Февруарчетата се родиха и света ни промениха 1

• 35 420
  • 664
  •   1
Отговори
# 315
И аз щях да се жалвам за храненето. От два дни ми отказва да яде, или яде по 70-80 мл Ние сме на НАН 1 сега. Май от самото начало не го прие ок, яма се мъчихме месец и кусур. Преди това бяхме на Лактана, като че ли по го пиеше. И сега се чудя дали да мина пак на Лактана, или да пробвам друго мляко??? А като цяло си е злояда нашата кокона.
За Бебелан не ги ли хранят в болницата в родилното с такова мляко. Защото аз не мога да кърмя и от болницата само на АМ сме. И от там го плюеше млякото. После като, че ли свикна с Лактана..  Защо ми беше да го сменям... Ужас!!! Да пробвам ли с мляко на ХИП?

# 316
  • гр.Бургас
И аз щях да се жалвам за храненето. От два дни ми отказва да яде, или яде по 70-80 мл Ние сме на НАН 1 сега. Май от самото начало не го прие ок, яма се мъчихме месец и кусур. Преди това бяхме на Лактана, като че ли по го пиеше. И сега се чудя дали да мина пак на Лактана, или да пробвам друго мляко??? А като цяло си е злояда нашата кокона.
За Бебелан не ги ли хранят в болницата в родилното с такова мляко. Защото аз не мога да кърмя и от болницата само на АМ сме. И от там го плюеше млякото. После като, че ли свикна с Лактана..  Защо ми беше да го сменям... Ужас!!! Да пробвам ли с мляко на ХИП?
Във всяка болница ги хранят с различно мляко.И моя отказа НАН,сега сме на ДМ-ското и бебелан

# 317
Аз като чета ,почвам да си мисля ,че е проблем на възрастта.Явно всички намаляват храненето на 3-4 месеца.Май не е от млякото.Особено ако има хора и шум няма ядене...

# 318
  • СОФИЯ
И нашата мацка понякога отказва да яде и борбата е жестока  ooooh! Mr. Green Не знам защо  Naughty
А пък тия два дни е едно скимтене, мрънкане направо се подлудих  Mr. Green #Cussing out
Сега майка я храни и реве ...не знам  Thinking

# 319
  • София
Вече се разсейват лесно, а и има "кърмаческа стачка" ама не си спомням за кой месец беше характерна.
При нас нищо ново. Добре сме. В понеделник ще ходим на консултация и пак ще ни боцкат.
karina31, нашата лекарка ни изписа Фунгостатин. Устата е почти изчистена от петънцата. Дупето му се беше обринало и по почти се оправи.

# 320
Здравейте!Най-накрая се наканих да седна на лаптопа,за да вляза във форума.
И Мишо напоследък не иска да яде както трябва,а ако има хора покрай него само се върти да не изтърве нещо,голям клюкар ще става Laughing
Нашата кака е болна и той се разболя покрай нея и днес го водих на лекар,за сега ще се лекуваме с хомеопатия и дано му мине,че да не се налага да пие АБ.Понеже още много повръща след ядене,педи ни препоръча да минем на фризовом,дано има някакъв ефект от него.
Ставач,че пак ревнахме,спи по 20 минути и е наспан Mr. Green
Целувки на всички бебоци Hug

# 321
  • СОФИЯ
Лили ние бяхме на Фризовом доста ни помогна  Praynig с нея всичко беше наред. Не се притеснявай ще отмине повръщането от раз  Hug Hug
И дано бързо оздравеят и двамата  Hug Hug Praynig

И ние клюкарства ме и то много  Joy Joy  Heart Eyes

# 322
Момичета, в петък сме на ортопед при д-р Алексиев, личната лекарка ми даде телефона му да си запишем час, но ми направи впечатление, че не ми даде направление, този преглед не се ли поема по здравна каса... Не, че няма да си платим 40-те лева или колкото е там, но все пак..

# 323
  • София
Ходихме на консултация и за един месец + 500гр. и според доктора +8см., ама аз нещо се съмнявам, че са толкова. Биха ни последните за сега ваксини и малкия вдигна лека Т, дано през нощта не е крив много.
За сега си оставаме само на кърма.  Малкия вече съвсем свободно се върти от гръб по корем (на дясната страна). Гледах си записките с каката - тя се е завъртяла на 6м., ама беше по-пухкава. А и на малкия му показах няколко пъти и може да е повлияло. Към 6м. мисля да го заведа на очен лекар. Днес една приятелка е водила нейния и са казали, че има астигматизъм, а е на 10м.

novodoshla, днес на консултацията въобще не стана дума за ортопед. Ама и аз покрай ваксините не се сетих.
liliq nikolaeva, бързо възстановяване на децата и дано се разминете с АБ.

# 324
Mомичета здравейте Simple Smile Я кажете,как сте със спането през деня..........Сутрин се събуждаме в 05:00ч....играем до 06:30 - 07:00 ч. изпращаме тате на работа......Заспива до към 08:30 - 09:00 ч.и после няма сън до 17:00 часа някъде!!!

# 325
  • София
Момичета, здравейте!
Върнахме се от морето. Бяхме на Вили "Пирин", които са част от СОК Камчия. Едно невероятно място. Хората които работят в целия комплекс го правят със сърце и душа! Мисля че пак ще го посетим Simple Smile В комплексът има училище и бих казала че завиждам на Варненските мами, че имат такъва възможност децата им да учат там.

Вчера покрай болния батко премериха и бебок + 300 гр и 4 см т.е 5.650 и 64 см Simple Smile Това е за около 3 седмици. Отложихме ваксината, но се надявам другата седмица, големия като се оправи да я сложим.
Силно се надявах малкия да прояви интерес към нашата храна, но уви... към момента не. Давам му още 3 седмици и тогава ще мисля.

Мисля, че направлението за ортопеда е отпаднало. Поне така писа една мама във фейбука. Аз водих моя без направление в Горна Баня и ми взеха 43 лв.

Идеята за очния лекар е много добра. Вчера и аз си го мислех, но забравих да питам педиатърката.

За храненето и спането нищо не мога да кажа. Нямаме режим, яде и спи когато колкото иска. Всеки ден е различен. Определено спи по-малко през деня. Ако сме навън спи повече в количката.

# 326
  • Стара Загора / Пловдив
Здравейте ,мами,мога ли да се включа със закъснение?

Зачетох се и виждам,че всички бебчета правят едни и същи дивотии по еднакво време. Ще ми бъде приятно и аз да споделя и да науча от вас. Мерси

# 327
  • София
icheryy, добре дошла! Сподели нещо за вас. ☺
 Aylq, не си представям в 5ч. да си играем. 😩
Slavy, успяхте ли да си починете? Баткото бързо да оздравява.

# 328
GERY80, писах ти ЛС относно раниците, не го ли получи ?

# 329
  • гр.Бургас
От 01.06 направлението за ортопед е отпаднало.За очен лекар най-добре на 6м.Аз съм водила баткото по-рано,защото беше в кувьоз като се роди,но е трудно да се направи прегледа на малко бебе

Общи условия

Активация на акаунт