Февруарчетата се родиха и света ни промениха 1

• 35 370
  • 664
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Ayla, имаш едно силно гуш и от мен! Повярвай ми, макар че съм в София и аз често нямам с кой да си поговоря. Баткото като си остане в къщи толкова много му се радвам. Има на кой да се карам по цял ден и си изговарям онези 1000 думи, които жените трябвало да изрекат на ден Simple Smile А таткото като се прибере за 5 минути ми се напълва мойта глава от собствения ми глас. Казвай какво те вълнува и ще си говорим! Аз се опитвам да влизам по-често, но не винаги успявам. Ще се постаря още малко! Simple Smile

Ей хайде споделете на какво си играете с бебочковците. Аз моя го уча да дава боц и пет. Ще направя клипче тати като се прибере и ще ви го покажа.  Играем на ку-ку, той се залива, пеем песни.

# 361
  • СОФИЯ
Slavy ние също играем на Ку-ку, и на боц, научих я когато правим гимнастика да броя едно, две, едно, две и тя се смее с глас винаги  Joy И сега новата мода е, че почна сама да се обръща и като и кажа "я, да видя къде си тръгнала" обръща се и почва да се смее  Joy

Сега са много интересни и всичко на тях им е интересно  Blush

# 362
  • СОФИЯ
Рали е голяма сладурка  Heart Eyes Hug

Аз вече и махнах импровизираната възглавничка, че става същото  Joy омотава си цялата главичка  Joy

# 363
  • Варна
Ами нощем няма проблем, ама денем я ползва за играчка и я размята из цялата кошара... Слагам я, за да поеме плюнките и ако повърне малко и да не сменям направо чаршафи.

# 364
  • СОФИЯ
Аз също слагам едно чершафче навсякъде където я слагам точно поради тази причина и да не лежи на покривала дето и ние сядаме  Heart Eyes

# 365
Нооо, какво да се прави, важното е, че тук малко се пораздвижиха нещата, за което много се радвам. Радвам се, че и вашите бебоци са добре. Аз мога да се похваля, че вече малкият се опитва да се обръща и от гръб по корем, но засега успява само да застава на една страна и не може да прехвърли крака и долното рамо. Ние сме на 29 на консултация и нямам търпение да разбера за захранването какво ще ни кажат.
Иначе аз пак да си кажа, ако има някой около южния парк или гоце делчев, да се обажда, за някоя разходка...

Последна редакция: нд, 26 юни 2016, 10:56 от bubanka

# 366
БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 367
  • СОФИЯ
novodoshla ние вече се обръща по корем но обратното действие не го прави  Heart Eyes не може още  Crazy или по точно не знае какво да прави  Heart Eyes много е интересна започва да вдига дупето, ръцете ги ги опъва, свива и след известно време почва да мрънка  Joy И тя като мен не обича да лежи по коремче  Blush

# 368
  • СОФИЯ
Момичета в колко къпете вечер бебчовците ?

Ние я къпем към 21.30 - 22ч, папка и ляга  Heart Eyes Става сутрин към 7.30ч  Heart Eyes
Не знам ако я къпем по рано дали няма да се буди посред нощ  newsm78

На всички малчовци приятни сънища  smile3522 smile3522 smile3524
Дано и ние да поспим, лека  Hug

# 369
  • София
Малкия го къпем към 21-21:30ч.после яде и заспива. За мое съжаление се събужда по няколко пъти на нощ. Взимам го да го накърмя и повечето пъти заспивам .... събуждам се в някоя крива поза и вдървен врат, а нашичкия си спи в мен.  Crazy

mierin, искаш да я слагаш да спи по-рано ли? Малкия към 21я. вече става крив и набързо се къпем. Пропускаме масажа и гимнастиката. Тях ги правим през деня, когато е на кеф. Сами също вдига дупе и се набира, за да се предвижи напред и понякога успява леко да се отблъсне. Той на 28-ми прави 5 месеца и ми се струва, че му е рано още. С каката не си спомням точно кога почна да ги прави тези номера, ама си мисля, че беше по-късно.

