Февруарчетата се родиха и света ни промениха 1

• 35 375
  • 664
  •   1
Отговори
# 375
  • ruse

GERY80 дадох ти паролите за тук а ти си сменила паролата и не мога да вляза.Ако обиаш когато имаш време на 24 страница има линкове с профилите ни в Фейса искам да бъдат премахнати на никой няма да му е приятно да му се шири профила из бг мама и всички да си влизат и да гледат.

# 376
  • Варна

GERY80 дадох ти паролите за тук а ти си сменила паролата и не мога да вляза.Ако обиаш когато имаш време на 24 страница има линкове с профилите ни в Фейса искам да бъдат премахнати на никой няма да му е приятно да му се шири профила из бг мама и всички да си влизат и да гледат.
Деси, изтрих ги. Мислех, че след 24 часа не можеш да редактираш пост, но успях да ги изтрия...

# 377
# 378
  • София

ПАРОЛАТА НЕ Е СМЕНЕНА!!!

# 379
  • София
Aylq, бързо оздравяваме и прибиране в къщи!  Hug

# 380
Aylq, бързо оздравяваме и прибиране в къщи!  Hug
Благодаря мила Hug

# 381
  • София
 loolly, благодаря, че се включи ще се радвам ако пишеш при нас!  Grinning

Е, голяма жега днес .... малкия хем седя само по боди потник и видях, че са му излезнали пъпчици от притопляне.

# 382
Момичета, от днес ново двайсе - тръгва малкият да заспива и вече се е унесъл, но си мърда с крачета, с ръце, напъва се нещо, явно да ака и изведнъж хоп тръгна да се върти и така се извъртя, че от гръб почти по корем, но главата и устата вече забити във възглавницата, а продължава да спи и не може да се усети да се върне наобратно, а даже още повече се забива във възглавницата и направо все едно почва да се души, веднага го обърнах... Обаче на следващото спане пак. Сега за половин час още три пъти, като единият път дори точно си обличах нощницата и нещо да се оправя и бях с гръб и дори не го видях веднага, а той даже и звуци не издава. Не е акал от вчера и не спи спокойно,но с това обръщане насън, направо не знам, няма да спя тая нощ.. На някоя от вас случвало ли се е подобно нещо? Нещо освен да му сложа възглавници от страни, знам ли

# 383
  • София
Сложи му, ама да не са упрени в него, че ще му е топло. Според мен ако не може да диша ще се завърти.

# 384
  • София
Момичета, аз също напуснах фейсгрупата! Надявам се да раздвижим темата тук повече. Гледах, че няма много линкове на първа страничка, мисля да ги допълним. Да си направим една хубава библиотечка с полезна информация! Simple Smile Предлагам да сменим паролата на профила и само мами, които пишат само тук да имат достъп до нея. Вие какво мислите?

Ayla, бързо оздравяване!

# 385
Сложи му, ама да не са упрени в него, че ще му е топло. Според мен ако не може да диша ще се завърти.

в крайна сметка не му сложих възглавници, будувах докъм 3 мисля и съм заспала изведнъж се събуждам и го виждам по корем спи, но успял да си извърти главата, час по-късно с рев ме събуди, защото не беше успял, абе така цяла нощ. Дано му мине това желание да се върти така, че ми е много притеснено.

Момичета, аз също напуснах фейсгрупата! Надявам се да раздвижим темата тук повече. Гледах, че няма много линкове на първа страничка, мисля да ги допълним. Да си направим една хубава библиотечка с полезна информация! Simple Smile Предлагам да сменим паролата на профила и само мами, които пишат само тук да имат достъп до нея. Вие какво мислите?
Ayla, бързо оздравяване!

Е, защо да оганичаваме хората, нека си гледат и четат, пък който иска и да пише, ние тук все едно някви суперсекретни неща обсъждаме. Аз колко пъти като съм търсила нещо в Гугъл и ми излизат бгмама резултати, които са ми помагали. Нали това е идеята на форумите. Пък, който иска нещо по-тайно да си каже има лични съобщения.  Иначе за библиотечката идеята е готина.

и да бързо оздравяване, стискаме палци Ayla!

# 386
  • Варна
Вижте, момичета, даже и да сменим паролата, това няма да ограничи влизането и писането във темата. Тя паролата не е нужна дори на всички нас. Нужна е само на този, който ще прави темите, за да може да нанася корекции и да я администрира, ако трябва. Няма как да ограничите писането в обществен форум. Затова е форум, а не тайна Фейсбук-група. Пък и не виждам защо да не пишат. Нека си пишат, само да се спазва добрия тон. Хубавото на правилата на форума, за които бях писала в предните си постове, че модераторът може да контролира нещата и да следи за спазването на основни норми на виртуално поведение. Пишете си, обсъждайте си нещата за бебчовците и не се връзвайте за глупости...  Hug

# 387
  • София
Момичета, не съм се изразила правилно! Аз нямам нищо против мамите, които пишат в фейса да пишат и тук. Бих се радвала даже. Става въпрос за администрацията на темие, как ще е офермена заглавната срраница и т. Н.

# 388
  • Варна
Цитат на:  link=topic=915192.msg33337070#msg33337070 date=1466933731
Момичета, не съм се изразила правилно! Аз нямам нищо против мамите, които пишат в фейса да пишат и тук. Бих се радвала даже. Става въпрос за администрацията на темие, как ще е офермена заглавната срраница и т. Н.
Slavy, поста ми беше провокиран от друг пост на Гери, но сега виждам, че модератор е позачистил темата и не става ясно... Всъщност по-добре, че я е зачистил - сега ще си пишем на чисто...  Hug

# 389
  • София
Гери, аз също изнемогвам като съм с двамата. С единия е като на почивка Simple Smile Докато мога ще пращам големия на градина. Там поне има някакъв режим и се храни. В къщи само филмчета иска и се зомбира пред компютъра.

novodoshla, аз също мога да прескоча до Южния парк. Не ми е много близо, но ако се разберем за една сутрешна разходка ще се напъна малко, качвам се на 73 и идваме. Колкото до обръщането моя може,  но не обича да стои по корем и може би за това не се върти. В леглото му съм сложила едно одяло, което заема половината пространство, така че и няма много място да се върти.

mierin, Аз къпя към 8. Той си подремва след това, после става, играе и заспива към 11. Не ми се иска да го къпя късно, аз се чусвам много изморена . Хареса ли си лятна количка?

HappyKali, страхотна е Рали! Много сте напред с криеницата Simple Smile

loolly, беше споменала за група за подаряване. Може ли да я споделиш?

Много съм доволна от едно кремче на Бочко - хидратиращ крем с пшенични зародиши и маслина. На морето от памперсите нещо се зачерви и това кремче го оправи с едно-две намазвания.

Последна редакция: нд, 26 юни 2016, 16:49 от Slavy

Общи условия

Активация на акаунт