Перилни препарати и омекотители – 38

• 84 713
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
И какво, Гес, това променя фактите ли? Или прави омекотителя ок за бебета ли? Не мисля...

Влязла е в тема със специална насоченост, вероятно за да си свери часовника...няколко потребителки й писаха досежно бебе и омекотител, та..малко издребняваш ми се струва...

# 121
Ти издребняваш. Не си сверявам часовника за всичко на база форумни мнения. Защо произвеждат бебешки омекотители щом са вредни ?

# 122
  • в огледалото на живота
Теичка,спокойно бе жена  Stop
Слагай си омекотител в бебешките дрешки щом така смяташ за правилно!

Остави ни нас какво дрънкаме тук за еко,био и прочие подобни неща  Simple Smile

# 123
Видях в Лидл препарат за петна в кутия за 3,99лв на Клефект, с активен кислород. Кутията изглежда горе долу така( не можах да намеря точна снимка)
https://www.google.bg/search?q=%D0%BA%D0%BB%D0%B5%D1%84%D0%B5%D0 … Ris5OALlEa1tWM%3A
Някой ползвал ли го е?

# 124
И за мен не е проблем да се сложи омекотител на бебешки одеалца. Щом като има и специално е обозначен, че е за бебе, не виждам нищо лошо да се ползва, а и винаги може да се пусне допълнително изплакване или омекотителя да се добави при второто наливане при плакнене, разтворен в 1 л вода промерно и да се изплави добре, но пак да омекоти тъкънта - въпрос на лична преценка.

# 125
  • София
Ти издребняваш. Не си сверявам часовника за всичко на база форумни мнения. Защо произвеждат бебешки омекотители щом са вредни ?

за да печелят Wink защото много родители са склонни да купят всичко на което пише бебе.

Радвам се, че детето ти явно няма  кожни и алергични проблеми, дано все така, иначе щеше да разбираш, че не еточно въпрос на  издребняване... за съжаление децата с  такива проблеми от година на година стават все повече, та за мен колкото по-малко се провокират допълнително такива реакции - по-добре Wink

Като цяло колкото по-малко химия, по-добре и за малки и за големи.

Аз съжалявам ако то мен тръгна проблема, само казах, че има слаб аромат, то няма как и да няма дори в описанията пише, че има специално подбрани парфюми в малки количества...

# 126
Това с био и еко си е ваша работа, но не ми харесва, че някой се опитва да наложи мнението си. От омекотителя не е имало проблем, а и аз винаги пускам второ плакнене за бебешките неща. Вече 10 пъти уточнихме, че всеки решава какво да прави. Един омекотител да ни е проблема, излизайки с количката по улиците на големия град за две пресечки детето е покрито с прах и какво ли още не.

# 127
Ейнджъл дъст, детето ми имаше проблемна кожа, но тя се дължи на алергия към белтъка на кравето мляко. Аз кърмя и съм на диета, но това е друга тема.

# 128
  • София
Ейнджъл дъст, детето ми имаше проблемна кожа, но тя се дължи на алергия към белтъка на кравето мляко. Аз кърмя и съм на диета, но това е друга тема.
Да, де, явно нямате и дано и за в бъдеще да нямате проблеми свързани с контакт, аромат и т.н.  Hug
Моят например такива обриви и рани ми е правил от неща обозначени, че са за бебета, че... Laughing Crazy

И разбира се работа на всеки е какво ще прави в крайна сметка. Разбирам хората без проблеми, които мислят като теб, че лошо няма, но по принуда разбирам и другата половина и смея да твърдя, че наистина мненията не са преекспонирани и лошо в малко повече превенция няма, за който желае.

# 129
Аз съм толерантна към чуждото мнение, но Фроша специално е и хипоалергенен, така че едва ли би направила реакция. Различни са бебетата, аз например не бих упрекнала някоя майка, че се е отказала да кърми за сметка на АМ. Та така и с всичко останало.

# 130
  • Бургас
Нека сложа край на спора с въпроса какво е мнението ви за омекотител Vernel?  Peace

# 131
Видях в Лидл препарат за петна в кутия за 3,99лв на Клефект, с активен кислород. Кутията изглежда горе долу така( не можах да намеря точна снимка)
https://www.google.bg/search?q=%D0%BA%D0%BB%D0%B5%D1%84%D0%B5%D0 … Ris5OALlEa1tWM%3A
Някой ползвал ли го е?
[/quo       

Да, доволна съм. Слагах го в таблетките за бяло на ДМ и с Формила марсилски сапун. Премахна и стари петънца от дрешките но 20- месечната ми Елица. Що се отнася до ползването на омекотители при бебета- намирам го за излишно до две годинки, но едва ли е и фатално. Наистина, разходка в центъра на София /разширен също/ е по- натоварваща жизнените сили на бебето. Има и друго особено важно- плакненето. Окакто сме на годинка си перкам с нашите дрехи и прахове, но с мнооого, много вода. От скука преди месец купих омкт. Форест но и без него прането си е перфектно. Разделяне по багри и замърсеност, използване и на 60градуса и плакнене.

# 132
  • София
Дрехите на едно бебе могат да бъдат изгладени, за да бъдат меки, наистина последното, от което се нуждаят, е още една химия, която не се изплаква. Ако не можем да избираме къде да живеем, със сигурност можем да изберем по-малко ненужни химикали в живота на децата си под формата на препарати за почистване и различни преработени храни. Това, че на нещо пише "за бебета", изобщо не го прави полезно или поне безвредно. Достатъчно е да погледнем съдържанието на някои бебешки сиропчета, които въпреки че са лекарства и подложени уж на стриктен контрол, съдържат поне по два различни парабена за консервант, оцветител, понеже на новороденото му е много важно капките против колики да са розови, изкуствен аромат, щото ако не мирише на портокал, новороденото плюе и се сърди, и вместо захар - тази зверска отрова, ливнат малко аспартамче.  ooooh!

така, кажете сега какво да правя деликатна памучна риза, много ситно синьо каре (не е едноцветна), която съм лекьосала вероятно с кафе. Прах с Омо на 40 гр - цъ. Да понакисна малко с избелващата добавка на Ариел  newsm78 Притеснявам се да не се скапе цветът, но с това петно баш отпред колко по-зле да стане  Embarassed

# 133
Ев, кафето уж пада лесно, ама знам ли...с Ариел за цветно не пробва ли, нали си доволна от него..поне няма да избели карето Thinking
Другото, което ми идва на ум, наистина да покисне малко време, дори и без добавка...просто с прах.
Напълно съм съгласна и с другото, написано от теб...не всяко нещо с картинка на бебе върху етикета е ок за бебета Peace А и се чудя, със зебло ли ги повиват тези бебета, че има нужда от омекотяване на завивката...

# 134
...А и се чудя, със зебло ли ги повиват тези бебета, че има нужда от омекотяване на завивката...
Laughing Ами искат да им е мекичко, к'во толкова....

По повод Vernel. От Турция си донесох малко шишенце, много приятен, пак бих си купила. Ама колко омекотява не знам  Outta Joint

Общи условия

Активация на акаунт