Февруарчетата се родиха и света ни промениха 1

• 35 429
  • 664
  •   1
Отговори
# 210
  • София
mierin  Hug! Аз за сега ще си ползвам настоящата количка, само трябва да сменим зимния с летния кош. Мисля догодина да я сменя с някоя тип чадър.
sembia, абе пробвам ама не съм сигурна, че я правя правилно.  Rolling Eyes
svetulka3, добре дошла!  Grinning И моя глезльо е така с дневното спане.  Confused Лошото е, че и през нощта се буди на 3ч. и аз заспивам преди да се е наял и въобще не знам колко е сукал. Събуждам се в някакви странни пози и го местя от мен. Интересно му е на гимнастиката 10 мин.
novodoshla, нашата лекарка каза, че е рано за зъби ама знае ли човек всяко дете е различно. Мда, пазходките в приятна компания са много по-добри от самотните такива.  Wink
Slavy, и аз мисля  да почна по-раничко да мачкам храната, защото каката в началото като тръгна на ясла се давеше. Интересно ми стана каква ли е причината един път да суче, а друг път да не иска.  newsm78 Малкия пък вече любопитства и докато го кърмя не трябва да говоря, защото ме пуска и почва да ме следа.  Wink
Rusalia, май момченцата са по трудни със спането.  Wink  fingerscrossed

# 211
  • София
Вчера водихме бебок на консултация, че и тати е болен и трябваше и той да се прегледа. Равносметката за един месец голям напън, почти хранен с шише е с около +400 гр и +4 см. Ами не наддава и това е! Вече изобщо не мисля да се впрягам. Детето е в страхотна кондиция! През следващите месеци вече започват да наддават по много малко.

Гери, мисля че когато е много гладен не иска да суче. Тези дни ще гледам да го слагам полусънен, да видим дали ще има ефект.

Новодошла, аз ползвам бандани на Kiki Bibs. Една позната ми ги даде заедно със всичките и многократни пелени. Те също са един триъгълник с копчета, но са от памук и са двойни. Като цена съм 6 лв по магазините. Като ги гледах си мисля да търся памучни платове и да си ушия. Аз все още не съм се стиковала с майките в нашия парк. Има няколко февруарки, но нещо се разминаваме. Имам една друга позната наблизо с бебче, но и с нея не можем да се видим. Аз правя кръгчета из квартала, че имам доста кила за смъкване.

# 212
  • Варна
Аз все още не съм се стиковала с майките в нашия парк. Има няколко февруарки, но нещо се разминаваме. Имам една друга позната наблизо с бебче, но и с нея не можем да се видим. Аз правя кръгчета из квартала, че имам доста кила за смъкване.
И аз съм така с майките... Ми те искат да ходим по кафета, пък мойто чудо повече от 5 мин. в спряла на едно място количка не седи...  Rolling Eyes

# 213
Здравейте! По колко пъти ядат вашите бебета? Моето неусетно ги намали от 8 на 5. Неусетно, защото той много повръща и аз гледах да не го прехранвам...а той наддаваше добре. За 3 меасеца е 6,800 и 64 см. Обаче напоследък усетих , че сме намалили храненията, всв така повръща често, а като го сложа яде 5 мин и почва да се върти. Премерих го криво- ляво, за последните 2 седмици не е наддал нищо. Какво да правя, да не е заради връщането на храна? Иначе е активен на гимнастиката... Е, и в хленченето също? Simple Smile

# 214
И аз имам желание да се съберем с мамите февруарки, ама като чета и гледам те са от другия край на Ся. Други се събират в Южен парк. А аз посмъртно не бих отищла там по лични причини. И си ходя да си посрещам тати до Кр. поляна. Ама пущина затвориха "Житница".
А относно яденето ние вече преминахме на НАН 1.Струва ли ми се, или това мляко ми стои по-воднисто? И като, че ли не е толкова хранително? Ние ядем 5 пъти на ден по 170 мл. Опитахме да увеличим, ама тя го отказа тези 20 мл допълнителното. Как пък го прецени не зная. Ей, че хлапета!!!!

# 215
  • СОФИЯ
Количката е Макларън и е само бебешкия кош. Даде ми я братовчедка ми. Затова питам за марка, че не съм запозната като качество кой са добри и по възможност на по нормални цени  Simple Smile

evianna ние хапваме 6 пъти на денонощие по 140/150 гр.

# 216
  • СОФИЯ
Ние по принцип живеем в Люлин та Западен парк ни е най удобен  Peace Но сега сме при мама и тате та всички паркова са ни далече, но ако има сбирка лятото ще се помъчим да дойдем  Heart Eyes Hug

# 217
  • София
Здравейте! По колко пъти ядат вашите бебета? Моето неусетно ги намали от 8 на 5. Неусетно, защото той много повръща и аз гледах да не го прехранвам...а той наддаваше добре. За 3 меасеца е 6,800 и 64 см. Обаче напоследък усетих , че сме намалили храненията, всв така повръща често, а като го сложа яде 5 мин и почва да се върти. Премерих го криво- ляво, за последните 2 седмици не е наддал нищо. Какво да правя, да не е заради връщането на храна? Иначе е активен на гимнастиката... Е, и в хленченето също? Simple Smile
evianna, при нас също намаля броя на храненията. Някък неусетно станаха 5. Обаче последните две нощи възобнови едно нощно хранене. Като количество е в диапазон от 100 до 180, всичко е относително. Зависи преди колко време е ял и дали е сукал преди това. Нормално е вече да се разсейват и от най-малкия шум. Моя също е така. Страх го е да не пропусне нещо. Идва момент, в който за 5 -10 минутки ще се нахранват. Може да му следиш юмручетата, когато започнат да се отпускат означава, че се е нахранил. Сутринта наблюдавах моя докато сучеше. Вече не са свити в юмрук, но пак ги държи близо до гърдата и бяха леко присвити. Постоепено ги отдаличи, целия се отпусна, когато се нахрани. Но нямаше много дразнители все още.

mierin, Макларън е една чудесна марка Simple Smile Защо не потърсиш летния и зимния кош в продавалника. Може да ти излезне късмета. Аз сега съм с една Graco QUATRO TOUR и съм много доволна. Обаче една съседка ми я хариза. Имам малко забелжки, но тя е ползвана дълго време и ми е без пари, така че е перфектна. Бях се надъхала да си купувам нова, но в последствие се отказах и реших, че не ми се дават много пари за количка. Като цяло Лорели са приемливи като цена - качество. Също така и Кангарото. От скъпите Макси кози АБЦ Дизайн, Бебе комфорт, Пег Перего,  X-Lander много ги хвалят

# 218
  • София
TODICHKA11, аз също не харесвам Южния парк. Ние се разхождаме в парка на Овча Купел.

# 219
  • София
Много съм разсеяна....
evianna, кносултира ли се с педиатъра ви за повръщането?

# 220
TODICHKA11, аз също не харесвам Южния парк. Ние се разхождаме в парка на Овча Купел.

абе хубав си е Южният парк, особено през седмицата, че през уикендите става лудница, .. и ми е близко, ама сама да тръгна да ходя до там и да го обикалям ми се струва тъпо и затова си стоя в градинките в квартала.
Аз да се оплача, мисля вече да започна, да дохранвам малкия с изкуствено мляко. Мисля, че кърмата ми драстично намалява и той започва да се върти и да се ядосва докато суче. Пробвах всичко - яденето, чайовете за кърмачки, двете гърди - все тая.. Ще продължа да го кърмя докато мога, но поне да не стои гладно детето. Ще пробвам пак с хипоалергичния Хип комбиотик, който му додаваха в болницата, дано не се мръщи като последния път. 

# 221
Щом мислииш, че не ти стига кърмата, пробвай с АМ. Аз не съм толкова веща, ама си мисля, че Лактана - та е по-хранително мляко. Защото ние го сменихме с НАН 1 - без причина просто имах подарък голяма кутия от НАН - а, ома нещо не ми хоресва. Струва ми се някакво воднисто.
Апропо на мен изобщо не ми пука. Ходя си сама на парка на Хиподрума или Иван Гешов, когато нямам кеф. Или чак до депото, когато имам повече енерджи. Трябва да се свалят килца....
Апропо и аз да се жалвам на "смокинята" на нашата кокона и излязоха някакви пъпчици. Мажа ги със Судокрем доста обилно, но те не се махат. Откъде ли се явиха? Неудобно ми е , ама като ходя тази седмица ще ги покажа на докторицата й.
Целувки.... Приятна вечер!!!

# 222
  • София
Апропо и аз да се жалвам на "смокинята" на нашата кокона и излязоха някакви пъпчици. Мажа ги със Судокрем доста обилно, но те не се махат. Откъде ли се явиха? Неудобно ми е , ама като ходя тази седмица ще ги покажа на докторицата й.
Да не е подсечена? При всяка смяна на памперса ли мажеш? На докторицата това й е работата.  Wink Преди време си бях поръчала белия крем на Ралчев и съм много доволна. И малкия и каката се оправят след 3-4 мазания.
Моя също е така. Страх го е да не пропусне нещо. Идва момент, в който за 5 -10 минутки ще се нахранват. Може да му следиш юмручетата, когато започнат да се отпускат означава, че се е нахранил. Сутринта наблюдавах моя докато сучеше. Вече не са свити в юмрук, но пак ги държи близо до гърдата и бяха леко присвити. Постоепено ги отдаличи, целия се отпусна, когато се нахрани. Но нямаше много дразнители все още.
Не съм обръщала внимание на ръцете, утре ще го наблюдавам.  Simple Smile
Slavy, полусънен по-добре ли се храни? Лекаря какво каза за наддаването?

Малкия яде между 7-9 пъти на денонощие незнайно колко като количество.  Laughing
Да се похваля, че пишката му вече е забелена.  Simple Smile
Ако се организира среща идваме и ние. Живеем в Лозенец.
Махнахме вчера коша на количката, но летния вариант няма изцяло легнало положение, което не ми харесва.  Confused

# 223
  • СОФИЯ
Slavy на мен Макларън ми е малко скъпа марка  Embarassed иначе много ми харесва.

# 224
На всяка смяна на памперса я мажа със Судокрема. А мм днес цял ден я маже с това Македонско чудо. Кото, че ли се поизгубиха.

Общи условия

Активация на акаунт