Перилни препарати и омекотители – 38

• 84 720
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
Аз също ползвам омекотител за бебешките дрешки(My forest)Праха е същият.С риск да съм нахокана,но мисля че всеки сам решава,какво да използва.Хора различни,различни мнения Simple Smile

# 136
Те са прави по принцип и аз повтарям това мнение за омекотителите и бебетата от много време, но не е нужно да се вменява вина. Който има очи, ще види, който има уши, ще чуе.

За петното от кафе - кислородна вода с една пипетка или марля директно върху петното. Не уврежда цветовете на дрехата - пробвано е много пъти върху дънки и други дрехи.

# 137
  • Варна
Моля ви, качете снимка на Ариел за цветно, който обсъждате по-напред в темата.

Много моля да изкажете мнение - този Ариел как е, в сравнение с този, от снимката ? Купих си от паралелния внос, на него пише 2038 0749 13 В 09:47...аз тъй и не се научих как се разчитат кодове ?

# 138
Май февруари 2012г.е произведен - 38-мия ден на 2012 година? Ако правилно съм разчела, е престоял леко . Ако съм в грешка-се извинявам...

# 139
  • Бургас
За Vernel-а, взех го, то 3 лв къде ли не съм ги дала...Взех с аромат на рози - в опаковката ухае нежно и приятно, но прането още като го извадих от пералнята миришеше като на дим  Crossing Arms Не смея да пробвам другите аромати.

# 140
Някой питаше къде да намери турско Коколино във Варна-със сигурност има в гаражчетата на Колхозния пазар. Купих си оттам преди няколко месеца, беше много концентриран и за 60 пранета.
Вернел само веднъж си купих-не ми хареса, почти никакъв аромат след пране, както и омекотяване.

# 141
  • София
Аз да докладвам след като употребих целия Ариел за цветно, кутия от новите, от супера.
Ами....избелва. Това е. Иначе всичко друго е прекрасно.

# 142
За Ver Nel-a супер рядък и слаб аромат. Дълги години "по принуда" съм ги ползвала всичките аромати.
Искам да попитам това Коколино, което е в Кауфланд на промо, кой аромат е силен и траен? Ползвала съм само бял и син, и ми бяха харесали като трайност. Пера с Ариел и Тайд прах по принцип, но искам силен аромат. Благодаря

# 143
...но искам силен аромат.
Омекотел Максима е за теб.

# 144
...но искам силен аромат.
Омекотел Максима е за теб.

Купих бял и розов в плик, белия не ми хареса като трайност, обаче розовия е 6+. И ще търся и концентрат, обаче това Коколино за 5 лв...изкушава ме. Мислех да взема 1 за всеки случай, но ако не е трайно, май няма смисъл. Благодаря за светкавичния отговор Simple Smile

# 145
  • Варна
Аз да докладвам след като употребих целия Ариел за цветно, кутия от новите, от супера.
Ами....избелва. Това е. Иначе всичко друго е прекрасно.

Сигурен бях, че е прекалено хубаво, за да е истина !!! Предпочитам паралелен внос, дори застоял, отколкото официалния. #Cussing out #2gunfire

# 146
  • София
Така, след като прах с Ариел и Персил, искам някакъв нов прах за цветно. Препоръчайте, моля! dm-ския хубав ли беше, че съм забравила какво коментирахме преди?
А от течните - Медикс добър ли е? Бинго? За цветно.

# 147
Купих бял и розов в плик, белия не ми хареса като трайност, обаче розовия е 6+. И ще търся и концентрат, обаче това Коколино за 5 лв...изкушава ме. Мислех да взема 1 за всеки случай, но ако не е трайно, май няма смисъл. Благодаря за светкавичния отговор Simple Smile
Сега като си вадя някои пролетно-летни дрехи, прани точно с белия, още миришат след близо година.
Коколино за мен го развалиха. Синият, който бе най-траен, сега изветрява на момента. От най-любим вече не ми е толкова любим.

dm-ския хубав ли беше, че съм забравила какво коментирахме преди?
Хубав е прахът за цветно на DM, но този за бяло няма конкуренция просто.

# 148

Само аз ли не съм впечатлена от Максима... Изобщо не омекоти дрехите, ароматът е силен, даже прекалено (поне на зеленото), малко поизветря след изсъхване на дрехите, но не е моят омекотител. Ако бялото не е толкова силно дали да не взема него... стана склад вкъщи. Не мога да си харесам омекотител, освен Форест и зелено Коколино, но не обичам да ми мирише на едно и също, втръснаха ми от повтаряне тези двата.

По темата с Ариел, не съм забелязала да изсветляват дрехите, но аз слагам по половин доза, т.е. на опаковката пише за 4-5 кг пране 115 мл, слагам около 50, макс 60 мл и доста пяна става. Признавам го откъм изпиране обаче. Нямам кой знае какви петна по прането (като упоритите от храна например по  детски дрехи), но определено не съм вадила неизпрана дреха.

# 149
  • София
И аз не съм фен на Максима. Много тежки аромати.

Общи условия

Активация на акаунт