novodoshla, аз съм в Лозенец и може да се разберем някой път да се разходим заедно.  Simple Smile

Ayla, имаш едно силно гуш и от мен! Повярвай ми, макар че съм в София и аз често нямам с кой да си поговоря. Баткото като си остане в къщи толкова много му се радвам. Има на кой да се карам по цял ден и си изговарям онези 1000 думи, които жените трябвало да изрекат на ден Simple Smile А таткото като се прибере за 5 минути ми се напълва мойта глава от собствения ми глас. Казвай какво те вълнува и ще си говорим! Аз се опитвам да влизам по-често, но не винаги успявам. Ще се постаря още малко! Simple Smile

Ей хайде споделете на какво си играете с бебочковците. Аз моя го уча да дава боц и пет. Ще направя клипче тати като се прибере и ще ви го покажа.  Играем на ку-ку, той се залива, пеем песни.

Аз, пък си починах 10 дни от каката. Утре си идва от лагер. Когато са двамата заедно през деня ми е по-трудно. Всеки си иска неговото. За игрите: общо взето изреждаме играчките, които има, пея песнички, гъделичкам го, лигавя го, правим си гимнастиката. Пробвах го няколко пъти на боц, но не съм много настоятелна.

За сега това. Laughing Лека нощ от мен!  Hug

Последна редакция: нд, 26 юни 2016, 10:57 от bubanka

# 370
Момичета в колко къпете вечер бебчовците ?

Ми аз Мишо го къпя според зависи как му идва вечерното хранене, но е някъде в интервала между 7 и половина и 9 и половина, не го отлагам за по-късно, защото често като заспи към 8 и се буди към 2, което е много гадно, защото хем спи повече, хем аз през това време правя някви неща и като си легна към 11 ми се връзват пак само 3 часа сън, в най-добрия случай. Иначе и той си се буди поне по 2 пъти на нощ, обичайно към 2-3 и после към 5-6.
Все забравям да ви питам, вие сега давате ли някви капки на бебоците, аз давам само вигантол по 2 капки, но се чудя дали лятото не са много, сега на 29 ще питам, да не говоря, че често сутрин рано-рано забравям да ги дам.
А относно игрите, трябва да призная, че ми се иска повече да си играя с него, обаче често просто нямам сили - с това хронично недоспиване и кърмене на 3 часа, пък той си суче поне по 15-20 минути, и после да сготвя нещо за баткото и таткото, да поизчистя малко, да излезем на разходка, абе все нещо има... и затова в малкото време, което ми остава предимно му пея, за да го приспивам, правя му гимнастиката, слагам го отвреме на време да лежи по корем или на килимчето за активна гимнастика и в останалото време просто го разнасям в шезлонга от стая в стая, докато шетам.

# 371

novodoshla, аз съм в Лозенец и може да се разберем някой път да се разходим заедно.  Simple Smile

Гери, много ще се радвам. Аз съм на 15 минути от горната част на южния парк, но винаги мога да се спусна долу до Витошка, Спартак или пък към Американското посолство, ако за теб някое от тези места е  по-близо и се разхождаш там. Или пък да кажеш ако ходиш в други градинки. Аз нямам моя си кола и съм пешеходна, но това не е проблем, по-скоро само трябва да си наместим кърменията и да не е супер жега. Иначе, ако някой ден другата седмица си свободна и имаш желание, ще се радвам да се видим, пък може и някой друг да се присъедини.

# 372
Момичета да ви кажа,че със беби сме приети в болницата-ларингит....Хайде стискайте палци да се оправяме по бързо и да се приберем у дома....

# 373
  • Варна
 Cry
Момичета да ви кажа,че със беби сме приети в болницата-ларингит....Хайде стискайте палци да се оправяме по бързо и да се приберем у дома....
Оправяйте се бързо...

# 374
  • СОФИЯ
GERY80 питах ви за да видя вашите бебчовки в колко лягат и стават  Hug И точно това си мислех, че ако я къпя по рано може би ще става по някое време през нощта. Сега някак си свикна с това да ляга около 22ч. и така ще оставя за сега нещата.

Общи условия

Активация на акаунт