Перилни препарати и омекотители – 38

• 84 820
  • 730
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Похвалих го, но го няма в България, за съжаление. Спряха и този в зелената кутия. Rolling Eyes

Вече не си Guess, а Sekhmet ли ?

# 271
Мога да бъда с което си искам име, но все съм си аз.

# 272
Похвалих го, но го няма в България, за съжаление. Спряха и този в зелената кутия. Rolling Eyes
По-различен (по-добър) ли е от Денк Мит? Останала съм с впечатлението, че са от един производител. Peace

# 273
В класацията на Щифтунг Варентест беше по-напред в класацията (Формил на четвърто място, Денкмит - на пето). Като гледам така, повечето им показатели са еднакви.
Да, производителят е един.

# 274
Защо е това турско звучане, Гес? Нали идеята е дрехите да са чисти, не отровени. Ако щете Бонукс и Савекс купувайте. В чиста пералня, с достатъчно вода за плакнене и препарати в/у петната, дрехите ще са хигиенични.Поведение на обезумял потребител е безсмислено.

# 275
  • Варна
И аз това се питах, но не ме домързя да питам чичко Гугъл...излезе, че това е богиня-воин в митологията, и не е турска.

# 276
 Hug Hug Hug
Привет на всички. От лошото време полза май имат само дрехите, че съхнат бързо-бързо  bowuu
Мами - моля ви за съвет. С какви химии да пера петна от плодове на 7-месечно детенце, което сега прояжда, и естествено, че без петна не минава.
От спот клийнъра съм горе-долу доволна - обаче адски смърди това нещо.
Пера и плакна по 2 пъти, и пак смърди. А детето ми има склонност към алергии, включително и към миризми такива силни.

дано не възприемете въпроса ми не на място - защото по принцип знам, че има и други някакви препратати, не точно прахове и омекотители. Но ще съм благодарна за всчка помощ.
 bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

# 277
  • София

дано не възприемете въпроса ми не на място - защото по принцип знам, че има и други някакви препратати, не точно прахове и омекотители. Но ще съм благодарна за всчка помощ.
 bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

Това на Сано са го хвалили в темата:
http://ls-komers.com/assets/products/large/p_996de4739ab69b48c73 … 6ba695b0065d3.jpg

# 278
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQv3xoXrQDN … 9phT-xQs7TKGznmKQ

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRdZyxUsh9b … uxQOkNqqaXRhVLKpg

Тези ползвам на 60-градусова програма с продължителност 3 часа (алергия+ се казва) с допълнително плакнене. Нито накисвам предварително, нито ползвам препарати против петна. Всичко излиза идеално с едно пране, дори дрешки, със засъхнали петна от няколко дни Party

# 279
  • София
Прахът за фино пране Denkmit от dm има ли съставка против пренос на цветове? Защото пише, че пази цветовете и влакната, но искам да съм сигурня за цветовете.

# 280
Прахът за фино пране Denkmit от dm има ли съставка против пренос на цветове?
Да, има.

# 281
  • София
Благодаря! Simple Smile

# 282
  • На ръба..
Ох, поръчах на ММ да вземе Ариел за цветно като този в нас, че свършва пък той взел с Ленора....нали правилно помня, че този с Ленора е за бяло, ако е така...да се чудя какво да го правя че почти нямаме бели дрехи  Cry

# 283
Отидете с касовата бележка и го сменете с такъв за цветно.

# 284
  • София
...Или пери с него светли дрехи. Дори наситени цветни няма да пострадат, ако от време на време ги переш с универсален прах. Аз го практикувам за по-хигиенично изпиране веднъж месечно и няма поражения върху цветовете.

Общи условия

Активация на акаунт