Перилни препарати и омекотители – 38

• 84 823
  • 730
  •   1
Отговори
# 255
Купих Ариел в малка кутия за 1.50лв-новият...да пробвам новите му качества... bouquet Laughing

# 256
Лидълските и ДМ-ските са си читави. Хипирмаркетските ОМО и Ариел  нямат нищо общо със същите в "белите" държави.За Тайд не мога да кажа. Отдавна е известно, че производството им "за робите" е в отделни фабрики. Това важи и за бебешките стоки, козметика, сладкарски изделия.

# 257
Оффф през 5-6 страници се появява някой който все гледа да прокара идеята че тук праховете не са като там. А шанса в кварталните магазинчета за вносни препарати да попаднеш на стар прах и то на висока цена е сигурно 95%. Това че тук са коментирали хора навътре в бранша в толкова много предишни теми също не се взима в предвид, а изведнъж БАМ хора с по десетина мнения зачеркват всичко и само се повтаря " Тук са боклуци"
Аман...

# 258
Наистина аман...В темата съм отдавна, това се е коментирало надълго и нашироко...но както и Гес веднъж каза-който има уши и очи, вижда и чува...
Лошото е че така се подвеждат и други хора...

Веси, ти прала ли си с прах Ариел от Кауфланд или от била например? Защото аз - да и мога да кажа, че се справя отлично и е много далеч от боклук!

# 259
Това, че не съм графоман, не значи, че не съм изчела 35 от 38-те теми или, че не зная. Не защитавам кварталните магазинчета, а убедено заявявам нещо, което е факт. Забравих да спомена Персила. Купете си Персил лавандула от промоция и се сдобийте със същия, но купен в Германия.Това е по въпроса за помията /остатъци, които се дават на низшите видове/ и новия фашизъм.
От две години не съм прала с Ариел на промоция.

Последна редакция: чт, 21 апр 2016, 14:44 от Vesi T.

# 260
НиСши, мила, не ниЗши...

# 261
НиЗши. Сигурна съм, дебелите книги също мислят така. Свери.

# 262
  • Бургас
А с Ариел,който не е на промоция прали ли сте?

# 263
  • София
Купих Ариел в малка кутия за 1.50лв-новият...да пробвам новите му качества... bouquet Laughing

Малките кутии Ариел НЕ СА същите като новите големи кутии. Малките са произведени в Чехия, големите - в Италия.

# 264
Абсолютно същите са. Формулата е еднаква.
Освен това (лично мнение) ако трябва да избирам между Италия и Чехия, ще избера Чехия, защото си нямате представа за какви супермодерни технологии на производство става въпрос, докато италианският завод е по-стар. Немските прахове също се произвеждат в Чехия.

Извън личното ми мнение, реално няма абсолютно никакво значение.

# 265
А с Ариел,който не е на промоция прали ли сте?
Не. Откакто видях разликата с Ариел, ОМО и Персил в Германия, нищо за хигиена не купувам от тези вериги. Обидно е. Пера с Формилите, ДМ, Дуел/сръбски/ и каквото ми донесат от Унгария и Германия  Simple Smile

# 266
  • София
И, викаш, Формил по бива от аборигенския Ариел   Laughing

Последна редакция: пт, 22 апр 2016, 07:42 от Ev_e

# 267
  • Русе
И, викаш, Формил по бива от аборигенския Ариел  Laughing
И немското ОМО, дето го продават в ЛИДЛ/то дори не е и немско/ е по-добро от ОМО ултимейт ooooh!

# 268
  • Варна
И, викаш, Формил по бива от аборигенския Ариел  Laughing
Guess нали похвали компактната версия на лидълския прах Формил ?!

# 269
Похвалих го, но го няма в България, за съжаление. Спряха и този в зелената кутия. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт