. Всичко това липсва във Вита. Мисля и че тя самата също го знае твърде добре, иначе нямаше да й е толкова болно, че я махат от там. Тя беше убедена в нашия успешен изход от ситуацията от първи път, обяснявайки ни за екипа, ембриолозите и всичко с нашия случай. Беше толкова уверена и категорична... Уви, и тя не можеше да си обясни след това защо дори до трансфер не се стигна!
Бяха добър екип в Токуда, жалко, че не се разбраха, но и във Вита ще спечелят парички, не се притеснявайте ☺☺☺
Работете здраво сега и им дайте този шанс!

# 601
Fortuna_85, никой не иска да ви заглушава гласа.

Просто мразя реплики хвърлени във въздуха. Реплики, които много лесно могат да се категоризират като манипулативни. Ако ще говори някой за успеваемост - да изкара източник, цифри и т.н. Ако ще хвърля други реплики - пак конкретика. Карате ме да се повтарям.

Ако си спомняш аз бях тази, която ти обърна внимание на тръбите и ти написа конкретни причини един опит да е неуспешен. И после ти се разрови в цветната снимка от Надежда. Сещаш се нали? Форумът е, за да си помагаме Не за да се обвиняваме, не за да има 80% емоции в него и 20% полезна информация - сега по-ясно ли го написах?

Ако не бях успяла този път или щях да опитам 3-ти път при д-р Димитрова, или щях да отида в Турция. И за това писах - който не е доволен от д-р Димитрова - по-добре директно в Турция.

Всеки си има предел. И в Турция нямат 100% успеваемост и никъде го няма това чудо. Ама че ме карате да се обяснявам за очевадни неща....

# 602
Маги, аз имам много добра памет, благодаря, че ми я освежи отново. Simple Smile Съгласна съм, че ми каза за тръбите- не отричам  ! Но ти ли бе нужно да ми го кажеш след неуспешния опит, или лекуващият ме лекар, преди престъпване към стимулация, и Инвитро !? Сега, какво следва някой да каже, че лъжа и за това ли ?
Ако ти беше на мястото ми, и Димитрова стори с теб това, което с мен, дали щеше толкова пламенно да я защитаваш ?
Помолих за разбиране и подкрепа, и мислех, че ще ме разбереш. Но виждам, че не е така !

# 603
Fortuna_85, най-искрено съм ти помогнала. С желание и с мисъл. Но не мога да дойда и да те държа за ръката. В смисъл какво още мога да направя за теб? Колко пъти трябваше да пиша, че съчувствам на неуспелите. До колкото мога - помагам в диагностиката, защото се изпускат неща. Никой не е безгрешен. Д-р Димитрова не е безгрешна. Но тя работи със сърце - това е моето мнение. Опитва се да прави най-доброто за пациента.

Писахме си заедно с теб, споделих моя опит. До колкото успях, опитах се да ти помогна. Какво още мога да направя за теб, лично, конкретно?

Ама като децата сте понякога.

# 604
Magdalena1978, нямам нужда от твоята подкрепа, но ти благодаря за "съчувствието". Моля те, да не ме категоризираш като дете, защото отдавна съм надраснала този период в своят живот.
Безкрайно се разочаровах от прочетените последни коментари от теб ..., мислех, че ме разбираш, но сега виждам, че не е така !
Нямам нужда никой, извън семейството ми да ме държи за ръка, но ти благодаря за предложението.
За последен път ще напиша това, което мисля в този форум, защото виждам, че тук е пълно със субективизъм, и нищо освен добро не може да се изкоментира по адрес на д-р Димитрова ! На теб тя ти помогна да успееш - супер, но на мен не.  "Благодарение на професионализма" на тази жена към днешна дата съм с отстранена тръба, за което съм и "безкайно признателна". Защото, както по- късно (след неуспеха, се уверих), лекар, който извършва Инвитро, при наличие на хидросалпингс е всичко друго, но не и добър специалист !!! Факт !
Моята грешка къде е ... че и ПОВЯРВАХ, безрезерно. Защото в разговорите и консултация с нея, тя ме УВЕРИ, че хидросалпингс-а не е проблем ....
И след всичко случило се после не очаквай от мен да съм и "фен" ! Нямам намерение да мълча, нито имам нужда някой да ми казва какво да изпитвам. Просто, конкретно при моят случай грешката на д-р Димитрова е меко казано непростима !!! Дано съм била правилно разбрана, най- накрая !

# 605
Fortuna_85, никой не иска да ви заглушава гласа.

Просто мразя реплики хвърлени във въздуха. Реплики, които много лесно могат да се категоризират като манипулативни. Ако ще говори някой за успеваемост - да изкара източник, цифри и т.н. Ако ще хвърля други реплики - пак конкретика. Карате ме да се повтарям.

Ако си спомняш аз бях тази, която ти обърна внимание на тръбите и ти написа конкретни причини един опит да е неуспешен. И после ти се разрови в цветната снимка от Надежда. Сещаш се нали? Форумът е, за да си помагаме Не за да се обвиняваме, не за да има 80% емоции в него и 20% полезна информация - сега по-ясно ли го написах?

Ако не бях успяла този път или щях да опитам 3-ти път при д-р Димитрова, или щях да отида в Турция. И за това писах - който не е доволен от д-р Димитрова - по-добре директно в Турция.

Всеки си има предел. И в Турция нямат 100% успеваемост и никъде го няма това чудо. Ама че ме карате да се обяснявам за очевадни неща....

Във Виена Ин Витро Център успеваемостта за 2013 е 48%, а за първата половина на 2014 тя нараства до 61%.........

Сега доволна ли си?
Когато фактите говорят и боговете мълчат!!!

# 606

След Токуда зачестиха неуспешните опити на д-р . Димитрова.

И това по какъв начин доказва първоначалната ти теза? Това, за което конкретно те питах?

Във Виена Ин Витро Център успеваемостта за 2013 е 48%, а за първата половина на 2014 тя нараства до 61%.........

Ти нещо се гъбаркаш с мен ми се струва. Но оценявам чувството ти за хумор.

Fortuna_85, по трудният начин си си научила и ти урока. И аз много уроци научих. Изтупваш се, продължаваш напред. Никой няма гаранция за нищо. Това е живота. Колкото по-бързо се възстановиш психически, толкова по-добре за теб.

# 607
Някой ще ми обясни ли какъв е проблемът с доминантния фоликул и аз имах такъв?! Thinking

# 608
Sevianas, с риск да им писне на хората от моят ник: в началото на стимулацията, ако се види че един фоликул се оформя като доминантен (като за съжаление не мога да кажа точните размери), става въпрос за някакво разминаване с определени милиметри, то тогава нещата вървят много по-трудно. Просто оформилият се доминантен един вид потиска растежа на останалите.

Защото при нормална овулация (нестимулирана) има пак няколко антрални фоликула и най-добрият се оформя като доминантен и расте само той. Просто природата е заложила такива механизми - тръгне ли един, другите си остават антрални при нормални условия.

При стимулация, яйчниците се помпят грубо казано и другите вече или ще вървят по-малки, или няма да тръгнат изобщо (в по-редки случи при намален към изчерпване резерв).

Много е индивидуално всичко със стимулациите - лекарства, дози, кога се започват стимулациите. Всичко трябва да се улучи и/или прецени.

# 609
  • При вещиците
Фортуна, казах ти, че ако доктор е извършил инвитро при наличие на хидросалпингс БЯГАЙ от него и не слушай обяснения. Така направих и аз с един "доктор" провъзгласен за божество от пишещите в този форум. Успокой се, премисли и избери мястото си. Обясних ти и как избрах моята си клиника-да е голяма и могъща, защото по този начин ще си сигурна че ще имат най-модерната апаратура и добри ембриолози, всичко това е разковничето за успешно и витро. Лекуващия лекар и неговата усмивка са едва 10% от целия процес. За съжаление могъща клиника с добри ембриолози НЕ съществува в България!

# 610
Итела в Истанбул ли правиш опити?

# 611
След това, което се случи с нас, аз също смятам, че зад успеха и гърба на Димитрова в Токуда стоеше много добрата техника и екип от ембриолози, обучаван извън България. Всичко това липсва във Вита. Мисля и че тя самата също го знае твърде добре, иначе нямаше да й е толкова болно, че я махат от там. Тя беше убедена в нашия успешен изход от ситуацията от първи път, обяснявайки ни за екипа, ембриолозите и всичко с нашия случай. Беше толкова уверена и категорична... Уви, и тя не можеше да си обясни след това защо дори до трансфер не се стигна!
Бяха добър екип в Токуда, жалко, че не се разбраха, но и във Вита ще спечелят парички, не се притеснявайте ☺☺☺
Работете здраво сега и им дайте този шанс!
А пък на нас ни разказа,как имало само една много добра ембриоложка във Токуда,а другата се учила на нейните пациентки.Как се молила тази начинаещата ембриоложка да не се пада тя,но ако се падала,както се случвало на не малко от нейните пациентки,неможела да и каже,че тя се учи на техните яйцеклетки и затова повечето не се оплождали!А пък и така рискувала работата си!И това всичкото ни го каза,за да се кълне в децата си,че ембриоложката във Вита била най-добра!За клиниката на Владимиров ни каза,че там ембриоложката била с малко опит и неставала и тя!Е питам се -що за думи са това от "специалист"!Как иска да и повярвам,че и тук не си премълчава за злоупотребите,като тя самата ни разказа всичко това!Съжалявам,че не я записах,за да докажа на всички неверници,че аз нямам за цел да си измислям!Аз си истрадах болката,но тези думи ни вцепениха с мъжа ми....А после се кълне в най-милото си!Хора моля ви,нека се научим да уважаваме човешката мъка и не се нападаме!

# 612
  • При вещиците
Итела в Истанбул ли правиш опити?
Да, "опита" е вече на 1 г. Но аз не рекламирам тук Истанбул, има и други свестни клиники по света. Просто след 4 стимулации и 5 трансфера в БГ, обявена за стара и негодна, реших че няма да позволя на никой да се посиграва с мен, мм и нашата мечта за дете.

# 613
Браво! Бъдете здрави и щастливи! Heart Eyes

# 614
Итела (Lili_mili), така е, каза ми !
Просто тук в темата в последно време се получи нещо такова, че : "Ситият" на "гладния" не вярва !
Излезе, че съм и с разклатена психика дори. Simple Smile
Но така е, на този свят не случайно е казано : "Прави добро, и го хвърли после в реката". Опитах се да споделя ИСТИНАТА за това, което се случи с мен. И излезе, че тъй като "не съм се възстановила още психически" след неуспеха, та затова нападам "напразно" д-р Димитрова !
И не, защото просто се изгаври с мен, и ми остави завинаги своя "автограф" в живота ...не, тя без да "иска" ме излъга и злоупотреби с мен !
Затова, окончателно съм затворила тази страница от живота си, така е трябвало- да преживея и това ! Да те излъже някой веднъж е зле за него, но ако допуснеш това да се повтори е зле вече за теб.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт