Февруарчетата се родиха и света ни промениха 1

• 35 382
  • 664
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте мамчета. Вчера сутринта ни сложиха втората ваксина и бебка е с температура  38.5 почти през цялото време. Вече незнам какво е нормално. Редуваме всякакви температуро понижаващи средства. Л.Л казва, че е нормална реакция на организма, но аз се притеснавам. Предстои ни и трети последен прием другия месец и направо не ми се мисли.

Дано сте се разминали с повече температура и да се е оправил бебо. На нас ни предстои третата на 29, с тия жеги само висока температура ни липсва.

а тук все едно бомба е паднала, къде се изпокрихте момичета... И дайте тоя линк към фейсбукгрупата, че тук никой не остана, а по цял ден вкъщи заради жегата е голяма скука..

# 346
  • София
При нас режима малко се промени и преди 10 трудно успявам да се оправя и да излезнем. Става много топло, но до към 12 се разхождаме и после се крием в къщи. След обяд излизам пак, за да вземем баткото от градина. Според мен яде малко, но не иска повече, така че колкото толкова.Тази жега е ужасна, но нали искахме лято, ето го.
В комплексът има училище и бих казала че завиждам на Варненските мами, че имат такъва възможност децата им да учат там.
Училището в к-кс Камчия е само за русначета и Варненските мами и да искаме, няма как да се възползваме. Там повечето по-големи хотели и СПА-центрове са вече руски. Отдават някои услуги под наем - може да се ползват басейни, сауни, масажи, спортни съоръжения, но като цяло в активния сезон отсядат само руснаци и училището е за групи русначета, които идват специално на лятно училище. Иначе има доста читави къмпнизи и бунгала в комплекса все още и се радвам, че сте попаднали на някои от тях.

HappyKali , било е само за русначета, но вече не. Социалната програма е прекратена и сега можем и ние българите да почиваме там. Аз лично видях родителите как си записват децата в училището. Имаше и други, които учеха. Започна и лагерната смяна на деца от България. Иначе Камчия ми е едно любимо място. Преди 6-7 години имах "късмета" да резервирам на къмпинг Рай, който се оказа ад. От тогава не рискувам с непроверени бунгала.

# 347
При нас режима малко се промени и преди 10 трудно успявам да се оправя и да излезнем. Става много топло, но до към 12 се разхождаме и после се крием в къщи. След обяд излизам пак, за да вземем баткото от градина. Според мен яде малко, но не иска повече, така че колкото толкова.Тази жега е ужасна, но нали искахме лято, ето го.

оо, ние даже през деня вече почти не излизаме, освен ако много рано сутрин не сме се разбудили и двамата. Иначе чак след 7 вечерта и го караме на нощни разходки. Даже вече почна да пие вода. А и тия скапани килограми допълнително как утежняват нещата, ама още не смея да намаля храната, заради кърмата.

# 348
Здравейте и от мен,мили мами! Реших и аз да се включа при вас. Моето бебче също е февруарско и самичко си избра да се роди на 02.02.2016 Simple Smile ще се радвам заедно да обменяме опит! Весело лято на всички!!!

# 349
Здравейте и от мен,мили мами! Реших и аз да се включа при вас. Моето бебче също е февруарско и самичко си избра да се роди на 02.02.2016 Simple Smile ще се радвам заедно да обменяме опит! Весело лято на всички!!!
Добре дошла Simple Smile)

# 350
  • София
Veronichka, добре дошла.  Simple Smile

Ние последните дни излизаме към 18ч. Малкия две нощи беше много неспокоен и аз бях гроги и въобще не ми беше до разходки. В тази жега докато се кърмим много се поти, целия почва да лепне. Втори ден преди следобедния сън го обливам с водичка в коритото да се освежи малко. Вчера му дадох едно парче ябълка и му хареса май, защото си го посмука. Не може да си го държи за дълго, хваща го слага го в устата и след секунди го е пуснал и е паднало.

# 351
  • София
Дааа, днес и ние няма да излизаме преди обяд. Чак надвечер да вземем баткото от градината. Сутринта още в 7.30 като излезнах да простирам слънцето ме смаза. Как ще я караме не знам. Май и климатик трябва да сложим. Следващата седмица баткото е на зелено училище на Витоша, надявам се че ще му е по-добре.

Днес и аз дадох една черешка да си посмуче и май му хареса. Още не сме започнали захранване, никакъв интерес няма. Чакам още 2 седмици и започвам да го пробвам. Стана на 5 месеца и започва да ме тревожи дали ще прояде. Май и тази седмица ще пропуснем ваксината, бебо точи някакъв бистър сопол, който се стича в гърлото му, а аз съм почти болна Simple Smile Запушен нос, болки в гърлото. Ей пожелах си да отложим ваксините и вече 5-ти месец в къщи някой е болен....

Veronichka, добре дошла!

# 352
  • София
Мислех да почвам захранването от 6 месец, ама ще го пробвам по-рано с малки дози първоначално без да замествам ядене. Ще изчакам само да отминат жегите.

# 353
Добро утро момичета:) Ние с малчо рано рано се събуждаме,излизаме на разходка сутрин,че после си е много горещо...Ако питате къде на разходка,да ви кажа-живеем в едно малко селце,където дори няма един млад човек за да си размениш една приказка(ако искате вярвайте).Разходката ни,се състои от обиколка на улицата в която живеем и тя е около 200м.Таткото ни отива на работа сутрин в 06:30,връща се вечер към 18х,та по цял ден сме сами с малчо.....Мога да ви кажа,че и да искаш и до магазина не можеш да отидеш,защото такъв няма...Просто е един ужас..... Close

Последна редакция: нд, 26 юни 2016, 10:54 от bubanka

# 354
  • СОФИЯ
Здравейте  Heart Eyes

Veronichka добре дошла  bouquet

Гери и на нас ни отложиха захранването заради стомахчето  Peace и нали сме на хипоалергенна храна  Peace В началото на другия месец ще ходим на гастро.
Нашата педиатърка каза така за захранването: да започнем с картоф /сваряваме, пасираме/ правим си храната/АМ/ или изцеждате от кърмата и ги объркваме. Така първия ден на обедно хранене даваме да кажем 2 лъжички. Изчакваме 24 часа за да се види дали няма да има някаква алергична реакция и ако всичко е наред продължаваме така всеки ден като по малко увеличаваме картофа и намаляваме млякото докато не заместим млякото с картофчето. Така се прави с всеки зеленчук в началото по малко изчакваме да видим дали всичко е наред и продължаваме.

# 355
  • СОФИЯ
Aylq къде е това малко селце ? И аз живея в едно малко селце в полите на Витоша  Heart Eyes Има млади хора но няма много майки с бебчовци  Heart Eyes Та си правим разходки сами с бебка  Blush

# 356
Aylq къде е това малко селце ? И аз живея в едно малко селце в полите на Витоша  Heart Eyes Има млади хора но няма много майки с бебчовци  Heart Eyes Та си правим разходки сами с бебка  Blush

Селото е в Разградска област,община Кубрат

# 357
  • СОФИЯ
Aylq да няма много разнообразие но пък сме на по чист въздух и в къща  Heart Eyes Много ми е приятно изляза си на двора с бебка и мога да си стоя цял ден така  Heart Eyes

# 358
Aylq да няма много разнообразие но пък сме на по чист въздух и в къща  Heart Eyes Много ми е приятно изляза си на двора с бебка и мога да си стоя цял ден така  Heart Eyes

Права си мила,но някъде човек изпитва нужда да говори с някого

# 359
  • СОФИЯ

Права си мила,но някъде човек изпитва нужда да говори с някого

Ще си говорим тук миличка  Heart Eyes Crazy Hug

Калич отдавна казвах, че заради фейса тук темата ни запустя  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт